Νέο Samsung Galaxy Tab με 7άρα οθόνη Super AMOLED

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νέου Samsung Galaxy Tab με οθόνη 7 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 1200×600 pixels. Εμφανίστηκε στο booth της Samsung και συγκεκριμένα στην έκθεση FDP 2010 που ανοίγει τις πύλες της αύριο στην Ιαπωνία. Μην βιάζεστε όμως, το νέο Galaxy Tab δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το νέο έτος.

Γιατί δεν το έβγαζαν έτσι από την αρχή;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Νοεμβρίου 2010 15:19

Σχόλια

  • ειναι τραγικο...τι να πεις τωρα σε αυτους που αγορασαν το ηδη υπαρχων?Απογοητευση για Samsung απλα

  • Δε νομίζω οτι ήταν και πολύ έξυπνο από μέρους τους που έκαναν τέτοια ανακοίνωση. Ήμουν και γω έτοιμος να το πάρω, αλλά τώρα θέλει πολύ σκέψη, μια και δε γνωρίζουμε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

  • Είναι πολύ Μ..λακες...Τζάμπα το αόρασα δηλάδή...ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ...Συγνώμη για την έκφραση αλλά ΕΛΕΟΣ...

  • Παιδιά δεν θέλω να υποστηρίξω τη Samsung ούτε κάποια άλλη εταιρεία. Όσοι είστε τακτικοί αναγνώστες και φίλοι, θα γνωρίζετε ότι εδώ λέμε τα σύκα-σύκα.

    Φαίνεται ότι απογοητευθήκατε όσοι το αγοράσατε πρόσφατα, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε, και εξηγούμαι: Αν τελικά κυκλοφορήσει αυτό το μοντέλο με την οθόνη Super AMOLED ακόμα δεν γνωρίζουμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως αύριο που ξεκινάει η έκθεση (φαντάζομαι ότι θα ανακοινωθούν).

    Και τέλος με αυτή τη λογική δεν θα αγοράζαμε ποτέ τίποτα γιατι θα περιμέναμε πάντα το επόμενο καλύτερο μοντέλο. Εγώ, όποια συσκευή τεχνολογίας και αν αγοράζω για τον ευαυτό μου, σίγουρα το σκέφτομαι καλά πριν το κάνω, αλλά δεν ξεχνάω ποτέ ότι τη χρησιμοποιώ και τη χαίρομαι ΣΗΜΕΡΑ, αυτή τη στιγμή και δεν με νοιάζει τι θα κυκλοφορήσει σε 4 ή 6 μήνες.

  • Κώστα μιλάμε για τη μόνη διαφορά απο το τωρινό μοντέλο?Κατα τα άλλα τα ίδια απλά αποφάσισαν αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει απο την αρχή και να του βάλουν super amoled?(η οποία θα είναι σίγουρα απίστευτη σε τόσες ίντσες)

    Απο κεί και πέρα παιδιά συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Κώστα.Όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι σκεφτόμαστε πολύ πρίν.Αν το χρειαζόμαστε και θα το χρησιμοποιήσουμε και όχι απλά να κάνουμε το κέφι μας(εκτός αν μας περισσεύουν)-κάνουμε έρευνα αγοράς και κοιτάμε στα λεφτά που θέλουμε να διαθέσουμε(και όχι γενικά τί κυκλοφορεί) τί υπάρχει και μας προσφέρει τα περισσότερα μακριά απο "κολλήματα" και αφού το σκεφτούμε καλά και δούμε ότι μας χρειάζεται και μας κάνει το παίρνουμε.
    Τότε είναι σίγουρο οτι δεν θα το μετανιώσουμε γιατί θα καλύπτει την ανάγκη που θέλαμε και δεν θα πούμε εκανα λάθος επιλογή.
    Τώρα για το ότι οι εταιρείες βγάζουν συνεχώς καινούργια αυτή είναι η δουλειά τους.

