Smartphones

Samsung Galaxy S8: Η πρώτη εικόνα και η ημερομηνία κυκλοφορίας;

Για το Samsung Galaxy S8 έχουμε ακούσει τις περισσότερες πληροφορίες από κάθε άλλη συσκευή. Φήμες και διαρροές προσπαθούν να μας δώσουν μια εικόνα για τη μη ανακοινωμένη ναυαρχίδα της Samsung, που αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Σήμερα για πρώτη φορά βλέπουμε μια εικόνα που λέγεται ότι ανήκει στο Samsung Galaxy S8. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η εικόνα ανήκει πράγματι στο Galaxy S8, αλλά αν ανήκει μοιάζει να είναι εντυπωσιακό.

Έχει αφαιρεθεί το κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη, τα πλαϊνά bezel είναι σχεδόν ανύπαρκτα, ενώ τα περιθώρια στην πάνω και κάτω πλευρά της οθόνης είναι αισθητά μειωμένα. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να είναι ενσωματωμένος στην οθόνη ή να τοποθετήθηκε στην πίσω πλευρά, όπως κάνουν διάφοροι κατασκευαστές.

Ωστόσο, δεν βλέπουμε να υπάρχουν on-screen κουμπιά. Στην περίπτωση που δεχτούμε ότι η εικόνα ανήκει στο Samsung Galaxy S8, τα κουμπιά μπορεί να έχει βρει τρόπο η Samsung να τα κρύψει στο Grace UX. Ίσως να υπάρξουν διάφορες χειρονομίες για Back και App switching, ή ακόμη και να βρίσκονται τοποθετημένα στο κάτω μέρος, όπου βρίσκεται το Samsung logo. Στην οθόνη τα πάντα είναι γραμμένα στα κινέζικα, κάτι που είναι στην ίδια γραμμή με τις χθεσινές φήμες που έλεγαν ότι έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές του S8 στην Κίνα.

Τέλος, τα κορεάτικα media επικαλούνται πηγές εκ των έσω και λένε ότι η Samsung έχει επιβεβαιώσει πως η διαθεσιμότητα του Galaxy S8 θα ξεκινήσει από 18 Απριλίου.

Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις και να κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 5 Ιανουαρίου 2017 18:28

Σχόλια

  • Κρίμα και θα μου αρέσε ένα home button τουλάχιστον...ελπίζω να βελτιώσει και τις OLED με τα burn in αν και δεν το κόβω...αν γίνει πάντως θα τσιμπήσω ένα!

  • Σορρυ παιδια αλλα δε νομιζω οτι θα παει σε μια τετοια λυση εκ του ασφαλους η samsung.αυτο που βλεπω εχει ξεφορτωθει απλα το κουμπι so what.ειμαι σιγουρος οτι το s8 θα ειναι ενα κλικ πιο μπροστα.

  • Δε μπορει να ειναι αυτο.ειναι σαν αλκαλικη μπαταρια συνεχιζει το ιδιο βοτσαλο αλλα χωρίς κουμπι.ημουν απο τους υπερ του να φυγει το κουμπι αλλα τωρα ειμαι φανατικα να γυρισει πισω,τι μπαζο;σαν κινεζικο παιχνιδι για παιδια.κ αυτό το γαμ... γυφτοχρωμα το χρυσο wtf;
    Κ κατηγορουν τα sony για ασχημα κ θελουν αυτο,αυτο;ΑΥΤΟ;

  • Κινηταρα και ασε τους αλλους αλλο να κράζουν θα γίνει πανικός μόλις βγει. Ασε τους κράχτες να πανε σε κινεζιες και να χαίρονται πως εχουν κινητο χαχαχ.

  • καλο.........μπορει να εχει καλη αναλυση , καμερα και αλλα χαρακτηριστικα.......ενταξει ενα κουμπακι κατω κατω αντι για samsung θα τα εσπαγε πιστευω , αλλα μαλλον θα μεινω με s7 edge , μονο η οθονη μεγαλωνει μου φαινεται , θα περιμενω αλλον εναν χρονο να βγει κατι που θα ταραξει τα νερα..... μαλλον

  • Κατά την άποψη μου πιστεύω ότι είναι το s7 edge μονταρισμενη δεν νομίζω ότι η Samsung θα έταζε ποτέ on screen buttons αλλά το dishing μου αρέσει

  • Μάλλον τα κουμπιά είναι στην οθόνη όπως είναι και στα κινητά της LG. Θα σύρεις το δάχτυλο προς τα πάνω και θα εμφανίζονται. Το αποτύπωμα και πίσω να είναι θα βολεύει.. Ωραίο κινητό φτάνει μόνο μην κάνει 900€ όταν βγει....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.