ΚΤΕΛ Κοζάνης, Δωρεάν Wi-Fi εν κινήσει

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις συγκοινωνιακές γραμμές του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες. Η Κινητή Ευρυζωνική Πύλη Moovbox M200 λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σε ένα όχημα δικτύων υψηλής ταχύτητας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3G/HSPA, EV-DO και Wi-MAX παρέχοντας Wi-Fi πρόσβαση. Το έργο ανέλαβε και υλοποίησε η εταιρεία Infotrip.

, ΚΤΕΛ Κοζάνης, Δωρεάν Wi-Fi εν κινήσει

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
erimin

A, ρε Κοζάνη !!! πάντα πρωτοπόρος !!!
(μακαρι να δουμε κι αλλολυ τέτοια “καλούδια”)

Κώστας Βλαχάκης

Μακάρι! Είναι μια εξαιρετική κίνηση.
Ξέρεις άμα έχουν και άλλες γραμμές του ΚΤΕΛ?

Staf

Eγω ξερω οτι σε εμας (Καστορια) ο δημος εχει σχεδον σε ολο το κεντρο της πολης, δωρεαν WiFi.
Xαχα.Σας φαγαμε Κοζανιτες!!

panagiotisXII

Γεια σου ρε πατριδα. Εξαιρετικες κινησεις σε θλιβερους καιρους. Ποιος τη χαρη σας εσας που σπουδαζετε Κοζανη η αλλου και χρησιμοποιειτε συνεχεια το ΚΤΕΛ. Χιλια μπροαβο!

Rapid-eraser

Μπράβο μπράβο μπράβο !!!
Free internet Παντού !!!

jimdem

@ Staf: Δεν λέει οτι υπάρχει wi-fi στο κέντρο της Κοζάνης, ούτως η άλλως με την υλοποίηση του προγράμματος του ΤΕΔΚ, πλέον έχει ίντερνετ. Λέει ο,τι θα υπάρχει wifi μέσα στα λεωφορεία δηλαδή έχεις ίντερνετ εν κινήσει.

Costas Gheraniou

Θέλω να πάω στην Κοζάνη…. 🙂

Staf

jimdem χαλαρωσε ρε φιλε.Καταλαβα πολυ καλα τι λεει.
Σε εμας εχει στο κεντρο (συμπεριλαμβανομενου και του ΚΤΕΛ).
Το δικτυο ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΕΝΙΑΙΟ οποτε οπου και να πας (καφετεριες, κτελ κλπ) εχεις συνεχως και αδιακοπα ιντερνετ.

jimdem

@ staff: χαχα χαλάρωσε γιατί τι είπα? Απλα δεν αναφέρει η είδηση οτι τα ΚΤΕΛ έχουν ίντερνετ στην στάση (σαν εγκατάσταση) που λες εσύ αλλά όταν εκτελούν δρομολόγια! Ο,που κι αν πάνε!

vaggoz

aston re… den niw8ei

Staf

Sorry Vaggoz..Απο Κοζανη εισαι? Eσυ τι νιωθεις?
Τεσπα καλη κινηση οπως και να εχει.Οταν παω Κοζανη (σε καμια βδομαδα), θα δοκιμασω και θα σας πω!

giannis

Πολλά μπράβο-πολλά μπράβο!Μακάρι να το δούμε και αλλού αυτό.Και σε καράβια-αεροπλάνα(αν γίνεται)-κτελ κτλ.
Ά.Και σταματήστε ρε ελληνάρες να μαλώνεται μέχρι και δω για τις πόλεις σας.Έλεος δηλαδή.Γι’αυτό μας αξίζει ο βούρκος που είμαστε μέσα

Fotis

Απίστευτη κίνηση. Κρίμα που το καλοκαίρι τελειώνω από Κοζάνη. Τουλάχιστον στα τελευταία 3-4 δρομολόγια θα το λιώσω το netbokk μου!!!

Gregory

Μπράβο στο ΚΤΕΛ Κοζάνης! Ακόμα θυμάμαι τα δρομολόγια από Βέροια στα Γιάννενα που σπούδαζα μέσω Νεάπολης, Πεντάλοφος και Επταχώρι για 6 χρόνια! Ατελείωτες στροφές, ταλαιπωρία, στρίμωγμα και ορθάδικο. Ξεκινούσαμε στις 7 και φτάναμε στις 14.00! Ενώ τώρα Εγνατία, άνεση, ασφάλεια και σέρφιγκ με WIFI. Τελικά η χώρα κάνει βήματα μπροστά! Μπράβο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.