Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν στο παρελθόν αποκλειστικά στο Galaxy Store. Τώρα, όμως, για πρώτη φορά, γίνεται διαθέσιμο και στο Google Play Store.

Ωστόσο, παρά τη διαθεσιμότητά της στο Google Play Store, η εφαρμογή Good Lock της Samsung παραμένει αποκλειστική για συσκευές Galaxy, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα λειτουργεί σε άλλα τηλέφωνα Android. Ωστόσο, αυτή η κίνηση θα μπορούσε ενδεχομένως να διευρύνει τη βάση χρηστών για εργαλεία και υπηρεσίες ειδικά για το Galaxy στο μέλλον.

Το Good Lock είναι σαν μια εργαλειοθήκη για την προσαρμογή των τηλεφώνων Samsung Galaxy. Προσφέρει διάφορες ενότητες που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε στοιχεία όπως η οθόνη κλειδώματος, οι ειδοποιήσεις και η εφαρμογή εκκίνησης. Oυσιαστικά, σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε το τηλέφωνό σας και να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητά του ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας χρησιμοποιώντας διαφορετικά πρόσθετα και προσαρμόσιμα στοιχεία διεπαφής χρήστη.

Επιπλέον, η μονάδα One Hand Operation + από την Good Lock είναι επίσης διαθέσιμη στο Play Store. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να πλοηγηθείτε στη συσκευή σας με ευκολία χρησιμοποιώντας thumb gestures. Μόλις ενεργοποιηθεί, εμφανίζεται μια λεπτή λαβή χειρονομιών και στις δύο πλευρές της οθόνης. Απλώς σύρετε αυτή τη λαβή για να εκτελέσετε τις ανατεθειμένες λειτουργίες. Από προεπιλογή, χρησιμεύει ως το κουμπί επιστροφής, το οποίο είναι μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες.

Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε εάν άλλες μονάδες Good Lock θα φτάσουν στο Play Store, προσφέροντας μια επιλογή για τους χρήστες του Galaxy. Η επέκταση της παρουσίας της εφαρμογής στο Google Play μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για τους χρήστες της Samsung που προτιμούν τη λήψη, την ενημέρωση και τη διαχείριση όλων των εφαρμογών τους από ένα μέρος.

Το Play Store εκθέτει επίσης το Good Lock σε ένα ευρύτερο κοινό που μπορεί να μην το γνώριζε πριν. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε περισσότερους χρήστες να ανακαλύψουν τις επιλογές προσαρμογής που προσφέρει.

Ίσως μελλοντικά η εφαρμογή Good Lock να γίνει διαθέσιμη και για μονάδες σε περισσότερες χώρες. Υπάρχουν ακόμα κάποιες αγορές όπου δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.