Games

Steam: Η Black Friday ήταν η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών

Κάθε χρόνο το Steam πραγματοποιεί πολλές εκπτώσεις, για το φθινόπωρο, τον χειμώνα, το καλοκαίρι, τις γιορτές, τις μεγάλες απονομές βραβείων, και άλλες. Η Autumn Sale περιλαμβάνει τις ημέρες των Cyber Monday και Black Friday, γι’ αυτό αρκετοί τη χαρακτηρίζουν ως τη μαύρη παρασκευή της γνωστής πλατφόρμας παιχνιδιών.

Εκτόξευση πωλήσεων και κερδών για τους προγραμματιστές

Η Valve αποκάλυψε ότι η Autumn Sale του 2020, που περιελάμβανε τις ημέρες των Cyber Monday και Black Friday, ήταν η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών. Εκτός του ότι απέφερε τεράστια έσοδα στην εταιρεία λόγω των πωλήσεων ρεκόρ, έφερε στην πλατφόρμα της πολλούς νέους παίκτες, ενώ είδαμε αρκετούς παλιούς να επανέρχονται.

Στην αναφορά της, η εταιρεία σημειώνει ότι κατέγραψε ρεκόρ εσόδων τα οποία επέστρεψε στους προγραμματιστές που επιλέγουν το Steam για τη φιλοξενία των παιχνιδιών τους. Παρουσιάστηκε μεγάλη άνοδος στους δημιουργούς που έλαβαν κέρδη πάνω από 10.000 δολάρια Αμερικής, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήραν μέχρι και 1.000.000 δολάρια Αμερικής.

Επιπλέον, η Valve αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά ένα εκατομμύριο παίκτες ξόδεψαν χρήματα στην πλατφόρμα της, κάτι που θεωρείται αναμενόμενο αν αναλογιστούμε το πλήθος των ατόμων που επέλεξαν να περάσουν τον χρόνο τους παίζοντας παιχνίδια, εξαιτίας την πανδημίας.

Η πανδημία βοήθησε το Steam να κάνει το ένα ρεκόρ χρηστών μετά το άλλο, και παλιά παιχνίδια όπως το Among Us να γίνουν και πάλι δημοφιλή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 22 Δεκεμβρίου 2020 8:49

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.