Games

Marvel Super War: Ξεκίνησε η open beta του νέου MOBA της NetEase, σε Android και iOS [βίντεο]

Το Marvel Super War είναι το νέο MOBA των NetEase και Marvel Entertainment το οποίο μόλις μπήκε σε closed beta στα Android και iOS. Το παιχνίδι θα έχει τους αγαπημένους ήρωες και κακούς από το Marvel universe και κάθε χαρακτήρας θα έχει διαφορετικές ικανότητες που ο παίκτης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στις μάχες.

Το gameplay βίντεο που έχουμε προσθέσει στην κορυφή του άρθρου, δίνει μία πολύ καλή γεύση για το τι έχουν να περιμένουν οι χρήστες που θα συμμετέχουν στην closed beta του Marvel Super War.

Η closed beta για το Marvel Super War ξεκίνησε σήμερα στην Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και την Ινδία, και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουνίου. Δεν έχει γίνει γνωστό αν το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο εκτός Ασίας, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της closed beta.

Όσον αφορά τις απαιτήσεις συστήματος του Marvel Super War, θα πρέπει η συσκευή του επίδοξου gamer να τρέχει Android 5.1 ή νεότερο, να είναι εξοπλισμένη τουλάχιστον με Snapdragon 410 και Adreno 306, και να διαθέτει 2GB μνήμη RAM.

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει αρκετές λεπτομέρειες για το ρυθμό ανάπτυξης του Marvel Super War, γι’ αυτό είναι αδύνατο να γνωρίζουμε την ημερομηνία της παγκόσμιας κυκλοφορίας του. Τέλος, αρκετοί θεωρούν ότι το παιχνίδι θα είναι free-to-play με στοιχεία επί πληρωμή εντός της εφαρμογής.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Μαΐου 2019 16:50

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.