Apple: Επιστρέφει στις 4 ίντσες με το iPhone 6c;

Η Apple πήρε τη μεγάλη απόφαση τον Σεπτέμβριο και αύξησε τις ίντσες των iPhone 6, αν και παλαιότερα είχε εκφράσει τα πιστεύω της για τις μεγάλες οθόνες με το γνωστό πλέον σλόγκαν για τον αντίχειρα. Όπως κάθε χρόνο, λογικά και φέτος θα περιμένουμε να δούμε το φθινόπωρο τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Σύμφωνα με το DigiTimes, φέτος θα δούμε 3 iPhone. Μαζί με τις s εκδόσεις θα δούμε και το iPhone 6c το οποίο λέγεται ότι θα έχει οθόνη 4 ιντσών και θα είναι λίγο πιο οικονομικό από τα υπόλοιπα δυο. Με αυτόν τον τρόπο η Apple θέλει να απευθυνθεί σε όλη την γκάμα καταναλωτών τόσο από άποψη τιμής όσο και από άποψη ιντσών.

Κάτι αντίστοιχο είχε προσπαθήσει να κάνει με το iPhone 5c που κυκλοφόρησε μαζί με το iPhone 5s, αλλά δεν ήταν τόσο οικονομικό και μάλλον δεν είχε ιδιαίτερη απήχηση.

Οι πληροφορίες, οι οποίες να τονίσουμε ότι είναι ανεπιβεβαίωτες, αναφέρουν ότι τα iPhone 6c και iPhone 6s Plus,θα έχουν LTPS οθόνη από Japan Display, Sharp και LG, ενώ η οθόνη του iPhone 6s θα είναι φτιαγμένη ή από την Japan Display ή την LG. Λέγεται ότι και τα τρία smartphones θα έχουν επικάλυψη από Gorilla Glass, NFC και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Όσο για τον επεξεργαστή, iPhone 6c αναφέρεται με A8 chip, ενώ τα 6s και 6s Plus με το νέο A9 chip.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

Concept renders

iphone 6c, Apple: Επιστρέφει στις 4 ίντσες με το iPhone 6c;

iphone 6c, Apple: Επιστρέφει στις 4 ίντσες με το iPhone 6c;

iphone 6c, Apple: Επιστρέφει στις 4 ίντσες με το iPhone 6c;

iphone 6c, Apple: Επιστρέφει στις 4 ίντσες με το iPhone 6c;

iphone 6c, Apple: Επιστρέφει στις 4 ίντσες με το iPhone 6c;
Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιωτης Ρ.

Παρολο που δεν ειμαι fan της Apple, μου φαινεται πολυ καλη η ιδεα για ενα 4ιτσο τηλεφωνο.
Δεν επιθυμουν ολοι οι χρηστες κινητα 5+ ιντσων.
Μενει βεβαια να δουμε τι εννοει “οικονομικο”, για μαλλον λαθος καταλαβαινει την εννοια της λεξης, αν λαβουμε υποψη την τιμη του 5c.

tony

οπως και τα υπολοιπα ολα icrap δεν υπαρχουν λογο υπαρξης εχτος για αγορα απο ατομα με χαμηλο iq

marios1508

@ tony έλεος!! Μια είδηση γύρω από μια φήμη για την apple και αμέσως να κράξεις. Αυτή είναι γνώμη σου για το συγκεκριμένο δημοσίευμα; Τόσο μίσος για την apple και ακόμη χειρότερα τέτοια άποψη για τους κατόχους apple προϊόντων; Επέλεξε ότι κινητό θες αλλά θέλει να δείχνεις και λίγο σεβασμό στους υπόλοιπους που μπαίνουν στο techblog.

