Games

GTA IV: Δημοσιογράφος μπερδεύει cheat codes με κωδικούς του τούρκικου στρατού

Είναι γνωστό πως η τηλεόραση δεν τα πάει και πολύ καλά με τα video games, η γκάφα όμως του τούρκικου καναλιού ATV ήταν απολαυστική αφού η δημοσιογράφος μπέρδεψε τα cheat codes για το παιχνίδι με κωδικούς του τούρκικου στρατού.

Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφους είχε να κάνει με τα πρόσφατα γεγονότα στην Τουρκία και τα όσα έγιναν κατά την απόπειρα πραξικοπήματος πριν λίγες εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ έδειξε on-camera σημειωματάριο στο οποίο αναγράφονταν κωδικοί. Κάποιοι περίεργοι κωδικοί οι οποίοι όμως αν παρατηρήσετε προσεκτικά το χαρτί στην επάνω πλευρά αναφέρει GTA IV.

Οι κωδικοί – θησαυρός για το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου – δεν ήταν τίποτα από cheat codes για το δημοφιλές GTA IV, τους οποίους και μπέρδεψε για κωδικούς που χρησιμοποιούσαν οι στρατιωτικοί κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος έτσι ώστε να μπορεί αν επικοινωνεί κωδικοποιημένα.

Απολαύστε το video, το οποίο είναι μεν στα τούρκικα, αλλά άκρη θα βγάλετε.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Αυγούστου 2016 17:10

Σχόλια

  • Κωμικοτραγικό

    Θα καταλήξει στο Bodrum όποιος παίζει GTA. Οι άλλοι πίσω της ασφάλειας ψάχνουν σε αυτά που βρήκαν από την εισβολή που έκαναν σε σπίτια των "μάλλον" πραξικοπηματιών.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.