Oppo Reno4 Pro Artist Limited Edition: Μία πανέμορφη έκδοση που δε θα δούμε Ευρώπη

Μπορεί τον προηγούμενο μήνα να είδαμε και τη Global έκδοση του Oppo Reno4, όμως η Pro έκδοση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε αγορές εκτός της Κίνας, χωρίς καν να γνωρίζουμε αν όντως θα έρθει. Όμως, η εταιρεία δίνει μία ακόμα έκδοση της συσκευής, αυτή τη φορά σε συνεργασία με σχεδιαστή παγκοσμίου φήμης.

Το Oppo Reno4 Pro Artist Limited Edition έρχεται με σχέδια στην πλάτη από τον visual artist James Jean, ο οποίος αναφέρει πως το σχέδιο “απεικονίζει ένα καλοκαιρινό καρναβάλι ονείρων, μία απόδραση σε ένα πρισματικό βασίλειο περιπέτειας και ανακάλυψης“. Το project ονομάζεται SoleLuna, που σημαίνει ήλιος και φεγγάρι στα Λατινικά. Τα σχέδια στην πλάτη περιλαμβάνουν μαγικά πλάσματα, από τη φαντασία του καλλιτέχνη, ενώ στο κέντρο υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μαζί.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το σχέδιο του SoleLuna κοσμεί τα πάντα, από τη συσκευασία έως και το φορτιστή. Μαζί με τη συσκευή, περιλαμβάνεται και μία αποκλειστική θήκη. Στο λειτουργικό της συσκευής υπάρχουν δύο νέα θέματα, τα οποία ταιριάζουν με την εξωτερική εμφάνιση. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή και διαθεσιμότητα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Αυγούστου 2020 23:54

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.