UMi TOUCH και iPhone 6s Plus

To UMi TOUCH είναι το νεότερο smartphone ναυαρχίδα της UMi και έρχεται με μεταλλικό σώμα, πάχος 8,5 χιλιοστά, μεγάλη μπαταρία 4000mAh, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό power button και αισθητήρα IMX 328 από SONY (δείτε φωτογραφίες δείγματα).

Σχεδιασμός
, UMi TOUCH και iPhone 6s Plus
Το UMi TOUCH έχει τη δύναμη και την αντοχή του μετάλλου, σε ένα πολυτελές χρυσό, ασημί ή σκούρο γκρι χρώμα, κάνει UMi TOUCH ακαταμάχητο. Είναι εξ’ολοκλήρου κατασκευασμένο από αλοθμίνιο CNC. Το iPhone 6S είναι χωρίς αμφιβολία ένα ελκυστικό τηλέφωνο με ωραίες στρογγυλεμένες γωνίες. Ωστόσο και UMi Touch έχει εφαρμόσει την ίδια καμπυλότητα στις άκρες για να δείχνει και αυτό όμορφο.

Δακτυλικό αποτύπωμα
, UMi TOUCH και iPhone 6s Plus
Ο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων του UMi TOUCH είναι οβάλ και ταιριάζει με το συνολικό σχεδιασμό του τηλεφώνου. Στο Umi Touch απλά θα πρέπει να το αγγίξεται για να ξεκλειδώσει, ενώ στο iPhone 6S Plus απαιτεί να πατήσετε το κουμπί -> ανάψει η οθόνη -> στη συνέχεια να ξεκλειδώσετε.

Κάμερα
, UMi TOUCH και iPhone 6s Plus
Το TOUCH UMi ενσωματώνει κύρια κάμερα με 13 Megapixel με αισθητήρα της Sony (IMX 328). Το iPhone 6S Plus έρχεται με κάμερα 12 Megapixel. Μπορείτε και πάλι να δείτε εδώ τι σύγκριση στην κάμερα των δυο κινητών.

Μπαταρία
, UMi TOUCH και iPhone 6s Plus
Η μπαταρία του Umi TOUCH έχει περίπου τη διπλάσια χωρητικότητας από αυτή του iPhone 6S Plus. Η UMi TOUCH έχει μια μη-αποσπώμενη 4.000 mAh μπαταρία ενώ το σώμα διατηρείται σε πάχος 8,5 χιλιοστά και το iPhone 6S Plus έχει μια μπαταρία 2.750 mAh.
 
Λογισμικό
, UMi TOUCH και iPhone 6s Plus
Το UMi TOUCH τρέχει Android 6.0 Marshmallow την πιο πρόσφατη έκδοση του Android OS βελτιστοποιημένη από τη Google. Το iPhone 6S Plus έρχεται με το iOS 9 και συγκεκριμένα την έκδοση 9.3.

Τιμή
Το UMi TOUCH έχει τιμή είναι λιανικώς σε 179,99 δολαρια Αμερικής στα online καταστήματα και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το iPhone 6S Plus κοστιζει 899 ευρώ.

, UMi TOUCH και iPhone 6s Plus

, UMi TOUCH και iPhone 6s Plus

, UMi TOUCH και iPhone 6s Plus

, UMi TOUCH και iPhone 6s Plus

, UMi TOUCH και iPhone 6s Plus

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones UMI

UMIDIGI Z1: Λεπτό μεν, με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας δε

Το UMIDIGI Z1 θα αποτελεί τη λεπτότερη ναυαρχίδα smartphone, σύμφωνα με την UMI, η οποία μάλιστα δεν επιτυγχάνει τη λεπτότητα εις βάρος της μπαταρίας.

Smartphones UMI UMI android smartphones UMI smartphones

UMi Plus: Extreme έκδοση με 6GB RAM, Helio P20 και Android Νougat

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε επίσημα το UMi Plus με 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 και μνήμη RAM στα 4GB, όμως η εταιρεία έκανε τα αποκαλυπτήρια και στην Extreme έκδοση με 6GB RAM, MediaTek Helio P20 αλλά και Android 7.0 Νougat.

Smartphones Android Smartphones UMI UMI smartphones

UMi Plus: Μεταλλικό με οθόνη 5.5″, Helio P10, 4GB RAM και οικονομικό

Ανακοινώθηκε επίσημα το UMi Plus, ένα μεταλλικό smartphone μεσαίας κατηγορίας με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης fullHD (1920×1080 pixels), 2.5D κυρτό γυαλί από την Sharp, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB.

Smartphones UMI UMI android smartphones

UMi Super με VR BOX

Το Umi Super είναι η νέα ναυαρχίδα του Κινέζου κατασκευαστή Umi, μια από τις δημοφιλέστερες startup της χώρας και έρχεται με δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 MT6755 και GPU Mali-T860 MP2.