Pixel Fold: Φήμες για το αναδιπλούμενο της Google

, Pixel Fold: Φήμες για το αναδιπλούμενο της Google

Πρόσφατα η Samsung παρουσίασε τα αναδιπλούμενα smartphone Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 με αρχική τιμή λανσαρίσματος πιο κάτω από τα αντίστοιχα μοντέλα πέρισυ. Σίγουρα τα 2.000 ευρώ που ζητάει το Fold 3 και τα 1099 του Flip 3 δεν μπορούν να θεωρηθούν λίγα, είναι όμως ποιο κάτω από την προηγούμενη χρονιά και με τη Samsung μπροστάρη αντιλαμβανόμαστε ότι τα αναδιπλούμενα κινητά είναι εδώ για να μείνουν και να εξελιχιθούν.

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα concept για αναδιπλούμενα από άλλους κατασκευαστές και περιμένουμε πότε θα γίνει το μπαμ και θα γεμίσει η αγορά. Εντάξει το να γεμίσει δεν θα είναι κάτι άμεσο θέλουμε όμως να δούμε περισσότερα foldable από περισσότερους κατασκευαστές για να πέσουν τελικά και οι τιμές τους.

Ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι και η Google με ένα Pixel Fold και θα χαρούμε πολύ να το δούμε σύντομα ή σχετικά σύντομα κρίνοντας από κάποιες “συνδέσεις” που πάνε να γίνουν με το επερχόμενο Pixel 6 και ένα μικρό κομμάτι κώδικα που ανακαλύφθηκε στην πιο πρόσφατη beta έκδοση του Android 12.

Σύμφωνα με το tipster @cstark27, ο πηγαίος κώδικας κάνει αναφορά σε 3 διαφορετικές συσκευές με κωδική ονομασία Oriole, Raven και Passport. Το Passport είναι συνυφασμένο με το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone που θα παρουσιάσει η Google ενώ τα Oriole και Raven λέγεται ότι είναι η κωδική ονομασία των Pixel 6 και Pixel 6 Pro αντίστοιχα. Επίσης γίνεται αναφορά για το ίδιο 5G modem που θα χρησιμοποιηθεί στα αναμενόμενα Pixel 6 οπότε μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι το Google Fold θα είναι βρίσκεται στην ίδια γενιά με τα νέα Pixel…

Όλα βρίσκονται στο τραπέζι και ταυτόχρονα βρίσκονται “υπό διερεύνηση”! Θα χαρούμε πολύ να δούμε τόσο σύντομα ένα αναδιπλούμενο smartphone από τη Google. Θα ανακατέψει την τράπουλα και θα τονώσει τον ανταγωνισμό προς ώφελος του καταναλωτή, δηλαδή όλων εμάς.

Θα θέλατε να δείτε το Google Fold φέτος; Πως σας φαίνονται τα αναδιπλούμενα smartphones μέχρι σήμερα, σας έχουν κερδίσει;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dinosaur

Με την πρώτη ματιά μπα.
Με την δεύτερη ματιά ίσως.
Με την τρίτη ματιά σίγουρα! 😁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.