HTC Explorer, Κυκλοφόρησε σε Vodafone και Πλαίσιο με 199 ευρώ

Κυκλοφόρησε το Android smartphone HTC Explorer με οθόνη αφής 3.2 ίντσες capacitive, multi-touch, επεξεργαστή 600MHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 3.15 Megapixel χωρίς LED flash και λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread. Το Explorer μπορείτε να το βρείτε στη Vodafone και τα καταστήματα Πλαίσιο με 199 ευρώ. “Δύσκολη” τιμή όταν το Xperia Neo V είναι σε προσφορά στα ίδια χρήματα.

Το HTC Explorer, όπως και το Sony Ericsson Xperia Neo V θα τα έχουμε στα χέρια μας μέσα στην εβδομάδα για δοκιμή και hands-on video.

, HTC Explorer, Κυκλοφόρησε σε Vodafone και Πλαίσιο με 199 ευρώ

HTC Explorer
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 600 MHz
Μνήμη RAM: 512 MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.2 ίντσες, 480×320 pixels, 265 χιλ. χρώματα
Κάμερα: 3.15 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 90ΜΒ
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1230 mAh
Διαστάσεις: 102.8×57.2×12.9 χλστ.
Βάρος: 108 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ιωαννης

απο την στιγμη που το x8 ειναι στα 130 ευρω στο σκρουτζ…δυσκολα καποιος δινει 200 για το ιδιο πραγμα..

FORO-XRISTOS

@ιωαννη πιο χ8 το neo v κανει 199 ευρω με πολυ καλητερα χαρακτηριστικα!

ΔημήτρηςΔήμου

Μάλλον έχουμε μπερδέψει λίγο τι εστί smartphone. Αυτή τη στιγμή ένα κινητό με 600άρη επεξεργαστή και RAM 384 MB δεν θεωρείται smartphone. Δεν λέω ότι όλοι έχουν 600 και 700 ευρώ για να πάρουν ένα πραγματικό smartphone αλλά δεν μπορούμε να βάζουμε τα τέρατα εκείνης της κατηγορίας στην ίδια κατηγορία με αυτά τα wannabe smartphones. Το Android είναι καταπληκτικό λειτουργικό αλλά δεν σημαίνει ότι όποιο κινητό έχει Android είναι και smartphone (δεν σνομπάρω το κινητό που φαίνεται καλό για καθημερινή χαλαρή χρήση ούτε κατακρίνω το άρθρο, μια γενική γνώμη λέω).

frastgr

ρε παιδιά εδώ το se live with walkman κλάσεις ανώτερο από αυτό το κινητό κάνει 169 ευρώ, για ποιο λόγο να αγοράσει κανείς το htc; καλά για το neo v δεν το συζητάω καν….!!!

Γιώργος Τσ.

Βασικά πλερώνεις μόνο το “HTC” από πίσω…Σίγουρα η προσφορά είναι EpicFail…!

Dinos Louggos

Κώστα η HTC αναφέρει ότι η συνολική μνήμη ειναι 512 ΜΒ όχι 90 ΜΒ

Dinos Louggos

🙂

maria

Λοιπον εγω πηρα το htc και πιστεψτε με μια χαρα ειναι.Το neo v αν το βρει κανεις ….ολοι το ψαχνουν και δεν υπαρχει πουθενα.Πηγα σε 20 καταστηματα της vodafone και μου ειπαν οτι υπαρχει ελλειψη.Τι το διαφημιζετε τοτε???????αντιστοιχα και το walkman που ειναι σαφως κατωτερο απο το neo.Για δευτερο κινητο to explorer ειναι καλο και μικρο παιζει και avi με ελληνικους υποτιτλους με mx video player!!

kostis

Ενα μεγαλο μπραβο στην htc….απορω σε ποιον κοσμο ζει……

Α.Α.

huawei x5 pro, sony ericsson v neo ακομα και το ΖΤΕ μπλειντ ειναι καλυτερο σε συγκριση τιμης αποδοσης. Κοροιδία και απο ΗΤC και απορω πως τα καταστήματα το υποστηρίζουν.

Marios

FAIL!

aggelos

LOL

Άκης

Huawei ideos x5 pro και Sony Ericsson neo V ειναι τα smartphones που αξίζουν περισσότερο από όλα στην αγορά τη σήμερον ημέραν. Παει τώρα και η Htc και μας βγάζει ένα κινητό που δεν φτάνει κανένα από τα κινητά που προανέφερα σε τεχνικά χαρακτηριστηκά και “κοτσάρει” δίπλα την ίδια τιμή. Σαφώς η Htc έχει δημιουργήσει ορισμένα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς αλλά είπαμε εδώ πουλάει περισσότερο το όνομα και το εξωτερικό design (που είναι πραγματικά πολύ όμορφο) χωρίς να σκεφτεί τι κινητά πραγματικά έχει να αντιμετωπίσει στην ίδια τιμή. Δεν λέω πως το κινητό δεν είναι καλό αλλά η τιμή του έπρεπε να είναι στα 140€ … Πάντα προσωπική μου άποψη και πάντα φιλικά!

Sakis

Την HTC την είχα σε μεγάλη εκτίμηση. Αλλά τον τελευταίο καιρό κάνει το ένα φάουλ μετά το άλλο. Και όταν κάνεις πολλά φάουλ και χωρίς λόγο είναι ζήτημα χρόνου να φας την κόκκινη κάρτα. Έχει ήδη φάει την κίτρινη με τιςε κωλοτούμπες που έκανε με desire και gingerbread και τους κλειδωμένους bootloaders, τώρα τρώει την προειδοποίηση και μετά έρχεται η αποβολή!!! Από αυτά που διαβάζω από τους προλαλήσαντες, βλέπω ότι δεν είναι μόνο δικιά μου άποψη αυτά που αναφέρω.
Υπάρχουν πολλές επιλογές με σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά σε αυτό το εύρος τιμής.

md03582

και το wildfire ειχε αναλογα χαρακτηριστικα και αναλογη τιμη και πουλησε σαν τρελο. η htc εχει ονομα και αυτο πουλαει. και δεν πιστευω οτι η htc θα φαει κοκκινη καρτα γιατι πολλοι θα προτιμησουν στην ιδια τιμη κινητο με λογοτυπο και ποιοτητα htc καθως και ομορφο ντιζαιν παρα να παρουν zte η huawei και ας εχουν λιγα περισσοτερα mhz

petros nikolopoulos

κώστα με sense 3.5 έρχεται;;;

Sotiris

Θελω να πιστευω οτι μονο καποιος που ειτε “παει” πολυ την HTC ειτε ειναι ασχετος θα
προβει σε μια τετεια αγορα … 199 ευρα γι αυτο το πολυ … καλο κινητο ομως σουπερ
υπερκοστολογημενο .. απο εμενα (λογο μεγεθους οθονης απλα δεν μπορει να τα βαλει
με το live της Sony ουτε στο hardware ουτε στην τιμη 169 ευρα και ισως ουτε στον
σχεδιασμο για πολλους).

fred

πολυ ωραιο τηλεφωνο.αλλα με 200 € θα προτιμουσα κατι αλλο

Guajiro

Οταν μάλιστα σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, με τα ίδια χρήματα παίρνεις το Wildfire S. Ανεξήγητη η τιμολογιακή πολιτική της ΗTC στην Ελλάδα…

makis

hands on έχουμε? γιατι δεν εχω βρει κατι.
Αν είναι εύκολο κάνε ένα έστω και τώρα.
Thanks in advance.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.