Smartphones

UMi TOUCH και iPhone 6s Plus

To UMi TOUCH είναι το νεότερο smartphone ναυαρχίδα της UMi και έρχεται με μεταλλικό σώμα, πάχος 8,5 χιλιοστά, μεγάλη μπαταρία 4000mAh, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό power button και αισθητήρα IMX 328 από SONY (δείτε φωτογραφίες δείγματα).

Σχεδιασμός

Το UMi TOUCH έχει τη δύναμη και την αντοχή του μετάλλου, σε ένα πολυτελές χρυσό, ασημί ή σκούρο γκρι χρώμα, κάνει UMi TOUCH ακαταμάχητο. Είναι εξ’ολοκλήρου κατασκευασμένο από αλοθμίνιο CNC. Το iPhone 6S είναι χωρίς αμφιβολία ένα ελκυστικό τηλέφωνο με ωραίες στρογγυλεμένες γωνίες. Ωστόσο και UMi Touch έχει εφαρμόσει την ίδια καμπυλότητα στις άκρες για να δείχνει και αυτό όμορφο.

Δακτυλικό αποτύπωμα

Ο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων του UMi TOUCH είναι οβάλ και ταιριάζει με το συνολικό σχεδιασμό του τηλεφώνου. Στο Umi Touch απλά θα πρέπει να το αγγίξεται για να ξεκλειδώσει, ενώ στο iPhone 6S Plus απαιτεί να πατήσετε το κουμπί -> ανάψει η οθόνη -> στη συνέχεια να ξεκλειδώσετε.

Κάμερα

Το TOUCH UMi ενσωματώνει κύρια κάμερα με 13 Megapixel με αισθητήρα της Sony (IMX 328). Το iPhone 6S Plus έρχεται με κάμερα 12 Megapixel. Μπορείτε και πάλι να δείτε εδώ τι σύγκριση στην κάμερα των δυο κινητών.

Μπαταρία

Η μπαταρία του Umi TOUCH έχει περίπου τη διπλάσια χωρητικότητας από αυτή του iPhone 6S Plus. Η UMi TOUCH έχει μια μη-αποσπώμενη 4.000 mAh μπαταρία ενώ το σώμα διατηρείται σε πάχος 8,5 χιλιοστά και το iPhone 6S Plus έχει μια μπαταρία 2.750 mAh.
 
Λογισμικό

Το UMi TOUCH τρέχει Android 6.0 Marshmallow την πιο πρόσφατη έκδοση του Android OS βελτιστοποιημένη από τη Google. Το iPhone 6S Plus έρχεται με το iOS 9 και συγκεκριμένα την έκδοση 9.3.

Τιμή
Το UMi TOUCH έχει τιμή είναι λιανικώς σε 179,99 δολαρια Αμερικής στα online καταστήματα και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το iPhone 6S Plus κοστιζει 899 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 15:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.