Xiaomi 12 Ultra mega διαρροή: SD 8+ Gen 1, οθόνη LTPO AMOLED 6,7″, ενσύρματη φόρτιση 67 W

xiaomi 12 ultra, Xiaomi 12 Ultra mega διαρροή: SD 8+ Gen 1, οθόνη LTPO AMOLED 6,7″, ενσύρματη φόρτιση 67 W

Το επερχόμενο Xiaomi 12 Ultra είναι ένα πολυαναμενόμενο smartphone που θα αποτελεί το ντεμπούτο της συνεργασίας της εταιρείας με τη Leica.

Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το 12 Ultra θα χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα κάμερας με το Mi 11 Ultra. Αυτό σημαίνει κύρια κάμερα 50MP (με OIS, πιθανώς με νέο αισθητήρα), μονάδα τηλεφακού 48MP 5x και ultra-wide 48MP.

Τώρα ήρθε ο leakster Yogesh Brar να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες με μια λίστα αναμενόμενων προδιαγραφών για το νέο Ultra.

Το νέο στοιχείο θα είναι ένας αισθητήρας 3D ToF. Η κάμερα selfie ωστόσο θα παραμείνει 20MP, όπως και πέρυσι, ενώ το πάνελ οθόνης έχει παρθεί από το Xiaomi 12 Pro – ένα πάνελ LTPO AMOLED 6,7” με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

xiaomi 12 ultra, Xiaomi 12 Ultra mega διαρροή: SD 8+ Gen 1, οθόνη LTPO AMOLED 6,7″, ενσύρματη φόρτιση 67 W xiaomi 12 ultra, Xiaomi 12 Ultra mega διαρροή: SD 8+ Gen 1, οθόνη LTPO AMOLED 6,7″, ενσύρματη φόρτιση 67 W

Το τηλέφωνο φαίνεται πως θα τροφοδοτείται από το νέο chipset Snapdragon 8+ Gen 1 και θα διαθέτει 8/12 GB μνήμης RAM LPDDR5 και 256/512 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1. Θα τρέχει το MIUI 13 που βασίζεται σε Android 12.

Το Xiaomi 12 Ultra θα έχει μπαταρία 4.800mAh με ενσύρματη 67W και ασύρματη γρήγορη φόρτιση 50W, σύμφωνα με τον leakster.

xiaomi 12 ultra, Xiaomi 12 Ultra mega διαρροή: SD 8+ Gen 1, οθόνη LTPO AMOLED 6,7″, ενσύρματη φόρτιση 67 W

Kάποια speds, βέβαια, δεν ξεκαθαρίζονται, όπως το αν θα έχει δευτερεύουσα οθόνη στο πίσω μέρος. Αυτό που έχει ακουστεί είναι ότι θα συμπεριλάβει την επωνυμία Leica με δερμάτινη υφή στο πίσω μέρος και το κόκκινο χαρακτηριστικό λογότυπο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.