Smartphones

LG V20: Με διπλή οθόνη 5.7 “QHD, Snapdragon 820 και 4GB RAM;

To LG V20 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 6 Σεπτεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία, πράγμα που σημαίνει ότι για τον επόμενο ένα μήνα θα είναι όλο και περισσότερες οι διαρροές. Η LG άλλωστε έχει δείξει ότι δεν κρατά καλά κρυμμένες τις συσκευές της.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG V20 ακούστηκαν κάποιες πρώτες πληροφορίες για μικρότερη οθόνη και μικρότερη ανάλυση από τον προκάτοχο LG V10. Σήμερα, οι νέες αναφορές κάνουν λόγο για οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, κάτι που ακούγεται πιο λογικό ενώ επισημαίνεται ότι θα δούμε και την μικρότερη δεύτερη οθόνη του LG V10.

Κατά τα άλλα, το LG V20 αναμένεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, Adreno 530 GPU και μνήμη RAM 4GB. Η κάμερα θα είναι στα 21 Megapixel όπως στο LG V10, και πάλι θα δούμε διπλή selfie camera, αλλά και προ-εγκατεστημένο Android 7.0 Nougat. Το V20 θα είναι από τα πρώτα που θα κυκλοφορήσουν με Nougat.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το design του νέου smartphone, με το οποίο δεδομένης της επίσημης παρουσίασης τον Σεπτέμβριο, η LG δείχνει ότι θέλει να σταθεί απέναντι στα iPhone 7/iPhone 7 Plus και Samsung Galaxy Note 7.

LG V10

Πηγή

Σχόλια

  • "η LG δείχνει ότι θέλει να σταθεί απέναντι στα iPhone 7/iPhone 7 Plus και Samsung Galaxy Note 7"... Δύσκολο αυτό...

  • Καθόλου δύσκολο η LG έχει αποδείξει πολλές φορές της τεχνολογικές της ικανότητες και είναι στο επίπεδο της Samsung απλός η LG σε κάθε της κορυφαίο ανμοντέλο κάτι πάντα μια χοντρή πατατα γιαυτό και δεν έχει της πωλήσεις της Samsung για παράδειγμα τώρα το v20 θα μπορούσε να το κάνει πιο μαζεμενο στην το πολύ στης 5.5 ίντσες και αν το έκανε και στης 5.2 ακόμα καλύτερα και ας μην είχε διπλή οθόνη αλά ενο θα είναι κινηταρα όπως και το v10 δεν θα πουλήσει ικανοποιητικα είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που θέλουν κινητά από 5 μέχρι 5.5 ίντσες από αυτούς που θέλουν από 5.5 μέχρι 6.0.

  • @Zois καλά εννοείται ότι είναι μεγάλη εταιρεία και έχει τα μέσα να κοντράρει άνετα όλους τους άλλους...

    Όμως το Note7 έκανε μεγάλη εντύπωση με το σχέδιο και τα χαρακτηριστικά του και το iPhone 7/7 Plus θα παίζει με το συναίσθημα όπως και όλες οι υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας και ας έχει κατώτερα χαρακτηριστικά...

    Θα δείξει!!!! :)

  • Μα φυσικα και εχει ολα τα μεσα, απλα μετα το (εξαιρετικο για την εποχη του) G2, ολα οι υπολοιπες ναυαρχιδες της ειχαν πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα με καποιο σοβαρο μειονεκτημα (G3/G4 μπαταρια, V10 μεγεθος για καποιους) και χαλαγε ολο το πακετο. Οποτε αν καταφερει και το διορθωσει αυτο πιστυω πως θα πετύχει.

  • Η Apple τα τελευταια χρονια εφαρμόζει μια τακτικη η οποία έχει κουράσει αρκετα. Δικαιως βρίσκεται στην κορυφή (Εξ αιτίας αλλων παλιών καλών εποχών) ομως οι αναβαθμίσεις που κανει σε καθε νεο της μοντελο,γίνονται με το σταγονόμετρο και δεν εννοω μονο ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλα και στο design που προφανως θα ειναι ιδιο για 3η σερί χρονιά..
    Αν εξακολουθησει να κάνει το ιδιο πραγμα δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση να φτασει στο σημείο να την ανταγωνίζονται εταιρείες όπως η LG , που ίσα ίσα αν επαληθευτούν τα παραπάνω, μια χαρά θα ανεβάσει τον πήχη απέναντι στο υπερεκτιμημένο iPhone.

  • αν κυκλοφορήσει και επίσημα Ελλάδα οπότε και θα έχει κάλυψη για service από την αντιπροσωπεία θα είναι το επόμενο κινητό μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος κάτοχος του lg g3 και περίμενα πως και πως το lg g5 αλλά δεν το πήρα λόγω μικρότερης οθόνης

  • @Λορενα η κάμερα του v10 ειναι 16 mp και την δανείζεται απ όσο ξέρουμε απο τον lg g4 και οχι 21 που μάλλον θα δούμε στο v20

  • @DimitrisZ.. Σταματηστε να λέτε εξαιρετικό το g2.. Δεν ήταν!!!! Είχε σοβαρά μειονεκτήματα... Μετρια Κάμερα.. απουσία κάρτας μνήμης.. Πλαστικό.. Εύθραυστο..
    Τα πλεονεκτήματα του όπως αλαγκαριστο.. γρήγορο και κάποια άλλα τα εβρικες σε όλο και περισσότερα τηλ... Ένα καλό, γρήγορο κ φθηνό τηλ ήταν με αρκετά μειονεκτήματα..

    Αλλού να κραζουν τα τζιμανια του techblog ξέρουν εδώ που ξαναβγαζει ναυαρχίδα η lg δε λένε τίποτα..

    G4 καλοκαίρι του 15
    V10 χειμώνα του 15
    G5 άνοιξη του 16
    V20 φθινόπωρο του 16

    Μέσα σε 15 μήνες 4 ναυαρχίδες!!!!!!

  • Αν φτιάξει τη μπαταρία τότε θα είναι τουμπανιάρικο!!!Γιατί στα άλλα χαρακτηριστικά η lg πετάει.Δε νομίζω να χαλάει κανέναν 4000mah(όπως γράφτηκε σε προηγούμενο άρθρο) και αποσπώμενη όπως συνηθίζει η lg και καλά κάνει που δε το έχει αλλάξει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.