iPhone 7 Jet Black: Η Apple συνιστά τη χρήση θήκης γα να μην γρατζουνιστεί

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε 5 διαφορετικά χρώματα, μεταξύ αυτών και το νέο Jet Black με γυαλιστερό/ mirror-like τελείωμα που φαινεται όμως ότι γραντζουνιέται εύκολα όπως υποστηρίζει και η ίδια η εταιρεία.

Η αλήθεια είναι ότι δείχνει αρκετά εντυπωσιακό και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το συγκεκριμένο χώμα σε smartphone της Apple. Η ίδια επισημαίνει ότι για να πετύχει το συγκεκριμένο χρώμα προηγείται μια διαδικασία 9 βημάτων για την ανοδίωση και το γυάλισμα, όμως όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα Jet Black iPhone καλό θα είναι να προμηθευτούν μια προστατευτική θήκη γιατι αυτό γραντζουνιέται με τη χρήση.

Νέο iPhone 7: Επίσημες φωτογραφίες και βίντεο – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

Στην επίσημη σελίδα της η Apple αναφέρει ότι η επιφάνεια είναι το ίδιο ανθεκτική όσο και τα άλλα ανοδιωμέα προϊόντα της Apple, ωστόσο με τη χρήση μπορεί να προκύψουν μικρο-γδαρσίματα λόγω του ότι μιλάμε για μια έντονα γυαλιστερή επιφάνεια. Για το λόγο αυτό προτείνει σε όσους επιθυμούν, να χρησιμοποιήσουν κάποια προστατευτική θήκη με το νέο τους iPhone 7 Jet Black.

Η Apple αναφέρει χαρακτηριστικά στη σελίδα της: “The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone”.

iphone 7 jet black γραντουνιέται βάλε θήκη, iPhone 7 Jet Black: Η Apple συνιστά τη χρήση θήκης γα να μην γρατζουνιστεί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντιαριστερος

Χαχαχαχα έβγαλαν καινούργιο χρώμα το οποίο γρατζουνίζεται…!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Έτσι!!! Το παίρνουν οι πιστοί μας επειδή είναι κουκλί ζωγραφιστό , αλλά μόνο με ησυχία στον χώρο τους θα μπορούν για λίγα λεπτά να το αγγίξουν γυμνό και να το θαυμάσουν.

Κανονικά θα πρέπει να εγγυηθούν οι αγοραστές του πως θα το κάνουν αυτό!! Τι το περάσατε?
Σαν να μαλάκωσε ο Κύριος Κούκ!!!

Υ.Γ Δε γράφω παραπάνω γιατί ακόμη δεν έχω συνέλθει από την συγκίνηση
Apple rules haters gona Hate!!!

Fanis

Λοιπόν τρέχτε!!! Δώστε 1000€ για συσκευή που γρατσουνιεται!!! Αλλά αφού λέει η Apple να βάλουμε θήκη οκ… Εδώ μας είχε πει πως να κρατάμε το κινητό ή θήκη θα μας πειράξει;;; χα χα χα!!!

Fotis

Εγώ θα πάρω το 7 plus το mat black 32 gb χαζός είμαι να πάρω το 128 άσε που jet μου φαίνεται πλαστικό

Panoslast

#Scratchgate

tivot

Με τα σχόλια που διαβάζω εδώ μέσα , πρέπει να πρόκειται για άτομα με σοβαρά προβλήματα. Φιλικά…

Giannisp

!!!!!!!!! GRANTZOUNIZETE !!!!!!!

