Το Steam ξεπέρασε τους 20 εκ. ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες

, Το Steam ξεπέρασε τους 20 εκ. ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες

Το Steam κατάφερε να ξεπεράσει τους 20 εκατομμύρια ταυτόχρονους ενεργούς χρήστες και πιθανόν αυτό να είναι αποτέλεσμα της εξάπλωσης του κορονοϊού στον πλανήτη. Την μάχη με τον κορονοϊό έχουμε βιώσει και εμείς στην χώρα μας όπου η κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσημα την Κυριακή το απόγευμα την απαγόρευση της ελεύθερης κυκλοφορίας.

, Το Steam ξεπέρασε τους 20 εκ. ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες

Όσον αφορά το Steam τώρα, τις τελευταίες 30 ημέρες σημειώθηκε αύξηση στους χρήστες της τάξεως των 3.5 εκατομμυρίων, ενώ οι ενεργοί χρήστες έφτασαν μέσα σε αυτές τις 30 ημέρες έως και τους 22.678.529. Αυτή η αύξηση στους χρήστες παρατηρείται σε μεγάλο βαθμό τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο Φεβρουάριο ενώ τον Μάρτιο σημειώθηκε η μεγαλύτερη αύξηση έως τώρα, πιθανόν λόγω της εξάπλωσης του ιού και στην Ευρώπη.

, Το Steam ξεπέρασε τους 20 εκ. ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες Εσείς πως ξοδεύετε τον ελεύθερο σας χρόνο την εποχή του κορονοϊού; Βλέπετε ταινίες, σειρές ή παίζετε παιχνίδια; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games Steam

Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την προσφορά δωρεάν δοκιμών περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Cars Apple Apple Music featured

Η Apple Music έρχεται σύντομα στα Tesla – Στην “γωνία” περιμένει και η Steam

H Tesla επεκτείνει εντυπωσιακά το δίκτυο των συνεργασιών της, καθώς σύμφωνα με αναφορές ετοιμάζεται να προσθέσει στα οχήματά της την εφαρμογή Apple Music.