Smartphones

iPhone 9 aka SE 2: Διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει τον σχεδιασμό του

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε σήμερα μία φωτογραφία η οποία παρουσιάζει ένα smartphone το οποίο φημολογείται ότι είναι το iPhone 9 ή όπως αλλιώς είναι γνωστό iPhone SE 2. Το iPhone SE 2 θα διαδεχτεί το πρώτο budget smarthpone της Apple το οποίο ακούει στο όνομα iPhone SE και μάλλον θα τοποθετηθεί ενδιάμεσα από τα iPhone 8 και iPhone 11.

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό του smartphone και την μονή κάμερα στην πλάτη ωστόσο ο σχεδιασμός του front panel παραμένει ακόμη μυστήριο. Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Το iPhone 9 aka SE 2 ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται φημολογείται ότι θα ενσωματώνει οθόνη των 4.7 ιντσών η οποία θα έχει ανάλυση 1334 x 750 pixels ενώ το panel θα είναι τύπου LCD. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στο front panel θα υπάρχουν bezel αλλά και Touch ID αφού θα απουσιάζει το Face ID.

Τα γρανάζια του smartphone θα γυρίζει ο A13 Bionic τον οποίο γνωρίσαμε με την κυκλοφορία των iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max σε συνδυασμό με 3GB μνήμη RAM τύπου LPDDR4X και αποθηκευτικό χώρο των 64 ή 128GB.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Μαρτίου 2020 8:04

Σχόλια

  • Μονή κάμερα, μικρή οθόνη χαμηλής ανάλυσης, τεράστια bezels. Πραγματικά, εκτός τόπου και χρόνου το συγκεκριμένο κινητό. Ειδικά σε Xiaomi, αλλά επίσης σε Huawei και στην θυγατρική της Honor, αλλά ακόμα και σε Samsung τώρα πρόσφατα, βρίσκει κανείς με τα 400 ευρώ που θα ζητάει η Apple για το συγκεκριμένο κινητό, απείρως καλύτερες προτάσεις. Και μην μου πει κανείς για την περιβόητη "ποιότητα κατασκευής" των iPhone: Για όποιον θέλει να το ψάξει λιγάκι, τώρα πρόσφατα μετά από μεγάλη έρευνα στο εξωτερικό σε χιλιάδες καταναλωτές, ως πιο αξιόπιστη εταιρεία παγκοσμίως με τις λιγότερες βλάβες στα κινητά της τηλέφωνα αποδείχτηκε η Honor που είναι θυγατρική της Huawei. Δεύτερη πιο αξιόπιστη εταιρεία παγκοσμίως ανακηρύχθηκε η Huawei, ενώ η Apple με τα (πανάκριβα) iPhones έρχεται στην τρίτη θέση. Η τρίτη θέση δεν είναι καθόλου κακή, αλλά όταν σε ξεπερνούν Huawei και Honor με ασύγκριτα πολύ οικονομικότερα κινητά, τότε τα πράγματα (μάλλον) δεν είναι και τόσο καλά....

  • Θα το πάρω και ας κάνει 1000€
    Ποιότητα κατασκευής, άνετο μέγεθος και εγγύηση αππλ.

    • Συγχαρητήρια, εξαιρετική επιλογή: Μόλις επέστρεψες, τουλάχιστον σχεδιαστικά, πίσω στο....2014!!!! Σαν την αξέχαστη ταινία: "Back to the future."

  • Το να έχει bezels δεν είναι κατάντια, είναι επιλογή πλέον το θέμα της τάσης έχει περάσει και ο καθένας αγοράζει ότι του αρέσει και τον βολεύει. Η μόνη καλή πρόταση με bezels είναι αυτή της apple. Τώρα για την μια κάμερα Ναι είναι λίγη αλλά αν είναι καλή για ένα απλό κινητό περισσεύει. Μην μιλήσω για επεξεργαστή και λογισμικό....Η μεγάλη ξεφτίλα είναι η ανάλυση που και μεν δεν παρατηρείς μεγάλη διαφορά αλλά το fhd πιστεύω είναι η βάση πλέον. Καλό είναι να μην βγαίνουν κινητά με χειρότερη ανάλυση. Μέγεθος το ήθελα ένα τσακ μεγαλύτερο. Όλα τα άλλα τέλεια.

  • Ρε παλικαρια, εσεις που χαλιεστε με την μονη καμερα, και δεν μπορειτε χωρις αυτες, τις χρησιμοποιειτε τις υπολοιπες που εχει το κινητο σας? Legit ερωτηση δεν ειρωνευομαι. Εχω το iphone 11 (και πριν το 7plus) και εχω χρησιμοποιησει το ζοομ και την wide ελαχιστες φορες.. Εχω dslr και ασχολουμαι εντελως ερασιτεχνικα με την φωτογραφια, οποτε μ'ενδιαφερει η καμερα στο κινητο, αλλα πραγματικα το ζουμ και το wide στο κινητο δεν μου λεει και πολλα. Ισως επειδη γνωριζω οτι τις πιο ποιοτικες φωτογραφιες τις βγαζει ο main αισθητηρας...δεν ξερω.. Ισως κανω λαθος.

    • Πόσο ηλίθιος είσαι για να χρησιμοποιείς τι λέξη φτωχός στην Ελλάδα του 20? Μαζέψτε τοοοον

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.