MB Chronowing, το μοδάτο smartwatch της HP και του σχεδιαστή M.Bastian

Μέχρι στιγμής από smartwatches αυτό που θεωρείται ότι έχει τραβήξει τα βλέμματα είναι το Motorola Moto 360 λόγω του design του το οποίο περισσότερο συμβατικό ρολόι θυμίζει παρά τεχνολογικό gadget. Σειρά παίρνει η HP η οποία συμμάχησε με τον σχεδιαστή μόδας Michael Bastian ώστε να κατασκευάσουν το MB Chronowing που απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν smartwatch και κλασικό στυλ.

Το νέο wearable θα είναι συμβατό με iOS και Android. Θα σου επιτρέπει να ελέγχεις την μουσική σου από τον καρπό σου, να βλέπεις τα email, τα μηνύματα και να συγχρονίζεται με το ημερολόγιο και το ξυπνητήρι. Και όλα αυτά τα κάνει αποφεύγοντας να δείχνει ως ένα φουτουριστικό smartwatch, κρατώντας κλασσικά στοιχεία.

Θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Νοεμβρίου και θα ξεκινάει από τα 349 δολάρια για το ασημένιο μοντέλο. Αν θέλεις το μαύρο θα πρέπει να ξοδέψεις 649 δολάρια και έρχεται με sapphire glass και λουράκια από δέρμα κροκόδειλου.

hp michael bastian smartwatch, MB Chronowing, το μοδάτο smartwatch της HP και του σχεδιαστή M.Bastian

hp michael bastian smartwatch, MB Chronowing, το μοδάτο smartwatch της HP και του σχεδιαστή M.Bastian

hp michael bastian smartwatch, MB Chronowing, το μοδάτο smartwatch της HP και του σχεδιαστή M.Bastian

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ορέστης Γκιόκας

καλά βγάζουν διαφημιστικες φωτογραφίες και έχει ένα μηλοφωνο από κάτω? 😛

Panos7GR

649$, λέει, για αυτό με το δέρμα κροκόδειλου. Και δεν μου λέτε του Σίφη είναι;;

tiamat

καλα ναι…

βλεποντας τις φωτο που ολες οι ενδειξεις ειναι τιγκα στα pixel η οθονη ειναι τυπου casio.. 000,1 δηλαδη ppi…

πολυ επαναστατικο… μπραβο.. μπραβο..

edd

Εμένα μ’αρέσει και το βρίσκω μακράν καλύτερο των υπόλοιπων κατασκευαστών. Το ρολόι είναι πρώτα κόσμημα και μετά gadget. Και φραπέ να φτιάχνει, τι να το κάνω αν είναι σαν ανάποδο γαμώτο. Τα pixel μια χαρά είναι. Απλά είναι μάλλον e-ink η οθόνη για χαμηλότερη κατανάλωση.

Αντώνης Μαρίνος

Μάλλον η λιγότερη “έξυπνη” πρόταση, αν και είναι η πιο κοντινή σε “κανονικό” ρολόϊ. Η οθόνη κατά 99% είναι e-ink, ενώ μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο που δεν υπάρχει πουθενά ένα λογότυπο της HP. Αλλά όπως και με όλα τα άλλα sw, το θέμα είναι η αυτονομία του, και από ότι βλέπω στο Web αναφέρεται μια αυτονομία της τάξης των 7 ημερών. Καλύτερη μεν από όλα τα υφιστάμενα (ίση με του Pebble, στο περίπου +/-), αλλά και πάλι θα θέλει εβδομαδιαίο charging.

Α, και η μαύρη έκδοση θα είναι limited edition, μόλις 300 κομμάτια, οπότε δεν νομίζω ότι θα μας απασχολήσει και πολύ. Από την άλλη, η “απλή” έκδοση θα έχει τρία ανταλλάξιμα λουράκια μέσα στο πακέτο, οπότε είναι πολύ συμφέρουσα πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.