Samsung Galaxy S5, αναμένεται να πουληθούν 35 εκατ. μέχρι τον Ιούνιο

Οι υψηλές πωλήσεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S5 φαίνεται πως έκαναν τη Samsung να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών της σχετικά με τις πωλήσεις της φετινής της ναυαρχίδας. Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο, δηλαδή την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου αναμένει να πουλήσει 35 εκατομμύρια συσκευές, σύμφωνα με αναφορές της Korea Times.

Αν ο αριθμός αυτός επαληθευτεί μεταφράζεται σε κέρδη που αγγίζουν τα 17 τρισεκατομμύρια Won, δηλαδή €11.8 δισεκατομμύρια μόνο για το δεύτερο τρίμηνο.

Εμείς να σημειώσουμε ότι η αποστολή συγκεκριμένου αριθμού κινητών από τη Samsung στην παγκόσμια αγορά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι συσκευές θα πουληθούν. Για παράδειγμα, πέρσι η Samsung είχε στείλει 63 εκατομμύρια Samsung Galaxy S4 εκ των οποίων πουλήθηκαν τα 40 εκατομμύρια. Προς το παρόν η ίδια η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει ότι στοχεύει στον παραπάνω αριθμό.
, Samsung Galaxy S5, αναμένεται να πουληθούν 35 εκατ. μέχρι τον Ιούνιο
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexis

Αυτά τα 23 εκατομμύρια Galaxy s4 που έμειναν πωλούνται τώρα 300 ευρώ! Δεν μπορώ να καταλάβω αλλιώς. Γίνεται να πέσει τόσο πολύ η τιμή ενός κινητού και να βγάζει κέρδος και ο πωλητής του; Για το S5 πάντως αν πουλήσει η εταιρία 35 εκατομμύρια μέχρι τον Ιούνιο τοτε το Galaxy S6 θα έχει ακόμα πιο μικρές βελτιώσεις από οτι το s5 απο το s4!

Onoufrios

Να υποθέσω ότι αυτή είναι η σημερινή είδηση για το Samsung S5,σωστά?Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω έναν καταιγισμό “ειδήσεων” άνευ προηγουμένου σχετικά με αυτή την συσκευή,με τις περισσότερες από αυτές τις ειδήσεις να είναι μηδενικού ενδιαφέροντος.Το ξέρω ότι είναι η ναυαρχίδα που όλοι περιμέναμε αλλά λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει.Δεκάδες ανούσια άρθρα για την ίδια συσκευή λες και δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές ειδήσεις.Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά τα άρθρα δημοσιεύονται σε μεγάλα sites του εξωτερικού με την ειδοποιό διαφορά ότι δεν μονοπωλούν τα αντίστοιχα πρωτοσέλιδα .Με καμία διάθεση επιθετικότητας προς τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από το Techblog τόσα χρόνια θα ήθελα να αναφέρω ότι στο myphone(στο thread ειδήσεων) δημοσιεύονται κάθε μέρα ουκ ολίγες ειδήσεις σχετικά με την κινητή τηλεφωνία χωρίς να μονοπωλεί το thread κάποια συσκευή.Ελπίζω στο μέλλον να δούμε ένα πιο πλουραλιστικό Techblog
Ονούφριος

Sot11

Ουτε καν, δεν ειναι δυνατόν ο κόσμος να αγοράσει αυτο το πράγμα! Είπαμε πλύση εγκεφάλου τους έκανε η samsung δεν τους τυφλωσε!

VasiliSII

Πάντα μας ενδιαφέρουν να μαθαίνουμε νέα απο προϊόντα με μεγάλη απήχηση. Keep Going…techblog.gr

Tom

Sot11 δασκαλε πες μας εσυ ποιο κινητο να παρουμε 😀

Sot11

Τομ αν είχες κριτική ικανότητα θα έβλεπες μόνος σου τι κινητο σου ταιριάζει και δεν θα επαιρνες οτι σου πλασάρει η κάθε samsung…..

stelios

Πεστα χρυσοστομε Sot11 να δωσεις ενα καρο λεφτα για να παρεις το ιδιο σαμσουνγκ που κυκλοφορει σε διαφορα μεγεθη.Λοιπον πηρα απο κινα το tcls960(Alcatel)με 230ευρω και οι φιλοι μου με τα s4 ομοφωνα ειπαν ποσο χαζοι ειμαστε που σκαμε λεφτα για αυτη την εταιρεια

Σταύρος

Δηλαδή το να μας ταιριάζει το S5 είναι ανεπίτρεπτο? Βρε μπελά που βρήκαμε…

dark_master

Μιλάμε για shipments η πωλήσεις? Γιατί έχει Διαφορα το ένα από το άλλο….

tasos

με 300 ευρω που εχει στο σκρουτζ το S4 και με το kit kat γινεται τούμπανο το κινητό σιγά μην επερνα το S5

antonisgn

Για μενα ηρθε η ωρα να δοκιμασω την apple μετα απο τοσα χρονια android. Για την διαφορα! Να δωσω παλι 700 ευρω για κατι που ειναι ιδιο (και λιγο πιο ασχημο) απο το s4 δεν βρισκω λογο. Ας παω 1 2 χρονια στην apple και βλεπουμε!

christos

Ο Tom είναι πολύ μπροστά. Πάντα εύστοχος. Φαίνεται ο άνθρωπος που αγαπάει την τεχνολογία και δεν είναι οπαδός.

Dimitrinho

Παρτε lg g2 να δειτε χαρα

Onoufrios

Για εμένα φέτος θα είναι η χρονιά της Apple.Προσφέρει το καλύτερο πακέτο.Αν κάποιος θέλει να δώσει τόσα χρήματα για μια συσκευή δεν υπάρχει άλλη επιλογή για εμένα.Ποιότητα,υποστήριξη και αισθητική.Τώρα όσον αφορά την Samsung όλα τα κινητά της ένα καλούπι έχουν.Και είναι και άσχημο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.