HTC One M9: Με πιο δυνατά στερεοφωνικά ηχεία BoomSound

Το HTC One M9 θα κάνει ντεμπούτο αυτή την Κυριακή 1η Μαρτίου σε προγραμματισμένο event στη Βαρκελώνη, μια ημέρα πριν την επίσημη έναρξη της ετήσιας έκθεσης MWC 2015. Τα μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα και ίσως να είναι ακόμα καλύτερα, πιο ποιοτικά και πιο δυνατά από αυτά του τωρινού μοντέλου One M8.

Αυτό μαρτυράει το βίντεο που ανέβασε η HTC Ιρλανδίας στο επίσημο profile της στο Twitter. Για ποιοτικότερα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν δεν ακούσουμε για να κρίνουμε, από το βίντεο όμως φαίνεται ότι θα βαράνε δυνατά!

Το One M9 αναμένεται να έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD ενώ ίσως δούμε και μια μεγαλύτερη εκδοχή με οθόνη 5.2 ίντσες Quad-HD. Το Techblog όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει από κοντά την έκθεση MWC 2015 και όλες τις ανακοινώσεις των εταρειών.

HTC One M9 BoomSound, HTC One M9: Με πιο δυνατά στερεοφωνικά ηχεία BoomSound

HTC One M9 BoomSound, HTC One M9: Με πιο δυνατά στερεοφωνικά ηχεία BoomSound

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γ.Χ

Αν έχει ακόμα το logo είναι απαράδεκτο!!!

Αποστόλης Ρόδος

Οντως ρε φιλε…. τόσο σημαντικό είναι? Τι ωραία θα φαινόντουσαν εκει πάνω τα on screen buttons αντι του logo…. :-/

tasos007

Καλημερα.αν δεν κανω λαθος η htc εχει δηλωσει οτι το logo ειναι αναγκαιο κακο για να περναει το σημα της κεραιας, λογω το οτι ειναι 90 τοις εκατο αλουμινιο δεν μπορει να εκπομπη και ληψη σηματος απο αλλο σημειο.

KostasB

Θα έπρεπε να το είχε λύσει αυτό το πρόβλημα. Αν το έφτιαχνε σαν το render που είχε παρουσπαρουσιαστεί με τα ηχεία στις άκρες θα είχε και το logo της και θα μείωνε τα πλαίσια ώστ2 να δείχνει πιο κομψό. Βέβαια δεν ξέρω αν έτσι θα είχαν την ίδια απόδοση τα ηχεία…

Αποστόλης Ρόδος

Ρε παιδιά ποιες κεραιες?… εχω το Μ7 και μια χαρα πήγαiναν τα on screen κουμπάκια δεξιά και αριστερά του logo…. που θα μπορούσε να παίζει το ρόλο ακόμα και του home button.
Μάλιστα υπάρχει video στο youtube που κάποιος ρουτάροντας τη συσκευή (Μ7) έκανε το logo, home button.
KAΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΊ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ …. ΕΙΝΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΛΕΩ ΕΓΩ…. και τους παίρνει όλους στον λαιμό του.

Δημήτρης

Τασο το θεμα της κεραιας το εχει λυσει,μετεφερε την κεραια στο επανω μερος.Εαν εβγαζε το logo απο εκει θα μπορουσε να ειχε ανετα μια οθονη 5,2 ιντσων στις ιδιες διαστασεις

Alexis

Ακριβώς το ιδιο κινητο με πέρσι με μονη διαφορα στην κάμερα. Αν θα ειναι αυτο. Το Z4 θα ειναι παλι το ιδιο οπως και το G4 πιστεύω. Κοιτα να δεις που η sammy θα κανει την διαφορα φετος.

almir

Δεν μπορεί τόσα χρόνια να μην μπορούν να λύσουν το θέμα με τη κεραία. ..! Όπως κ να ναι πάλι είναι απαράδεκτο το μαύρο περιθώριο με το logo της htc. ..! Μία μεγάλη εταιρεία με αρκετές
πωλήσεις έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν τις κριτικές των χρηστών κ να έλυνε αυτό το προβλημα , εάν βέβαια ισχύει το render που βλέπουμε πάντα.
Ας ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα ναι διαφορετικά ως προς αυτό στην παρουσίαση. ..!!!

inblx

@tasos007

Το Logo υπάρχει γιατί δεν βρίσκει χωρο να βάλει τα Display Drivers. Επειδή στο κάτω μέρος υπάρχει το ηχείο. Όλες οι κεραίες είναι στο πάνω και κάτω μέρος, πίσω, γιαυτό υπάρχουν οι πλαστικές περιοχές.

Εγώ πιστεύω πως επειδή είναι το ίδιο με το One M8 μπροστά, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο κάλυμμα οθόνης ( αυτό το μαύρο περίβλημα που έχει επάνω του το logo ) για να μειώσουν το κόστος.

Γράψε λάθος, για να αυξήσουν το κέρδος…. 😛

Πάντως, όντος αν δεν υπήρχε το Logo η οθόνη θα ήταν άνετα 0.2″ μεγαλύτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.