Vivo Super FlashCharge: Νέα τεχνολογία ταχυφόρτισης 55W

Super FlashCharge, Vivo Super FlashCharge: Νέα τεχνολογία ταχυφόρτισης 55W

Η κατασκευάστρια smartphone Vivo κατέθεσε νέα αίτηση κατοχύρωσης εμπορικού σήματος η οποία αποδεικνύει ότι η εταιρεία εργάζεται στην ανάπτυξη μιας νέας τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης με το όνομα Super FlashCharge.

Οι τεχνολογίες ταχυφόρτισης της Vivo

Παρά το γεγονός ότι η αίτηση δεν αποκαλύπτει τίποτα για την τεχνολογία ταχυφόρτισης, φαίνεται ότι η Super FlashCharge είναι η φημολογούμενη γρήγορη φόρτιση των 55W.

H Vivo δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε, ούτε για τη νέα Super FlashCharge ούτε για την γρήγορη φόρτιση των 55W. Ωστόσο, περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει τη νέα τεχνολογία ταχυφόρτισης μαζί με το επόμενο high-end smartphone της, το οποίο και θα τη διαθέτει.

Αν και η πιο γρήγορη φόρτιση αυτή τη στιγμή ανήκει στην Oppo και το Reno Ace, το οποίο υποστηρίζει 65W, η Vivo είχε αφήσει τους πάντες άφωνους όταν πέρυσι αποκάλυψε ότι εργάζεται στην ανάπτυξη μιας Super FlashCharge τεχνολογίας φόρτισης 120W.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την πλήρη φόρτιση μιας μπαταρίας 4.000mAh σε μόλις 13 λεπτά. Πέρα από την τεχνολογία των 120W της Vivo, η Xiaomi έχει κάνει tease την 100W Super Charge Turbo που φορτίζει πλήρως μια μπαταρία 4.000mAh σε 17 λεπτά.

Η Vivo δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για την 120W Super FlashCharge τεχνολογία της, ενώ δεν γνωρίζουμε τίποτα για την έναρξη παραγωγής του πρώτου smartphone που θα τη διαθέτει. Οπότε, είναι πιθανό η αίτηση κατοχύρωσης εμπορικού σήματος να αφορά την τεχνολογία των 55W ή των 120W.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.