Smartphones

Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G: Το πρώτο render της συσκευής με punch-hole και chin

Ήδη γνωρίζουμε πως η Samsung θα προσθέσει ένα ακόμα μέλος στη σειρά Galaxy S20, όπως έκανε και με τη περσινή σειρά και την προσθήκη του οικονομικότερου Galaxy S10 Lite. Αυτή τη φορά, η εταιρεία βγάζει την ονομασία “Lite” από τη συσκευή της, επιστρέφοντας σε μία πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της.

Ο λόγος για το Galaxy S20 Fan Edition 5G, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους και να προσφέρει την οικονομικότερη πρόταση στην οικογένεια των S20. Ο @evleaks έδωσε το πρώτο render της συσκευής, αποκαλύπτοντας μας γνωστό σχεδιασμό. Η συσκευή έχει συμμετρικά bezel περιμετρικά αλλά μεγαλύτερο chin από ότι έχουμε συνηθίσει, ενώ η οπή για τη selfie κάμερα μοιάζει μικρότερη σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν επεξεργαστή Snapdragon 865, 6GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής μνήμης. H μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 4.500mAh, με το σύστημα τριπλής κάμερας να συνδυάζει 12MP κύριο αισθητήρα, 12MP wide και 8MP telephoto με 3x zoom. Η ονομασία Fan Edition χρησιμοποιήθηκε μόλις άλλη μία φορά, όταν η Samsung κυκλοφόρησε μία νέα έκδοση του Galaxy Note 7 με μικρότερη μπαταρία, ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που είχε η αρχική έκδοση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Αυγούστου 2020 1:03

Σχόλια

  • με καλη τίμη στην Ελλάδα, σίγουρα θα ειναι πρόταση που θα εξεταστεί από αγοραστές.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.