Smartphones

Motorola Moto G Pure: Προσιτό Android 4G smartphone

To Moto G Pure της Motorola κινείται σε πολύ προσιτά όρια, καθώς η ενδεικτική τιμή του στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 160 δολάρια. Ουσιαστικά, το Moto G Pure είναι το πιο προσιτό smartphone της εταιρείας για το 2021.

Ο επεξεργαστής του Motorola Moto G Pure είναι ο MediaTek Helio G25, με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στα 32 GB. H οθόνη του έχει διαγώνιο 6.5 ιντσών, σε low end ανάλυση των 720p και δυνατότητα επέκτασης με κάρτες microSD. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000 mAh, για την οποία η Motorola ισχυρίζεται ότι είναι αρκετή για να προσφέρει αυτονομία δύο ημερών.

Η μπροστινή κάμερα είναι στα 5 Megapixel, ενώ πίσω υπάρχει διπλό setup, με την κύρια κάμερα να είναι στα 13 Megapixel και η δεύτερη στα 2 Megapixel. Προφανώς, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν εντυπωσιάζουν, αλλά δεν μπορεί κανείς να περιμένει και πολλά περισσότερα από ένα μοντέλο που κινείται αρκετά κάτω από την κατηγορία τιμής των 150 ευρώ. Η έναρξη της διάθεσής του στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη για τις 14 Οκτωβρίου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.