Smartphones

Δεν θα υπάρξει Pixel 4a XL παρά μόνο Pixel 4a

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν μερικά render του επόμενου Google Pixel 4a το οποίο θα συνεχίσει όσα ξεκίνησε το Pixel 3a ωστόσο δεν υπήρξε καμία πληροφορία για το Pixel 4a XL. Τώρα ένα βίντεο στο YouTube καταρρίπτει τις ελπίδες για τον διάδοχο του Pixel 3a XL όπου σύμφωνα με τα όσα λέει ο YouTuber, Dave Lee, η Google δεν θα κυκλοφορήσει Pixel 4a XL παρά μόνο την άλλη έκδοση.

Ενδιαφέρον προκαλεί η πληροφορία του Dave αφού η Google έως τώρα έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί δύο smartphone με κάθε της παρουσίαση, μία απλή έκδοση και μια XL. Την τοποθέτηση του ο Dave στηρίζει στις πωλήσεις του Pixel 3a XL το οποίο δεν άγγιξε αυτές της απλής 3a έκδοσης. Η Pixel 3a σειρά που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2019 ξεκίνησε με τα 399 δολάρια που ζητούσε το απλό 3a και έφτανε έως τα $479 που ζητούσε η XL έκδοση του.

Στο βίντεο του ο Dave αποκάλυψε επίσης ότι το Pixel 4a θα κυκλοφορήσει σε Black, White και Actual Blue με πράσινο, πορτοκαλί και hot pink power button αντίστοιχα.

Τα render που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα προδίδουν ένα display των 5.81 ιντσών με punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία. Στην πλάτη του budget Pixel 4a συναντάται το τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας σε αυτήν την περίπτωση όμως έχουμε μια κάμερα αντί δύο.

Πηγή

Σχόλια

  • Δεν παίζει ρόλο ο χώρος αποθήκευσης... ξεκολλήστε...αφού έχει άπειρο δωρεάν χώρο μέχρι το 2021.τι κανείς δηλαδη?θα τραβήξεις 4 ώρες βίντεο και δεν έχεις wifi για να στο φορτώσει στο άλμπουμ?

    • Και μετά το 21 ρε μάστορα (που είναι σε έναν χρόνο από τώρα) τι κανείς τα σβήνεις και λες δεν παίζει θα βγάλω αλλά;;;;

      • Τις περνάς σε υπολογιστή και αδειαζεις το κινητο και εισαι μια χαρα. Η παίρνεις κ ενα φλασακι υsb με υποδοχη type-c και κανεις τ ιδιο οπου και αν είσαι εξω.. Και μπορεις να τ κρατας και μαζι σου αν τ χρειαστεις ανα πασα στιγμη.. . Ειναι πολυ μικρα αυτα. Δεν ειναι θεμα για τις φωτογραφιες και τα βίντεο. Πιο πολυ ειναι θεμα αν καποιος φορτωνει το κινητο του με εφαρμογες.. Οποτε εκει δεν μπορεις να κανεις κατι.

        • Και άμα θέλω να τις βλέπω στο κινητό μου? Ποτέ δεν κάθομαι να βλέπω φώτο στο PC. Μάλιστα τις περισσότερες φορές δείχνω φωτό στο κινητό μου στον κόσμο. Κόφτε τις εξυπνάδες. Ή βάζεις SD ή ξεκινάς το μοντέλο από τα 128. Πόσο γελοίο είναι βλέπεις iphone 11 ξεκινά με 64 στα 670€ και πας 840€ κατευθείαν για 128 GB....

          • Φιλε σ τονισα απο πάνω... Αν θες τ παίρνεις μαζί σου τ φλασακι. Ειναι πολυ μικρο. Ψαξου σε κανενα σκρουτζ κ θα δεις τι εννοω.. Δν ειναι φλασακι μεγαλο υπολογιστημ.. Κ ανα πασα στιγμη τ βαζεις στο κινητο κ βλεπεις τις φωτος σου κ τ βιντεο σ κ τα δειχνεις κ στον κοσμο κ μετα τ ξαναβγαζεις... Αν σ ειναι δύσκολο... Πληρωνε για παραπανω χωρητικότητες.ενημερωτικα τ κινητο μ εχει 256gb οποτε δεν εχω θεμα απλα σ προτεινα μια λυση για κινητό 64gb..οσο για τα iphone συμφωνω απολυτα. Το ιδιο ισχυει και για τα pixel...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.