Smartphones

Xiaomi Mix Fold 4 & Mix Flip: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα

Tο Xiaomi Mix Fold 4 αναμένεται να έρθει μαζί με το Mix Flip, το πρώτο αναδιπλούμενο σε στυλ flip της εταιρείας.

Οι προδιαγραφές του Mix Fold 4 διέρρευσαν τον Μάρτιο, ενώ το Mix Flip έχει ήδη πιστοποιηθεί στην Κίνα με υποστήριξη για δορυφορική συνδεσιμότητα.

Τώρα δημοσιεύτηκαν ορισμένες νέες λεπτομέρειες και για τις δύο συσκευές, προερχόμενες από τον leakster Digital Chat Station στο Weibo. Όπως αναφέρει, το Mix Fold 4 θα είναι ο νέος κάτοχος του ρεκόρ για το λεπτότερο αναδιπλούμενο smartphone, παίρνοντας το στέμμα από το Honor Magic V2. Και τα δύο αναδιπλούμενα Xiaomi θα τροφοδοτούνται από το chipset Snapdragon 8 Gen 3 και θα έχουν την ίδια κύρια κάμερα 50 MP 1/1,55″ με OIS.

Ακόμα θα διαθέτουν και τα δύο έναν τηλεφακό 60 MP Omnivision OV60A 2x με μέγεθος 1/2,8″ και έναν ulrawide 12 MP. Το Mix Fold 4 έχει και μια τέταρτη κάμερα: έναν τηλεφακό περισκοπίου 10 MP με ζουμ 5x , ενώ έρχεται με βαθμολογία IP για πρώτη φορά στη σειρά, καθώς και υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση.

Το Mix Fold 4 και το Mix Flip πρόκειται να κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους σύμφωνα με τον DCS, άρα κάποια στιγμή μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.

Δυστυχώς, τόσο το Mix Fold 4 όσο και το Mix Flip μάλλον θα παραμείνουν περιορισμένα στην Κίνα και δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ επίσημα διεθνώς.

Επεξεργάστηκε την 8 Μαΐου 2024 11:04

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.