Huawei Ascend D1 Quad XL, Τον Δεκέμβριο στη WIND με τιμή 499 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, το τετραπύρηνο Huawei Ascend D Quad XL βρήκε τον δρόμο προς τα ράφια των καταστημάτων και μέσα στο Δεκέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα από το δίκτυο της WIND με τιμή 499 ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο με την μπαταρία 2500 mAh και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Huawei τον K3V2 χρονισμένο στο 1.2GHz. Η μνήμη RAM είναι 1GB και η οθόνη 4.5 ίντσες LCD IPS με ανάλυση 1280×720 pixels.

Huawei Ascend D1 Quad XL πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

, Huawei Ascend D1 Quad XL, Τον Δεκέμβριο στη WIND με τιμή 499 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Μακαρι μεχρι το καλοκαιρι να πεσει στα 350 ευρω στα ιντερνετομαγαζα… Υπαρχουν εξισου καλες προτασεις στο ιδιο ευρος τιμων, αλλα δεν παυει να ειναι ενα πολυ καλο κινητο. Εγω προσωπικα σαν υπερευχαριστημενος κατοχος ideos x5 θα ξαναπροτιμησω την εταιρεια ειδικα αν η τιμη του nexus 4 ειναι πανω απο 450 ευρω οταν λανσαριστει στην χωρα μας. Ηδη θα ειχα παρει το ascend p1 αλλα ακομη παραμενει πολυ ακριβο. Το honor 2, ομως ειναι ελαχιστα καλυτερο περα απο τις διαστασεις αφου εχει 2GB RAM(κλειδωμενη στο 1GB βεβαια), HDR στην καμερα, GLONASS GPS και διπλο ηχειο με φοβερη αποδοση(και του D Quad ειναι πολυ καλο με Dolby 3.0). Μακαρι να το φερουν και αυτο συντομα.

Διορθωνω το προηγουμενο μου post, τελικα το κινητο εχει HDR στην καμερα που ειναι και BSI, και ισως να εχει και GLONASS οποτε ειναι ακομα πιο κοντα στο honor 2 και σε συνδυασμο με την 20% περιπου μεγαλυτερη μπαταρια ειναι ισως συνολικα μια καλυτερη προταση απο αυτο

panx

– Ω φίλε, ωραίο κινητό; Ποιο είναι;
– Α δεν το ξέρεις; είναι το χουαγειασεντντικουαντεξελ.
– {facepalm}..

Demis

@panx
και γιατί να μας νοιάζει το όνομα ειπαμε? να δουλεύει καλά να έχει καλή τιμή κανονικά πρέπει να μας νοιάζει……..α όπα ξέχασα Ελλάδα ζούμε δεν μετράνε αυτά…… εδώ μετράει μόστρα και μετά χάος..

teo

@panx
έλα πες την αλήθεια είσαι κάτοχος iphone xaxaxa

demon

panx αδερφε αν δεν ξερεις μην γραφεις σε τεχνολογικο φορουμ γιατι ετσι παρασυρεις κοσμο που δεν εχει και πολλες γνωσεις ,ασχολησου καλυτερα με το πουλακι τσιου!

Zac

Καλα αυτοι δεν πανε καλα παρουσιαζουν κινητα και tablet αρχες του 2012 και τα βγαζουν τελη του 2012 haha οκ καλα το επομενο να το παρουσιασουν το 2013 και να το βγαλουν τελη του 2014 και γαμω τις ιδεες!

Demis

είδα και μια παρουσίαση το μόνο θέμα που παρατήρησαν είναι ότι δεν δουλεύει σωστά το autofocus σε video recording
https://www.phonearena.com/reviews/Huawei-Ascend-D-quad-XL-Review_id3160

kotsoss

Συμφωνώ απόλυτα με τον Zac, πιο καθυστερημένη εταιρία δεν υπάρχει. Ποιος τρελός θα πάει να δώσει τώρα 500€ γι αυτό το κινητό όταν μπορεί να πάρει με 450€ το sIII, το one x και με 350€ το lg 4x.

Η huawei ειχε καποια θεματα με την εξελιξη του επεξεργαστη εξου και η καθυστερηση κυκλοφοριας. Και ποιος παροχος φιλε kotsos δινει τα συγκεκριμενα κινητα σε αυτες τις τιμες? Στο σκρουτζ μεχρι τον μαρτιο λογικα θα εχει κατεβει κατω απο αυτα αφου ξεκιναει απο τα 500 ενω αυτα ξεκινουσαν απο τα 700. Ποιος θα το παρει αν θελει κινητο για μοστρα ειναι αλλο θεμα, αλλα μην νομιζεις πως εχει να ζηλεψει πολλα απο τα προαναφερθεντα. Το αντιθετο μαλλον…

Dimitris Charalampakis

“μπαταρία 2500 mAh”

Μοιράζει αμπερώρια λέμε!!!

panx

Είναι αστείο το πως ένας μεγάλος αριθμός αναγνωστών μπαίνει σε ένα φόρουμ με τη διάθεση να συγκρουστεί για τα τεχνολογικά του πιστεύω.
Το όνομα του κινητού είναι huge fail (όπως και η τιμή φυσικά) άσχετα με τις προτιμήσεις του καθένα.
PS. Είμαι κάτοχος σαμσουνγκγκαλαξυεσδυο και μοτορολαζουμδυο8κομμα2μιντιαεντισιον.

Φιλε panx εισαι λιγο λαθος στην ονομασια… Κανονικα ειναι σαμσουνγκγκαλαξυεσδυοτζιτιχιλιαεννιακοσιααϊ. Δηλαδη ελεος τι αλλο γνωμονα αγορας θα εχουμε. Η τιμη σιγουρα δεν ειναι καλη αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι αγορας.

kotsoss

@Μερκούριος Μπαϊράμης
Η huawei δεν είναι είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί την κυκλοφοριά κινητών. Το ίδιο συνέβει και με τα honor και ascent p1. Όσο για την τιμή μην περιμένεις να πέσει πολύ, το ascent p1 από τα 400€ τώρα κάνει 380€, το honor από 300€ τώρα κάνει 250€. Έχει ξεφύγει η huawei….
Τώρα το honor 2 το βλέπω να έρχεται το καλοκαιράκι.

@kotsoss
Φιλε μου αν δεις ποτε ανακοινωθηκαν τα κινητα και ποτε κυκλοφορησαν στο gsmarena, ειναι 3 και 4 μηνες αντιστοιχα. Δεν νομιζω οτι ειναι τρελη καθυστερηση,ασχετα ποτε τα εφεραν οι παροχοι στην Ελλαδα. Ισως η στασιμοτητα των τιμων οφειλεται στο οτι ερχονται μονο απο συγκεκριμενους παροχους, αλλα και παλι οπως προειπα υπαρχει πληθωρα λυσεων στο ιντερνετ. Ετσι κι αλλιως εγω περα απο ανανεωση συβολαιου δεν ξαναγοραζω κινητο απο καταστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.