iPhone 6c: Φωτογραφίες δείχνουν το 4ιντσο πλαστικό iPhone;

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες κάνουν λόγο για ένα τρίτο iPhone που θα κυκλοφορήσει η Apple το φθινόπωρο μαζί με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus που θα περιμέναμε κανονικά. Αυτό λέγεται ότι θα είναι το iPhone 6c, διάδοχος του πλαστικού iPhone 5c.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η Apple μετά το 4.7 ιντσών iPhone 6 και το 5.5 ιντσών iPhone 6 Plus, θα επιστρέψει στις 4 ίντσες για να καλύψει όλη την γκάμα των χρηστών της, τόσο από άποψη ιντσών όσο και στην τιμή. Λόγω του ότι στο iPhone 6c θα χρησιμοποιηθεί πλαστική κατασκευή, αναμένεται να είναι λίγο πιο οικονομικό.

Σήμερα διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες από το καπάκι του επερχόμενου iPhone 6c, και αν είναι οι πραγματικές, βλέπουμε κάποιες διαφορές όπως στο flash της κάμερας και τα ηχεία στην κάτω πλευρά. Ωστόσο, η κατασκευή παραμένει πλαστική.

Το iPhone 6c φημολογείται ότι θα έχει NFC συνδεσιμότητα και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Εμείς κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για πληροφορίες και φωτογραφίες που διαρρέουν.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Μαρτίου 2015 15:40

Σχόλια

  • Αν δεν το εβλεπα απο κατω θα ελεγα πως ειναι πολυ πιθανο να ισχυει...
    Αλλα οι πολλες τρυπες στο ηχειο-μικροφωνο που δεν εχουμε ξαναδει σε iphone με κανει να εχω αμφιβολιες! Εκτος αν δουμε στερεοφωνικα ηχεια...

  • Ψιλό ψεύτικο μου κανει το leak! Και βασικά νομιζω δεν έχει κανένα νόημα η κυκλοφορία του απο τη στιγμη που το 5c δεν τα πήγε τόσο καλά!

  • Μαλλον ψαρευει εντυπωσεις η Apple!

    Διωρθωση: Τελικα τις πολλες τρυπες τις εχει το iPhone 5/5S

  • Μπα, μαλλον ψεμα ειναι, μετα την τεραστια επιτυχια που εκανε με τις 4,7'' οθονη σιγα μη γυρισει πισω..

  • Πανε να πουλησουν ολο το στοκ 5c με κανα 2 τρυπες παραπανω στο ηχειο οι τουρκογυφτοι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.