Smartphones

Vertu Aster Chevron: Από τα φθηνότερα της εταιρείας με τιμή 4200 δολάρια

Η εταιρεία κατασκευής πολυτελών smartphones Vertu ανακοίνωσε μια νέα σειρά smartphones με την ονομασία Aster Chevron, η οποία περιλαμβάνει smartphones με διαφορετικά σχέδια, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από εξαιρετικά ανθεκτικό ιταλικό ύφασμα.

Κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά χρώματα, μπλε ροζ και μαύρο, ενώ εκτός από το ύφασμα έχουμε grade 5 τιτάνιο, το οποίο τα κάνει εξαιρετικά ανθεκτικά.

Όπως κι άλλα luxury smartphnes, το Vertu Aster Chevron δεν φορά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, οθόνη 4.7 ιντσών με επικάλυψη από ζαφείρι. Τρέχει Android 5.1 Lollipop, έχει stereo ηχεία, κάμερα 13 Megapixel, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB και μπαταρία 2275mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

Το Vertu Aster Chevron μπορεί να θεωρείται ως ένα από τα φθηνότερα της εταιρείας, όμως η τιμή των 4200 δολαρίων, κάθε άλλο παρά οικονομική μπορεί να θεωρηθεί.

Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε ότι η Vertu ιδρύθηκε από τη Nokia, η οποία ακόμη έχει το 10% των μετοχών.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Αυγούστου 2016 19:53

Σχόλια

  • 'Tse$ Μπλε.... απα πα πιπέρι! Για το χρώμα του τηλεφώνου ομιλώ... βεβαίως, βεβαίως!

  • Εγώ προτείνω να μην ξαναμπει είδηση της εταιρείας Vertu στο techblog. Δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν μέσο χρήστη τα κινητά που ικανοποιούν τη ματαιοδοξία κάποιων

  • @dialteo διαφωνώ, καλό είναι να ενημερωνόμαστε γενικά για τις συσκευές της αγοράς!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.