Exploding Kittens: Το project που έσπασε ταμεία στο Kickstarter

Το ίντερνετ έχει δείξει την αγάπη τους προς τις γάτες με διάφορες φωτογραφίες, βίντεο και σκίτσα. Το ότι όμως ένα παιχνίδι με γάτες θα κατάφερνε να σπάσει κάθε ρεκόρ στο Kickstarter δεν το περιμέναμε, και μάλλον ούτε οι δημιουργοί του. Πρόκειται για το Exploding Kittens που δημιουργήθηκε από τους Elan Lee και Shane Small game designers του Xbox και τον σκιτσογράφο Matthew Inman δημιουργό του γνωστού Oatmeal.

Ωστόσο δεν πρόκειται για βιντεοπαιχνίδι όπως θα περιμένατε, αλλά για παιχνίδι με κάρτες. Είναι κάτι σαν τη ρώσικη ρουλέτα αλλά με γάτες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι παίκτες τραβούν από μια κάρτα και αν σε κάποια από αυτές υπάρχει η γάτα που εκρήγνυται τότε αυτός που την βρήκε χάνει, υπάρχουν όμως και κάρτες που απενεργοποιούν τη βόμβα.

Το Kickstarter ανακοίνωσε τη λίστα με τα project που είχαν τους περισσότερους υποστηρικτές και στην κορφή είναι το Exploding Kittens με 219.382 υποστηρικτές και χρηματοδότηση 8.782.571 δολάρια ενώ ζητούσε μόλις 10.000 δολάρια. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με τις καμπάνιες που κέρδισαν τα περισσότερα χρήματα. Όσοι υποστήριξαν την καμπάνια θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν το παιχνίδι τον Ιούλιο και οι υπόλοιποι μπορούν να το παραγγείλουν έναντι 35 δολαρίων αλλά υπάρχει τεράστια λίστα αναμονής.

exploding kittens, Exploding Kittens: Το project που έσπασε ταμεία στο Kickstarter

exploding kittens, Exploding Kittens: Το project που έσπασε ταμεία στο Kickstarter

exploding kittens, Exploding Kittens: Το project που έσπασε ταμεία στο Kickstarter

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.