Smartphones

iPhone 7 Plus: Σε νέο βίντεο με Smart Connector και μπλε χρώμα

Την εμφάνιση του στο διαδίκτυο έκανε ένα νέο βίντεο που υποτίθεται πως απεικονίζει ένα πρωτότυπο του πολυαναμενόμενου iPhone 7 Plus. Ακόμα και σε περίπτωση που η συσκευή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, λόγω του ότι είναι ομοίωμα, πιθανόν η τελική έκδοση να διαφέρει από αυτή που θα δείτε στο βίντεο.

Βέβαια, τα περισσότερα εκ των χαρακτηριστικών του κινητού τα έχουμε δει και σε προηγούμενες διαρροές/δημοσιεύσεις.

Το πρωτότυπο μοντέλο του iPhone 7 Plus που απεικονίζεται στο βίντεο έχει dual camera, η οποία σύμφωνα με τις φήμες θα έχει ανάλυση 12 Megapixel με τον ένα φακό να προσδίδει δυνατότητες οπτικού ζουμ στο smartphone και ο άλλος να έχει Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS). Επίσης, για άλλη μια φορά επαληθεύεται η αφαίρεση της εισόδου 3.5mm για ακουστικά.

Στο κάτω μέρος του πρωτότυπου παρατηρούμε την ύπαρξη Smart Connector, κάτι που σημαίνει πως ίσως η Apple να παρουσιάσει και ένα mini πληκτρολόγιο αποκλειστικά για την ναυαρχίδα-phablet της. Λίγο καιρό πριν είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως το Cupertino είχε στα αρχικά του πλάνα την προσθήκη Smart Connector στο iPhone 7 Plus, αλλά τελικά δεν υλοποίησε την ιδέα.

Αναφορικά με την σχεδίαση, πλέον οι λωρίδες της κεραίας είναι τοποθετημένες μόνο κοντά στις γωνίες του κινητού, σε αντίθεση με τα iPhone 6/ iPhone 6s που έχουν επιπλέον δύο οριζόντιες λωρίδες στο πίσω μέρος. Το χρώμα του ομοιώματος είναι σκούρο μπλε. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η Apple να ανακοινώσει νέα χρώματα μαζί με τα iPhone 7/7 Plus, με το σκούρο μπλε να μοιάζει μια εξαιρετική προσθήκη στις ήδη υπάρχουσες επιλογές των Space Grey, Silver, Gold και Rose Gold.

Δείτε το video:

Πηγή

Σχόλια

  • To smart connector πολυ πιθανο θα ειναι για module μπαταριας τυπου moto Z.
    Μου φαινεται μια σωστη επιλογη για να αντικαταστησει τη θηκη-εκτρωμα-μπαταρια που κυκλοφορησε περυσι!
    Αλλη σκεψη ειναι για να συνδεεται με κανα καινουριο dock η κανα speker της beats.
    Ειδωμεν,ενας μηνας εμεινε!

  • Δηλαδη υπαρχουν πολυ ανθρωποι (που μπαινουν και στο συγκεκριμενο site) που δεν ειχαν δει το βιντεο πρωτα στο unbox therapy?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.