Smartphones

OnePlus 11: Η εκδήλωση παρουσίασης προγραμματίστηκε για τις 7 Φεβρουαρίου

H OnePlus ανακοίνωσε επίσημα την εκδήλωση Cloud 11, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δελχί στις 7 Φεβρουαρίου 2023. Εκεί θα παρουσιαστεί το OnePlus 11, το flagship smartphone της εταιρείας για την επόμενη χρονιά.

Αν και δε φέρει το “Pro” στον τίτλο της, θα έρθει με ό,τι πιο πρόσφατο και καλύτερο έχει να προσφέρει το Android, συμπεριλαμβανομένου του chipset Snapdragon 8 Gen 2. Ακόμα, υπάρχει αναβάθμιση στο τμήμα της κάμερας, η οποία έχει ανανεωθεί στο σχεδιασμό και είναι πλέον κυκλική.

Το σύνθημα της εκδήλωσης είναι το Witness the Shape of Power, με την εταιρεία να επισημαίνει τη συνδρομή της Hasselblad στην ανάπτυξη του OnePlus 11, δείχνοντας ότι έχουν επικεντρωθεί στην κάμερα. Ακόμα, έχουμε την επιστροφή του Alert Slider.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η OnePlus θα αποκαλύψει επίσης τa OnePlus Buds Pro 2, τον διάδοχο των premium ασύρματων ακουστικών της εταιρείας από το 2021. Και οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες διεθνώς και πιθανότατα θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως πριν από τα τέλη Φεβρουαρίου 2023.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.