JohnWave

Mε άλλα λόγια σου λέει λέει :”Σου άρεσε αυτή η jet black επικάλυψη; Ωραία, αρκετά τη χάρηκες στις φωτογραφίες, τώρα που θα το πάρεις, καλύψέ τη με τη μία!”…ωραία λογική…

Ίσως ακολουθήσει μια 2η ανακοίνωση που θα λέει “Η Αpple συνιστά κατά τις συναντήσεις σας με κατόχους άλλων συσκευών, να βγάζετε για 1 λεπτό τη θήκη, να δείχνετε στους φίλους σας πόσο ωραία είναι η επικάλυψη και μετά να ξαναβάζετε τη θήκη. Επίσης η Apple συνιστά για την προσωπική σας ευχαρίστηση να βγάζετε καθημερινά τη θήκη για από τη συσκευή όταν βρίσκεστε μόνοι στο σπίτι σας, να την κοιτάτε, να τη θαυμάζετε για 1 λεπτό και μετά να ξαναβάζετε τη θήκη. Η Apple δεν καλύπτει εγγύηση για γρατζουνιές σε περιπτώσεις που διαπιστωθεί ότι ο θαυμασμός κράτησε πάνω από 1 λεπτό.”

Αχ πεταλούδα

Ενώ το note 7 που γρατουνιζεται από την κλίμακα 3 μπρος και πίσω δεν λέμε κουβέντα ….

Αντιαριστερος

Η Apple συνιστά κι ο όχλος ακολουθάει πιστά αφού ανάψει κι ένα κεράκι στον Τιμόθεο Μάγειρα.
Και κάπως έτσι συνεχίζεται το πιο γελοίο τεχνολογικό “παραμύθι”

gio

και να το πιανετε μονο με κομμενα νυχια

GS

Επιπλέον λεφτά για ακουστικά χρώμα που γρατζουνιέται
Ρε σας κοροιδεύει η εταιρία το έχετε πάρει είδηση?

Tasos Spanos

Δεν πάτε πρώτα στην πυροσβεστική να δείτε αν το Note 7 σας ανήκει στις εκρηκτικές παρτίδες και μετά μπείτε εδώ να σχολιάσετε.
Μπορείτε και μ ένα τηλέφωνο στο 199 να γλιτώσετε τυχόν εμπρησμούς εξ αμελειας

Στα του θέματος. Εντελώς άκυρη η τοποθέτηση της εταιρείας. Μάλλον το χρώματα είναι ένα πείραμα. Θα πάρουν το feedback από τους υποψήφιους αγοραστές και στο 7s θα το διορθώσουν. Βλέπε παράδειγμα iPhone 5

Οι Apple haters εδώ μέσα είναι κρίμα να δίνεται 100-200-300€ για συσκευή και να περιμένετε ποτέ θα υπάρχει κανα νέο άρθρο για την Apple για να κοροϊδεύετε.
Υπάρχουν και τα benchmarks για να περνάτε την ώρα σας.

Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει

tivot

Μαλλον πρόκειται για δεκάχρονα η δωδεκάχρονα…

Αντιαριστερος

Κάποιος να πει στον Τάσο, πως δεν υπάρχει μόνο 1 κινητό Android (Note 7) στην αγορά

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

Stelios

@gio😁😁😁😁🤗

petros

Και ο χρήστης να εχει κομμενα νυχια, και η θηκη να μην ξεχάσει την τρύπα να φαίνεται το μήλο, να δω με την θηκη πως θα καταλαβαινουν οτι αλλαξες κινητο

Ιωάννης jb

Τι σχόλια είναι αυτά ρε εντάξει μιά προειδοποίηση είπαν να βγάλουν κ εσείς βγαλατε συμπέρασμα ότι γεμίζει γρατσουνιές..
Πόσο τραγικοί είστε?? Πείτε μ ένα κινητό που δε γεμίζει γρατσουνιές
Έλεος τι μίσος είναι αυτό ρε… Νοοτροπία σ λέει μετά

Wimax

Δινω και 1500 για το Jet black. Και αμα γραντζουνιστει δεν με πειραζει. Λεφτα υπαρχουν θα παρω αλλο. Σιγα το πραγμα. Κινητα ειναι παρτε το χαμπαρι. Δεν τα παντρευομαστε. Του χρονου που θα βγει το 7s παλι τα ιδια χαλια θα βλεπουνε τα ματια μας. Λιγη σοβαροτητα δεν θα εβλαπτε πιστευω. Μην καταντατε το φορουμ ενα χαλι αχρηστων λογοπαιγνιων. Καθιστε να ερθει να το αγορασουμε οσοι μπορουμε και μετα ας μπουμε να πουμε την γνωμη μας.

