Software

Norton 360: Προσφέρει την επιλογή της εξόρυξης Ethereum

Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο να προσφέρει μία σουίτα Antivirus τη δυνατότητα της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, αλλά το Norton 360 το δίνει ως επιλογή. Η λογική του Norton 360 είναι να προσφέρει έναν ασφαλή τρόπο σε όποιον θέλει να κυνηγήσει κρυπτονομίσματα.

Οι δημιουργοί της σουίτας εφαρμογών ασφαλείας τονίζουν ότι πολλές φορές όσοι ασχολούνται με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων καταλήγουν να τρέχουν κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή τους και να κάνουν απλώς ζημιά, χωρίς να συγκεντρώνουν κέρδη. Έτσι, το Norton 360 προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον προκειμένου ο χρήστης να επιδοθεί στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων χωρίς να ανησυχεί για πιθανούς κινδύνους.

Το πρόγραμμα, καθώς δουλεύει σταθερά στο παρασκήνιο στον υπολογιστή, παράλληλα κάνει εξόρυξη Ethereum και αποθηκεύει τα αποτελέσματα, όχι σε κάποιον σκληρό δίσκο τοπικά που μπορεί να πάθει ζημιά, αλλά απευθείας στον λογαριασμό του χρήστη στο Norton Cloud. Σταδιακά, αυτή τη δυνατότητα θα την έχουν όλοι οι χρήστες του λογισμικού της Norton, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μπορεί η οικονομία των κρυπτονομισμάτων να βρίσκεται σε κρίση τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν μέσα σε αυτή την κρίση κάποιες ευκαιρίες…

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.