Motorola One Fusion: Ανακοινώθηκε με Snapdragon 710 και τετραπλό σύστημα κάμερας

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του Motorola One Fusion Plus, η εταιρεία παρουσιάζει και το απλό, οικονομικότερο μοντέλο της σειράς, με mid-range χαρακτηριστικά και έμφαση στην κάμερα.

Το Motorola One Fusion έρχεται με LCD οθόνη 6.5 ιντσών με ανάλυση HD+ και notch τύπου waterdrop στην οθόνη για τη selfie κάμερα των 8MP. Σε σύγκριση, το Plus μοντέλο προσφέρει ίδιο μέγεθος οθόνης με ανάλυση FHD+ και pop-up selfie στα 16MP. Παρά τα ικανοποιητικά bezel περιμετρικά, η μπροστινή όψη έχει ένα αρκετά μεγάλο chin στο κάτω μέρος.

Το τετραπλό σύστημα κάμερας της συσκευής παραμένει στο σύνολο του το ίδιο με το One Fusion Plus, πέραν της κύριας κάμερας, η οποία από τα 64MP κατεβαίνει στα 48MP για το βασικό μοντέλο. Μαζί με την κύρια κάμερα, υπάρχουν ο ευρυγώνιος φακός των 8MP, ο αισθητήρας βάθους των 2MP και φακός 5MP για macro λήψεις.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο Snapdragon 710, μαζί με 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 5.000mAh. Επίσης, η συσκευή προσφέρει θύρα ακουστικών 3.5mm, μαζί με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής και ξεχωριστό πλήκτρο για Google Assistant.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Emerald Green και Deep Sapphire Blue, με την τιμή της να ανέρχεται περίπου στα 220 Ευρώ. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, ενώ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη στη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 20:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.