Motorola Moto G Pure: Προσιτό Android 4G smartphone

, Motorola Moto G Pure: Προσιτό Android 4G smartphone

To Moto G Pure της Motorola κινείται σε πολύ προσιτά όρια, καθώς η ενδεικτική τιμή του στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 160 δολάρια. Ουσιαστικά, το Moto G Pure είναι το πιο προσιτό smartphone της εταιρείας για το 2021.

Ο επεξεργαστής του Motorola Moto G Pure είναι ο MediaTek Helio G25, με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στα 32 GB. H οθόνη του έχει διαγώνιο 6.5 ιντσών, σε low end ανάλυση των 720p και δυνατότητα επέκτασης με κάρτες microSD. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000 mAh, για την οποία η Motorola ισχυρίζεται ότι είναι αρκετή για να προσφέρει αυτονομία δύο ημερών.

, Motorola Moto G Pure: Προσιτό Android 4G smartphone

Η μπροστινή κάμερα είναι στα 5 Megapixel, ενώ πίσω υπάρχει διπλό setup, με την κύρια κάμερα να είναι στα 13 Megapixel και η δεύτερη στα 2 Megapixel. Προφανώς, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν εντυπωσιάζουν, αλλά δεν μπορεί κανείς να περιμένει και πολλά περισσότερα από ένα μοντέλο που κινείται αρκετά κάτω από την κατηγορία τιμής των 150 ευρώ. Η έναρξη της διάθεσής του στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη για τις 14 Οκτωβρίου.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.