Γιαννης

Ρε παιδια ελεος…
Γτ κανετε ετσι…τι στο καλο μετοχοι ειστε ολοι…και τελος μην συγκρίνεται 2 διαφορετικα πραγματα αλλο τα adroid αλλο το ios .
Οποιο γουσταρει ο καθενας περνει …δεν παει να εχει και 10.000 ευρω αμα το θελει θα το παρει λογαριασμό δεν δινει κανενας σε κανεναν.

Manuelo

Λοιπον το κινητο για μενα είναι πανεμορφο. Καλως η κακως όπως και ΟΛΑ (εκτος ενός xiaomi που εχει κεραμικη επικαλυψη πισω) τα υπολοιπα κινητα της αγορας ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΤΑΙ! Τουλάχιστον θελω να πιστευω οτι δεν εκρήγνυται!!! 😛 Νομιζω ότι επιτελους η apple εφτασε τον ανταγωνισμο και δεν μιλαω από θεμα λειτουργικου γτ σε αυτό ηταν παντα πιο μπροστα από αυτον αλλα από θεμα διπλης καμερας, αδιαβροχοποίησης, stereo ηχειων και ότι άλλο καινουριο εβαλαν τελοσπαντων. Και οσοι κραζετε ότι άλλες εταιρειες αυτά τα ειχαν πιο πριν δεν ειδα πουθενα την apple στο βιντεο να λεει ότι τα βαλανε αυτοι πρωτοι! Μοκο λοιπον τωρα γτ νομιζω ότι οντως είναι το καλυτερο κινητο της αγορας αυτή τη στιγμη που μιλαμε..

JohnWave

@Ιωάννης jb, κάτοχος S6 ( γυαλί μπρος πίσω) 9 μήνες, χωρίς θήκη, χωρίς tempered glass, με καθημερινή τοποθέτηση στην τσέπη μου με κλειδιά, κέρματα κτλ, -> καμία γρατζουνιά.

Προς κάποιους άλλους παραπάνω : Το να κράζεις μια εταιρία επειδή έκανε μια χαζομάρα δεν σημαίνει ότι είσαι εχθρός της ή φανατικός οπαδός ανταγωνίστριας εταιρίας. Προσωπικά έκραξα τη Samsung κατευθείαν όταν είδα τι συμβαίνει με τις χαρακιές με το gorilla glass 5, έκραξα τη Samsung κατευθείαν όταν έμαθα για τις εκρήξεις του Note 7 και τώρα κράζω την Apple για αυτή την άκρως γελοία ανακοίνωση για την άκρως γελοία επικάλυψη που έβαλε στο jet black. Παράλληλα σε χθεσινό post μου έγραψα το ότι το iphone 7 θα έχει κορυφαίο επεξεργαστή και ότι το f 1.8 στην κάμερα είναι μια μεγάλη βελτίωση.

Με άλλα λόγια, σε οποιαδήποτε εταιρία θεωρώ ότι όταν κάνει κάποια βλακεία είναι απόλυτα λογικό να την κράζουμε και όταν κάνει κάτι σωστό να την επευφημούμε. Πρόβλημα έχει κάποιος μόνο όταν κράζει μια εταιρία για τα πάντα και όταν παράλληλα επευφημεί μια εταιρία για τα πάντα. Εκεί ναι υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα.

Agnostos13

Αλουμινιο (και ειδικα με βερνικι) που δεν γρατζουνιζεται δεν υπαρχει! Οπως δεν υπαρχει γυαλι που δεν σπαει!

