Games

PlayStation Store: Αφαίρεση περιεχομένου παλαιότερου του PlayStation 4;

Η Sony θα αφαιρέσει παλαιότερους τίτλους PlayStation από το PlayStation Store στο διαδίκτυο, αφήνοντας μόνο τίτλους του PlayStation 4 και νεότερους. Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα Planete Vita, η Sony θα αφαιρέσει τίτλους PlayStation 3, PSP και PlayStation Vita, καθώς και όλο το περιεχόμενο τους όπως DLC και themes.

Σύμφωνα με την πηγή, η αλλαγή θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου για το web κατάστημα της εταιρείας και στις 28 Οκτωβρίου για το mobile κατάστημα. Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν περιεχόμενο για παλαιότερες κονσόλες PlayStation θα πρέπει να το κάνουν μέσα από τις ίδιες τις κονσόλες. Επίσης, ότι περιεχόμενο έχετε ήδη αγοράσει θα παραμείνει διαθέσιμο για κατέβασμα, μέσω της βιβλιοθήκης σας.

Βέβαια, αυτό μπορούμε να πούμε ότι είναι μία αναμενόμενη κίνηση, καθώς η εταιρεία προετοιμάζεται για το λανσάρισμα του PlayStation 5 και λογικό να θέλει να ρίξει όλο το βάρος εκεί. Επίσης, το PlayStation 5 δεν υποστηρίζει backwards τίτλους του PlayStation 3, ενώ τα PSP και PS Vita θεωρούνται legacy εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Sony ακόμα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.