Games

Nintendo Switch: Ετοιμάζεται μοντέλο με οθόνη OLED;

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να προμηθεύει OLED panels στη Nintendo για μία αναβαθμισμένη έκδοση του Switch. Η οθόνη αυτή θα είναι διαγωνίου 7 ιντσών, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί το πότε θα βγει στην αγορά.

Η αναβάθμιση του Nintendo Switch δεν πρόκειται να αργήσει να κάνει την εμφάνισή στης στην αγορά, με το νέο μοντέλο να πηγαίνει πλέον στις 7 ίντσες. Το προηγούμενο μοντέλο είχε οθόνη διαγωνίου 6.2 ιντσών, με ανάλυση 720p και αναλογία 16:9, ενώ στην έκδοση Lite, το Switch ήταν εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών.

Η φημολογία που έχει προκύψει κάνει λόγο για έναρξη μαζικής παραγωγής των οθονών OLED από τη Samsung αρχής γενομένης τον Ιούνιο του 2021, επομένως, από τον Ιούλιο και μετά θα μπορεί να γίνει η παράδοση στους πελάτες της, ίσως και στη Nintendo, εκτός από τους κατασκευαστές smartphones. O στόχος της Samsung είναι να παράξει έως και 1 εκατομμύριο OLED πάνελ κάθε μήνα.

Η ανάλυση του ανανεωμένου Nintendo Switch εκτιμάται ότι θα παραμείνει στα 720p και ο λόγος είναι η κατανάλωση ενέργειας και η συμβατότητα με τα docking συστήματα που χρησιμοποιεί και το παλιό μοντέλο.

Επεξεργάστηκε την 5 Μαρτίου 2021 9:25

Σχόλια

      • Eιτε ειναι ειρωνικο το σχόλιο , ειτε οχι. Ναι ειναι τρομερη εμπειρια για gaming oled 720p για μια κονσολα με τις δυνατοτητες του switch, ειδικα αν θες αυτονομια. Δειχνει ηδη μια χαρα στην 720p lcd οθονουλα. Η oled θα ειναι οτι πρεπει απο καθε αποψη

        • μεγαλώνει όμως η οθόνη και φτάνει τις 7 ιντσες ενώ η ανάλυση μένει ίδια... καταλαβαίνεις ότι το βαθύ μαύρο της oled δεν θα είναι αρκετό όταν θα βλέπεις ακόμα πιο έντονα "πιξελιασμενη" οθόνη....720p είναι ξεπερασμένη ανάλυση...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.