Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Έχεις οποιοδήποτε ηλεκτρικό όχημα; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις και γνωριστείς με άλλους φίλους της ηλεκτροκίνησης στην 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή για όλους είτε έχεις ηλεκτρικό, είτε όχι, σε περιμένουμε για να γνωριστούμε και να γνωριστείς με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, την ηλεκτροκίνηση! Η είσοδος είναι δωρεάν!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το απόγευμα για να οδηγήσουμε ηλεκτρικά και να ανταλλάξουμε απόψεις. Facebook event.

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων

Πότε: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2018, 17:00 – 19:00
Που: Πλατεία Νερού, Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (χάρτης)

Πως θα έρθετε στην Πλατεία Νερού

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο.
– Μετρό: Σταθμός «Συγγρού – Φιξ» και μετά λεωφορείο/ γραμμές Β2 και 550 (Στάση «Φόρος»)
– ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση «Φόρος») είτε τραμ / γραμμές «Αριστοτέλης 4» ή «Θουκυδίδης 3» (Στάση «Δέλτα Φαλήρου»)
– Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση «Δέλτα Φαλήρου» Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση «Δέλτα Φαλήρου»
– Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση «Φόρος»)

Διοργάνωση:
Autonomous.gr, Techblog, Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα

Επεξεργάστηκε την 24 Σεπτεμβρίου 2019 9:25

Σχόλια

  • Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας προτείνω η Τρίτη συνάντηση να γίνει σε χώρο προσβάσιμο με ηλεκτρικό πατινι. Θα βοηθούσε πολύ μιας και η συνάντηση λέγεται συνάντηση ηλεκτρικών οχημάτων

    • Καλησπέρα, μπορείτε να έρθετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και μετά να χρησιμοποιήσετε το πατίνι σας. Έτσι ήρθαν όλοι με πατίνια και scooter περισυ.

      Περιμένουμε και αυτοκίνητα στην συνάντηση που χρειάζονται άπλα για να σταθμεύσουν. Γι'αυτό πραγματοποιούμε για 2η φορά την συνάντηση σε αυτό το μέρος το οποίο είναι ιδανικό.

      Επίσης η άπλα που έχει ο συγκεκριμένος χώρος επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλοι τα ηλεκτρικά μας οχήματα και να κάνουμε βόλτα!

      Ναι, γνωρίζουμε ότι δεν γίνεται σε κάποια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας δίπλα σε σταθμό Μετρό. Αλλά σας περιέγραψα το σκεπτικό μας, που δεν ειναι άλλο από το να εξυπηρετηθουμε όλοι.

      Σας περιμένουμε.

  • Καλά να περάσετε! Έχω πάρει εδώ και δύο μήνες ένα 2016 VW E-GOLF και έχω να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.