Stan

Κραζεις?Παλι θαυμαζεις!

petros

@tony κατσε ρε μεγαλε?οσοι εχουν προιοντα της apple εχουν χαμηλο iq?για ηρεμησε λιγο γιατι αν εσυ εισαι τοσο εξυπνος μπορεις να καταφαρεις τα ιδια με την apple!να σε δω

Στεφ

Αποτι καταλαβα θα ειναι και φθηνο για τετραιντσο αρα να υπολογιζουμε 659. 99ευρω

nonos04

Καταρχας εχω το note4 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος εκτος απο την μπαταρια!
Η ποιοτητα τις apple ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα!!! Ακομα και το 5c ηταν κλαση ανωτερο απο την πλαστικουρα του S5 η του s4 που με το παραμικρο γυρω γυρω γρατζουνιωτανε η ξεφλουδιζε,που ηταν το κορυφαιο προιον του αντιπαλου!! Οποτε οτι και να βγαλει η apple σε θεματα ποιοτητας ειναι κορυφη,σε λειτουτργικο εχω θεμα εγω!!!

chaos

Πολυ βολικο και μαντζοβολο στις τεσσερις ιντσες αλλα δεν βολευει στο internet.

Genesis

το 6c είναι ποιο όμορφο από το απλό xD για να δούμε πόσο ποιο οικονομικό θα είναι..

tony μην γράφεις σε άρθρα που δεν σε ενδιαφέρουν.

δημήτρης

δηλαδη θα βαλει περσινα χαρακτηριστικα?τοσο ηλιθιοι ειναι σε αυτην την εταιρια???ας βαλουν φετινα σε ολα της τα iphone μικρα μεγαλα…δηλαδη ελεος αυτη η εταιρια!!

vladimiros

Πλεον πιστευω η 4 ιντσες ειναι λιγα για ενα κινητο,5.2 και 5.5 νομιζω ειναι οτι πρεπει..γιατι ο κοσμος ασχολειτε με ιντερνετ,παιζει παιχνιδια,τραβαει φωτο για να τα βλεπεις κ ωραια..μην κουραζαεις το ματι..δεν λεω υπαρχουν ατομα που θελουν 4ιντσα κινητα..αλλα δεν ειναι πολλοι ομως να λεμε την αληθεια..οσο για το 6c καλα κανουν και το βγαζουν αφου θα αγορασει ο κοσμος!!

luckees

Για να κάνει κάποιος λάθος τη λέξη “εκτός” πρέπει να έχει πολύ υψηλό IQ…. πολύ όμορφο το 6c, μια μπαταριούλα του λείπει και μια νορμαλ τιμή κ θα πουλήσει σα ζεστά κουλουράκια

Dimitris F.

Να δούμε γιατί όταν η apple λέει “φθηνότερο” εννοεί 100€ πιο κάτω…

Φενετε πως δεν τα εχει με μεγαλες οθονες CPU SAMSUNG οθονες LG Τερατια μπεζελ γυρω απο την οθονη iphone 4s iphone 6 6plus λυγιζει και και σπαει δεν ειναι οπος το LG G FLEX LG G FLEX2 λυγιζεις και επαναφερετε στο αρχικο μεγεθος NFC τι εγινε η APPLE ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ GOOGLE και οι αλλες ετεριες ολοι μας περνουμε κινητο λεμε ναυαρχιδα δεν κοιταμε ακτινοβολια SAR ΑPPLE NOKIA παλια ψηστιερες την υγεια μας δεν την σκεφτομαστε καταρχην τα εχει ολα κλειδωμενα η APPLE θα μας πει σε λιγο οτι θα εχει τετραπυρινο η οκταπιρινο επεξεργαστη DAM 4GB DDR4 συγκρινετε μπεζελ IPHONE 4S IPHONE ME LG G 2 LG G3

jonjon

Μεγάλο ρόλο θα παίξει η τιμή του! Πρέπει να είναι τουλάχιστον 200-300 πιο φθηνό αλλιώς θα πάει ακλαφτο.