    Ευτυχώς(για μένα) ή δυστυχώς η τεχνολογία προχωράει πολύ γρήγορα!

  • Κοιτάξτε... Εμένα δεν θα με ενδιέφερε τοσο πολύ η AMOLED οθόνη αλλα η οθόνη του που απο πλευράς αφης είναι χάλια ... Και αν οχι χάλια τοτε θα έλεγα οτι δεν είναι τοσο καλη οσο του iPad ! Δηλ. η οθόνη του εχει καποια προβληματάκια που οπωσδηποτε θα μπορούσαν να διορθωθουν απο την SAMSUNG... Και κατα τη γνωμη μου θα έλεγα ειναι υποχρεωτικο να διορθωθουν !!!

  • Μα όσοι το αγόρασαν το αγόρασαν για αυτό που είνια. Τι πάει να πεί "αίσχος" κτλ?

    απλά όσοι το αγόρασαν για να κάνουν μόυρη φοβούνται μπας και κάποιος σύντομα γίνει πιο μουράτος!

    Ε κρίμα για εσάς τους μουράτους καθώς οι συσκευές αγοράζονται για αυτό που είναι σήμερα ΄και όχι για επίδειξη σε σχέση με μελλοντικά μοντέλα

  • Ειλικρινα εχω βαρεθει να ακουω γρηγορες αντιδρασεις του τυπου αισχος,ειναι μ..κες κτλ οι οποιες πολυ απλα δε στεκουν.Αν ειναι ετσι δε παρω το galaxy tab θα περιμενω να ερθει το μοντελο με τη super amoled οθονη,αλλα τοτε θα ανακοινωθει και το ipad 2 οποτε ας περιμενω λιγο και μετα το ipad 2 θα ανακοινωθει και το galaxy 2 με περισσοτερα χαρακτηριστικα οποτε ας περιμενω κι αλλο.Και θα 'μαι συνεχως στο περιμενε.Το θεμα ειναι τωρα τι κυκλοφορει για να το ευχαριστηθω τωρα,αλλιως σε 4 μηνες ποιος ζει ποιος πεθαινει

  • Χθες βρέθηκα στο public όπου είχαν διπλα το ipad με το samsung galaxy tab.

    Δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιος λόγος (πχ κάποιο πρόβλημα της συσκευής), αλλά η διαφορά τους ήταν γιγαντιαία. Το ipad ήταν σφαιράτο με την απαράμιλη ποιότητα κύλησης της apple σε αντίθεση με το samsung που αργούσε πολύ, το scrolling ήταν χάλια με τα... "φλασοειδή" τμήματα να κινούνται με καθυστέρηση. Ακόμα κ όταν πήγαινα να σβήσω μια διεύθυνση κ να γράψω κάποια άλλη το delete αργούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αρκεί να σας πω πως έχω κινητό samsung galaxy s κ η πλοήγηση στο internet είναι εκατό φορές καλύτερη.
    Σημειώστε επίσης πως η μοναδική ανοιχτή εφαρμογή ήταν o browser.
    Εχω δει το βιντεακι του techblog κ μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η συμπεριφορά του tab της samsung που βρήκα στο public (αν και φαίνονται κάποια κολληματάκια και στο βιντεάκι του techblog). Ισως επαναλαμβάνω να έχει θέμα η συγκεκριμένη συσκευή που δοκίμασα. Κρίμα πάντως γιατί σαν διάσταση είναι καλή. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει σε άλλα μαγαζιά ας ενημερώσει γιατί μόνο το γεγονός πως υποστηρίζει flash είναι σημαντικό κ λύνει τα χέρια για πολλά site όπου η υποστήριξη του flash είναι άκρως απαραίτητη.

    • Ειναι πολυ πιθανο να ηταν ανοιχτες στο background ενα καρο εφαρμογες. Το Galaxy Tab εχει προεγκατεστημενη εφαρμογη task killer που ανακουφιζει τη μνημη του.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.