MIUI 12: Αυτά είναι τα Xiaomi και Redmi smartphones που αναμένεται να αναβαθμιστούν

Μπορεί η διάθεση του Android 10-based MIUI 11 να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά η ανάπτυξη του MIUI 12 έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες. Όπως είναι λογικό δεν γνωρίζουμε τίποτα για τη νέα ROM, αλλά διέρρευσαν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα Xiaomi και Redmi smartphones που θα αναβαθμίσει η κατασκευάστρια.

Πρώτα τα Xiaomi

Στη λίστα, η οποία είναι σε άπταιστα κινέζικα, βλέπουμε αρκετά νέα και παλιά μοντέλα της κατασκευάστριας. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro, σχεδόν όλη η σειρά Xiaomi Mi 9 (Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 Pro), ακόμα και το Xiaomi Mi 8.

Η λίστα της αναβάθμισης στο MIUI 12 συνεχίζει με τα Mi CC9 Pro, το βασικό μοντέλο της σειράς, και το μικρό Mi CC9e. Ενώ τα Xiaomi smartphones ολοκληρώνονται με τα MIX 3, MIX 2 και MIX 2s.

Ακολουθούν τα Redmi

Όπως είναι λογικό, η κινέζικη κατασκευάστρια δεν ξεχνά τα smartphones της θυγατρικής της. Γι’ αυτό, θα αναβαθμίσει τα Redmi K30, Redmi K20 και K20 Pro, καθώς και αρκετά Note. Συγκεκριμένα από τη σειρά Note το MIUI 12 θα πάρουν τα Redmi Note 8 και 8 Pro, Note 7 και 7 Pro. Επιπλέον, στη νέα ROM θα αναβαθμιστούν και τα Redmi 8, 8A, 7 και 7A.

Αυτά είναι τα πρώτα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν στο MIUI 12. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν η λίστα είναι έγκυρη, ούτε το αν θα λάβουν την ενημέρωση παλαιότερα μοντέλα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Απριλίου 2020 14:17

Σχόλια

  • Άρε αθάνατο Mi8! Μέχρι και Miui 12 θα πάρεις! Πόσο χαίρομαι που σε αγόρασα και μάλιστα μόνο με 330 ευρώ! Αυτός είναι killer!

    • Το τσίμπησα μεταχειρισμένο 160€ σε κατάσταση καινούριου. Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι πιο vfm

    • Τι πράγμα ?
      Δεν λέει το άρθρο το δικό σου και απογοητεύτηκες? Αν είναι από redmi note 5 και πιο καινούριο θα πάρει miui 12

  • Χαίρομαι που θα πάρει και mix 2s αλλά και να μην δώσει η xiaomi ας είναι καλά οι custom roms

  • Αυτά είναι απλα τα πρώτα μοντέλα που θα πάρουν.... Επίσης μην βλέπετε μόνο το ονομα του μοντέλου γιατί αυτά είναι της Κίνας οι ονομασίες σε κάποια, να βρείτε και τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά. (global)

    Δεν καταλαβαίνω το κράξιμο στα σχόλια, σας έχει χτυπήσει η καραντίνα. Όλο βλεπω κράξιμο για όλα τα πράγματα χωρίς να γνωρίζετε πραγματικά τι θα συμβεί.. Θα πάρουν και τα πιο παλιά miui 12.. Εδώ πήρε miui 11 το redmi 4
    Ηρεμιστε λοιπόν και περιμέντε πριν κράξετε

    • βρε άσε τον κόσμο να βγάλει κανένα απωθημένο.
      ... και στο κάτω κάτω της γραφής, με τι θα γελάει ο κόσμος.

  • Πέρα από την αναβάθμιση του M σε 12 το android πρόκειται να αναβαθμιστεί. Πχ το refmi note 8 pro που έχω έχει το 9.

  • Σαν χρηστης Xiaomi τα τελευταια 5 χρονια, η εταιρια δεν σε αφηνει κρεμασμενο. Οποιος εχει κινητο αγορασμενο τα τελευταια 2 χρονια για να μην πω 3, δεν χρειαζεται να ρωταει αν θα παρει αναβαθμιση.Ειναι δεδομενο.

  • Κάτοχος του mi max 3 και έχει παρει την 10 έκδοση αλλα δεν ξέρω αν θα παρει το miui 12.δεν βρίσκεται στην λίστα και ούτε πάλι βρισκόταν πριν παρει την 10.μηπως γίνει και πάλι ανεπίσημα;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.