pavlos

Τώρα που πήραμε τη παντόφλα το 6 αρι χαιρετίσματα

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Χαχαχαχα οικονομικό το iphone 6c σαν το iphone 5c(το οποίο χαρακτηρίστηκε από τους κατασκευαστές ως το );;;Να υπολογίζουμε κάπου στα 500 ή 600ευρώ;;;Χρήματα που θα μπορέσει να δώσει ένας άστεγος….ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΠΑΛΙΟ-APPLE…Το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ΑNDROID,το οποίο θα συνεχίζει σαν λειτουργικό να σκίζειι…Business κυρία apple δεν είναι να βγάζεις κινητά χαμηλών τεχνικά χαρακτηριστικών σε τιμή που μπορείς να αγοράσεις τηλεοράσεις-πλυντήρια,business είναι να επεκτείνεσαι σε όλες τις κατηγορίες,μονό τότε θα νικήσεις τον android(αν και δεν νομίζω να το πετύχεις ποτέ των ποτών).

Βαγγέλης

Μετά το iPhone 5, η Apple έχασε απ’τον ανταγωνισμό και τώρα δεν υπάρχει γυρισμός…!

kostas110

Εγω εχω το ακομα το Galaxy S Duos που εχει 4″ οθονη και πραγματικα δεν βολευει καθολου ιδικα σε games(οτι μπορει και τρεχει ακομα)

man

Τόνι…κράζεις ; Θ Α Υ Μ Α Ζ Ε Ι Σ ! ! !

Deductive Reasoning

@tony αν κρίνω από το τρόπο που γράφεις και το ότι κατάφερες να κάνεις λάθος το “εκτός” όπως είπε και ο luckees, πρέπει να έχεις τεράστιο δείκτη ευφυΐας!!! Και επειδή έχω και iPhone, άμα θέλεις μια κοντρίτσα σε IQ test τη κάνουμε! Σου δίνω και 40 βαθμούς αβάντζο!!!
Στο θέμα τώρα, πολύ ευπρόσδεκτο να βγάλει ξανά συσκευή στις 4 ίντσες, αν και θα προτιμούσα με φετινά χαρακτηριστικά. Anyway, θα περιμένουμε και θα δούμε, αν και δεν σκοπεύω να αλλάξω ακόμη το 5s που χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή!

TNT

Πάλι η ίδια παραμύθα απο την φρουτοπία (Apple)
Έρχεται πάλι Iphone φτωχών πλαστικό στην super τιμή των…..639€!!!
Τρέξτε να προλάβετε

vangelis

Αν κάνει κάτι τέτοιο, λογικά το iphone 4″ θα πάρει τα χαρακτηριστικά του iphone 5s με πλαστικό περίβλημα και με τιμή αυτή που έχει το iphone 5c τώρα, δηλαδή 450$.

Sot11

Μερικοί μπήκατε να βγάλετε το άχτι σας μήπως; Τόσα άρθρα έχει η σελίδα γιατι δεν πάτε καθόλου και σε αυτα που δεν έχουν καθόλου σχολια; Όχι εδω κολλήσατε, αλίμονο. Υπάρχει μια ωραια παροιμία για αυτο που κάνετε: η μύγα ότι και να κανει παντα στα … Θα γυρνάει!

Τάκηςm3

Καλό θα ήταν η apple να αφήσει λίγο την εμμονή της με το όμορφο και να πάρει κανέναν τεχνικό να ασχοληθεί με τον δείκτη ακτινοβολίας της που είναι ουραγός με τον ανταγωνισμό να σταματήσεινα ψήνει τα είδη καμένα μυαλά τον καταναλωτών της

Agnostos13

Πιο οικονομικο δεν σημαινει χαρισμα, αυτο το εχουμε καταλαβει. Κατ’ εμε καλυτερα να μεινει σε αλουμινιο και 4″!

ΥΓ. Οι μεγαλυτεροι “κραχτες” ειναι αυτοι που η πιο κοντινη σχεση που ειχαν με προιον τη Apple ηταν οτι βρισκονταν στο διπλανο τραπεζι στην καφετερια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.