Πρεπει να διαλεξεις…θες να μην γρατζουνιζεται ή να μην σπαει…
Ολα μαζι δεν γινονται!

Humble opinion

Ωραιότατο το μαύρο αυτό, αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα κι εγώ μόλις το είδα είναι πως δε θα το χαρούμε γιατί η θήκη είναι απαραίτητη…κρίμα.

Max91

Και ποιος ο λόγος να το πάρω λοιπόν σε αυτό το χρώμα μιας και ακόμα και η εταιρία λέει, βάλτε θήκη. Εγώ είμαι της άποψης ότι όταν σκάω 700€ για κινητό δεν τα σκάω μόνο επειδή στο antutu κάνει παπάδες αλλά έχει ποιότητα κατασκευής άρα είναι κρίμα να του βάλω θήκη.

Ιωάννης jb

@JohnWave… Γιατί ρε φίλε?
Εσύ ήσουν αντικειμενικός…
Γνωστός μ το έχει κάνει για πέταμα το κινητό…
Κ ο Κώστας πέρυσι που το είχε μία εβδομάδα του είχε ξεφλουδίσει πίσω στην κάμερα…

vasilist

Άρα λογικά θα γρατζουνιέται εύκολα.
Κρίμα γιατί είναι ωραίο χρώμα και θα πρέπει το βάλεις σε θήκη.

JohnWave

@Ιωάννης jb, δεν με αποσχολεί πως είναι η συσκευή του γνωστού σου ή του Μήτσου του ανιψιού κυρά Καίτης. Εγώ κατέχω το κινητό γυμνό στην τσέπη με μεταλλικά αντικείμενα 10 μήνες και έχει διατηρηθεί όπως όταν το πρωτοαγόρασα σε όλο το τζάμι μπρος πίσω και στα πλαϊνά. Οπότε ότι και να μου πεις για οποιοδήποτε φίλο σου, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να δώσω καμία βάση. Έχοντας λοιπόν καλομάθει με τη συσκευή μου όσο αφορά την αντοχή στις χαρακιές, είναι λογικό να κρίνω αρνητικά τη Samsung για το γυαλί του Νote 7 και την Apple για την επικάλυψη του iphone 7 Jet Black. Απλά τα πράγματα και δεν χρειάζεται φανατισμός ακόμα και σε αυτά τα θέματα.

Manolis

προσωπικά βάζω θήκη στο οποιοδήποτε κινητό μου ΜΟΝΟ αν ξέρω ότι θα είμαι σε περιβάλλον που υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γρατζουνιστεί, πχ σε αγροτικές δουλειές ή στη θάλασσα που το πετάς στη τσάντα και δε ξέρεις αν θα σκάσει πάνω στα κλειδιά σου ή σε κάτι άλλο..

όταν είχα το Samsung S300, πανέμορφο και μικροσκοπικό κινητό τότε, του είχα αγοράσει μια όμορφη θήκη (αλλά στα μάτια μου ήταν χοντροκομμένη θήκη) και ενώ το προστάτευε πραγματικά το έκανε άσχημο… έτσι και για αυτό το κινητό είναι μεγάλη αδικία να το κρύψεις με μια θήκη επειδή οι μ@λ@κες που το σχεδίασαν το έκαναν να είναι ευπαθές σε γδαρσίματα και έχουν και το θράσος να σου δίνουν και οδηγία να το βάζεις σε θήκη ακόμα και σε χαλαρό περιβάλλον… κρίμα….

Όποιος δε θυμάται τα ίδια και με το iPhone 5 που και να φταρμιζόσουν δίπλα του τότε ξέφτιζε στις άκρες, διορθώθηκε με το 5S…!!!!!

mhmasatere

@ Ιωάννης_jb ,

Αυτό με το ξεφλούδισμα ήταν στα πρώτα κομμάτια, τώρα δεν έχουν θέμα τούμπανα είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.