Pixel Fold: Φήμες για το αναδιπλούμενο της Google

Πρόσφατα η Samsung παρουσίασε τα αναδιπλούμενα smartphone Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 με αρχική τιμή λανσαρίσματος πιο κάτω από τα αντίστοιχα μοντέλα πέρισυ. Σίγουρα τα 2.000 ευρώ που ζητάει το Fold 3 και τα 1099 του Flip 3 δεν μπορούν να θεωρηθούν λίγα, είναι όμως ποιο κάτω από την προηγούμενη χρονιά και με τη Samsung μπροστάρη αντιλαμβανόμαστε ότι τα αναδιπλούμενα κινητά είναι εδώ για να μείνουν και να εξελιχιθούν.

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα concept για αναδιπλούμενα από άλλους κατασκευαστές και περιμένουμε πότε θα γίνει το μπαμ και θα γεμίσει η αγορά. Εντάξει το να γεμίσει δεν θα είναι κάτι άμεσο θέλουμε όμως να δούμε περισσότερα foldable από περισσότερους κατασκευαστές για να πέσουν τελικά και οι τιμές τους.

Ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι και η Google με ένα Pixel Fold και θα χαρούμε πολύ να το δούμε σύντομα ή σχετικά σύντομα κρίνοντας από κάποιες “συνδέσεις” που πάνε να γίνουν με το επερχόμενο Pixel 6 και ένα μικρό κομμάτι κώδικα που ανακαλύφθηκε στην πιο πρόσφατη beta έκδοση του Android 12.

Σύμφωνα με το tipster @cstark27, ο πηγαίος κώδικας κάνει αναφορά σε 3 διαφορετικές συσκευές με κωδική ονομασία Oriole, Raven και Passport. Το Passport είναι συνυφασμένο με το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone που θα παρουσιάσει η Google ενώ τα Oriole και Raven λέγεται ότι είναι η κωδική ονομασία των Pixel 6 και Pixel 6 Pro αντίστοιχα. Επίσης γίνεται αναφορά για το ίδιο 5G modem που θα χρησιμοποιηθεί στα αναμενόμενα Pixel 6 οπότε μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι το Google Fold θα είναι βρίσκεται στην ίδια γενιά με τα νέα Pixel…

Όλα βρίσκονται στο τραπέζι και ταυτόχρονα βρίσκονται “υπό διερεύνηση”! Θα χαρούμε πολύ να δούμε τόσο σύντομα ένα αναδιπλούμενο smartphone από τη Google. Θα ανακατέψει την τράπουλα και θα τονώσει τον ανταγωνισμό προς ώφελος του καταναλωτή, δηλαδή όλων εμάς.

Θα θέλατε να δείτε το Google Fold φέτος; Πως σας φαίνονται τα αναδιπλούμενα smartphones μέχρι σήμερα, σας έχουν κερδίσει;

Επεξεργάστηκε την 16 Αυγούστου 2021 8:42

Σχόλια

  • Με την πρώτη ματιά μπα.
    Με την δεύτερη ματιά ίσως.
    Με την τρίτη ματιά σίγουρα! 😁

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.