Smartphones

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγή σχεδιασμού και αναβαθμισμένες προδιαγραφές.

Σχεδόν όλοι υπαινίχθηκαν για μια αναβαθμισμένη σχεδίαση συστοιχίας κάμερας και ο Weibo leaker fixed focus digital δημοσίευσε ένα render του τηλεφώνου για να μας δείξει πώς θα μοιάζει.

Η εικόνα δείχνει μόνο το πίσω μέρος του τηλεφώνου και υπονοεί μια ορθογώνια διάταξη κάμερας τύπου OnePlus 10 Pro για το OnePlus 13, αντί για το κυκλικό νησί που φαίνεται στο OnePlus 12.

Μια ανάρτηση στο X τώρα έρχεται να διαψεύσει αυτή τη φήμη. Ο Yogesh Brar έγραψε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ότι το τηλέφωνο θα έχει μια κυκλική διάταξη κάμερας στη μέση του τηλεφώνου, όπως αυτή που εμφανίζεται στο Oppo Find X7.

Μια προηγούμενη φήμη υπονοούσε ότι το τηλέφωνο μπορεί να αποκτήσει και νέες κύριες και τηλεφακός κάμερες, αλλά ο Brar υποστηρίζει ότι και αυτό είναι αναληθές.

Ο Brar επαναλαμβάνει επίσης ότι το OnePlus 13 θα έχει μια “τετράγωνη μικροκυρτή οθόνη”, που προφανώς σημαίνει ότι η οθόνη θα καμπυλώνει διακριτικά και στις τέσσερις πλευρές για βελτιωμένη αισθητική και άνετο χειρισμό.

Τέλος, ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο θα έχει μέσα τον Snapdragon 8 Gen 4. Το νέο τσιπ της Qualcomm φημολογείται ότι θα στραφεί σε μια νέα διάταξη πυρήνων και θα χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένους πυρήνες. Αυτές οι βελτιώσεις αναμένεται να του δώσουν τεράστια ώθηση στην απόδοση.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές του OnePlus 13, το τηλέφωνο θα διατηρήσει την μπαταρία 5.400 mAh του προκατόχου του και την ταχύτητα φόρτισης 100 W. Θα έχει οθόνη 6,8 ιντσών, επομένως θα είναι περίπου τόσο μεγάλη όσο το OnePlus 12. Το τηλέφωνο φημολογείται επίσης ότι έχει έναν πιο αξιόπιστο και ασφαλή σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Δεδομένου ότι το OnePlus 12 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, υποθέτουμε ότι το OnePlus 13 απέχει ακόμα αρκετούς μήνες και άρα πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Επεξεργάστηκε την 7 Μαΐου 2024 11:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.