Samsung Galaxy S20: Αποκτείστε ένα smartphone της σειράς με… ενοίκιο

Αν θέλετε να αποκτήσετε ή να δοκιμάσετε ένα smartphone της σειράς Samsung Galaxy S20, μπορείτε απλά να το αποκτήσετε με μηνιαίο ενοίκιο. Με το νέο πρόγραμμα της εταιρείας, μπορείτε να νοικιάσετε ένα smartphone της σειράς Samsung Galaxy S20 για 1, 3, 6 ή για 12 μήνες, με τις τιμές να πέφτουν για όσο παραπάνω κάνετε το ενοίκιο.

Όσο ακριβότερο flagship θέλετε, τόσα περισσότερα λεφτά θα πρέπει να πληρώσετε. Για παράδειγμα, το Samsung Galaxy S20 FE κοστίζει 59,90 ευρώ για ένα μήνα, ενώ φτάνει τα 29,90 ευρώ ανά μήνα αν διαλέξετε το πρόγραμμα 12 μηνών. Από την άλλη, το Galaxy S20 Ultra φτάνει τα 119.90 ευρώ για ένα μήνα, με τη τιμή να πέφτει στα 69,90 ευρώ το μήνα στο δωδεκάμηνο πρόγραμμα.

Προς το παρόν, το πρόγραμμα είναι περιορισμένο μόνο στη Γερμανία και δε γνωρίζουμε αν και πότε θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές. Μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, ίσως για να δοκιμάσει ένα νέο smartphone χωρίς να το αγοράσει, όμως δεν έχουμε συνηθίσει τέτοιες κινήσεις ακόμα, τουλάχιστον εμείς στην Ελλάδα.

Θα παίρνατε ποτέ ένα smartphone με μηνιαίο ενοίκιο;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 11 Δεκεμβρίου 2020 15:53

Σχόλια

  • Άντε να γίνουν και αυτά με συνδρομή.... Παντού συνδρομές να μην μας ανήκει τίποτα, προς τα εκεί πάει

    • καπως υπερβολικοι οι φοβοι σ για hardware ν ειναι με συνδρομη αλλα οσο αφορα το λογισμικο εκει ναι υπαρχει ταση για ολο κ περισσοτερες συνδρομητικες υπηρεσιες...

  • Εγώ ψηφίζω Ναι με την κίνηση αυτή της Samsung. Μπορείς με λιγότερα χρήματα για έναν χρόνο να απολαμβάνεις το κινητό που αγαπάς και μετά κάνεις μία φορά κάθε χρόνο ανανέωση του Smartphone που θες να έχεις στα χέρια σου. Αρκεί να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή δωρεάν επισκευής δηλαδή με εγγύηση αν υπήρξε πρόβλημα από την αρχή που το είχαμε χρησιμοποιήσει.

  • Αν ήταν λογικές οι τιμές να το σκεφτεί κάποιος, αλλά μιας και μιλάμε για Γερμανία, το S20 Ultra στη Γερμανία κοστίζει κοντά στα 1000 ευρώ, 70 ευρώ το μήνα για 12 μήνες είναι 840, δεν έχει και πολύ νόημα η ενοικίαση. Αν στο πακέτο υπάρχει και κάποιου είδους ασφάλειας ίσως και να συμφέρει.

    • ισχυει 840 ειναι παρα πολλα, αν ηταν τ μισα ισως και να συμφερει αν εισαι φανατικος με ναυαρχιδες...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.