Smartphones

Vivo Super FlashCharge: Νέα τεχνολογία ταχυφόρτισης 55W

Η κατασκευάστρια smartphone Vivo κατέθεσε νέα αίτηση κατοχύρωσης εμπορικού σήματος η οποία αποδεικνύει ότι η εταιρεία εργάζεται στην ανάπτυξη μιας νέας τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης με το όνομα Super FlashCharge.

Οι τεχνολογίες ταχυφόρτισης της Vivo

Παρά το γεγονός ότι η αίτηση δεν αποκαλύπτει τίποτα για την τεχνολογία ταχυφόρτισης, φαίνεται ότι η Super FlashCharge είναι η φημολογούμενη γρήγορη φόρτιση των 55W.

H Vivo δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε, ούτε για τη νέα Super FlashCharge ούτε για την γρήγορη φόρτιση των 55W. Ωστόσο, περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει τη νέα τεχνολογία ταχυφόρτισης μαζί με το επόμενο high-end smartphone της, το οποίο και θα τη διαθέτει.

Αν και η πιο γρήγορη φόρτιση αυτή τη στιγμή ανήκει στην Oppo και το Reno Ace, το οποίο υποστηρίζει 65W, η Vivo είχε αφήσει τους πάντες άφωνους όταν πέρυσι αποκάλυψε ότι εργάζεται στην ανάπτυξη μιας Super FlashCharge τεχνολογίας φόρτισης 120W.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την πλήρη φόρτιση μιας μπαταρίας 4.000mAh σε μόλις 13 λεπτά. Πέρα από την τεχνολογία των 120W της Vivo, η Xiaomi έχει κάνει tease την 100W Super Charge Turbo που φορτίζει πλήρως μια μπαταρία 4.000mAh σε 17 λεπτά.

Η Vivo δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για την 120W Super FlashCharge τεχνολογία της, ενώ δεν γνωρίζουμε τίποτα για την έναρξη παραγωγής του πρώτου smartphone που θα τη διαθέτει. Οπότε, είναι πιθανό η αίτηση κατοχύρωσης εμπορικού σήματος να αφορά την τεχνολογία των 55W ή των 120W.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2020 12:22

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.