Oppo Reno4 Pro Artist Limited Edition: Μία πανέμορφη έκδοση που δε θα δούμε Ευρώπη

https://www.youtube.com/watch?v=WfdsWVxpiv0

Μπορεί τον προηγούμενο μήνα να είδαμε και τη Global έκδοση του Oppo Reno4, όμως η Pro έκδοση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε αγορές εκτός της Κίνας, χωρίς καν να γνωρίζουμε αν όντως θα έρθει. Όμως, η εταιρεία δίνει μία ακόμα έκδοση της συσκευής, αυτή τη φορά σε συνεργασία με σχεδιαστή παγκοσμίου φήμης.

Το Oppo Reno4 Pro Artist Limited Edition έρχεται με σχέδια στην πλάτη από τον visual artist James Jean, ο οποίος αναφέρει πως το σχέδιο “απεικονίζει ένα καλοκαιρινό καρναβάλι ονείρων, μία απόδραση σε ένα πρισματικό βασίλειο περιπέτειας και ανακάλυψης“. Το project ονομάζεται SoleLuna, που σημαίνει ήλιος και φεγγάρι στα Λατινικά. Τα σχέδια στην πλάτη περιλαμβάνουν μαγικά πλάσματα, από τη φαντασία του καλλιτέχνη, ενώ στο κέντρο υπάρχει ο ήλιος και το φεγγάρι μαζί.

, Oppo Reno4 Pro Artist Limited Edition: Μία πανέμορφη έκδοση που δε θα δούμε Ευρώπη

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το σχέδιο του SoleLuna κοσμεί τα πάντα, από τη συσκευασία έως και το φορτιστή. Μαζί με τη συσκευή, περιλαμβάνεται και μία αποκλειστική θήκη. Στο λειτουργικό της συσκευής υπάρχουν δύο νέα θέματα, τα οποία ταιριάζουν με την εξωτερική εμφάνιση. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή και διαθεσιμότητα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo A3: Ένα προσιτό τηλέφωνο 5G με οθόνη OLED 6,7″ 120Hz και Snapdragon 695

Η Oppo παρουσίασε νωρίτερα το A3 Pro και τώρα έρχεται το Oppo A3, το οποίο στερείται προδιαγραφές υλικού στο όνομα της οικονομικότερης τιμής.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno 12: Όσα περιμένουμε από τη σειρά στις διεθνείς αγορές

Η Oppo έχει ήδη παρουσιάσει τη σειρά midrange τηλεφώνων Oppo Reno 12 στην Κίνα τον Μάιο, αλλά φήμες τη θέλουν να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της πολύ σύντομα.