Smartphones

iPhone 7: Έρχεται σε νέο Jet White χρώμα;

Το Jet Black είναι το νέο χρώμα που έφερε φέτος η Apple με το iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Είναι το χρώμα που κατάφερε να τραβήξει τη προσοχή των fans και εξαντλήθηκε γρήγορα. Είναι όμως επίσης ένα δύσκολο χρώμα μιας και η ίδια η Apple συνιστά την χρήση θήκης για να μην γρατζουνιστεί εύκολα.

Αν ανήκετε σε όσους τους αρέσουν τα ανοιχτά και όχι τα σκούρα χρώματα, ίσως η Apple φέρει το λευκό iPhone. Σύμφωνα με πληροφορίες κινέζικων μέσων, η Apple σχεδιάζει να λανσάρει το Jet White iPhone 7.

Ως πηγή αναφέρονται προμηθευτές της Apple και επισημαίνεται ότι το Jet White προορίζεται τόσο για το iPhone 7 όσο και για το iPhone 7 Plus. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα γίνει διαθέσιμο και σε ποιες αγορές.

Να σημειωθεί ότι η ίδια η Apple δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση, οπότε κρατάμε επιφυλάξεις και περιμένουμε.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Νοεμβρίου 2016 19:54

Σχόλια

  • Νομίζω στο συγκεκριμένο χρώμα (Jet Black) άμα βάλεις πίσω αυτοκόλλητο αφαιρούνται τα γράμματα. Το ίδιο ισχύει και με αυτό. Γελάνε και τα τσιμέντα.

  • Τι να το κάνεις το χρώμα αφού σε υποχρεωνει να βάλεις θηκη, ενα φίλος εβαλε αυτοκόλλητο cover και οταν το έβγαλε εγραφε πισω i hone des gn by Ap le cal for ia

  • @petros και γιατί δεν αγοράζει αυτοκόλλητο που να γράφει "designed in California.......";;;;; χαχαχα

  • ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΕΝΩ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΤΟ 3GS WHITE H ΣΑΝ ΤΟ 5c..!!! ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΟΣ ΤΟ JET ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΤΑΙ..!!!

  • @Πανος

    Ναι, εγω. Φίλος πήρε το καινούργιο iPhone (σε jet black) και μέσα σε λίγες μέρες τον απέλυσαν απο τη δουλειά, η γυναίκα του τον απάτησε και ο σκύλος του το έσκασε. ΜΑΚΡΙΑ!!!

  • κατα την γνωμη μου πανεμορφο αλλα αν εχει τα ιδια προβληματα με το Jet Black δεν αξιζει αν και πιστευω οσον αφορα της γρατζουνιες δεν θα φενονται και τοσο

  • Η απόλυτη τάπα στους κακόβουλους haters!!! Innovation is alive!! Τι έχετε να πείτε τώρα? Πείτε μου ποιος άλλος έχει αυτό το χαρακτηριστικό? Ε? Δεν σας βλέπω -δεν σας ακούω καν!
    Apple rules, haters gona hate!!!!
    Υ.Γ Γούγλη στην τρύπα σου να κλάψεις!

  • Δηλαδή το έχετε αγοράσει όλοι εσείς και ενημερώνεται τον κόσμο να το αποφύγει γιατί "γρατζουνιεται ; καλά κατάλαβα ;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.