iPhone 6, πληροφορίες για One-Handed Mode όπως στα Galaxy Note

Το iPhone 6 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου αλλά οι πληροφορίες συνεχίζουν να διαρρέουν. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η Apple δεν θα μεγαλώσει απλά την οθόνη, αλλά θα κυκλοφορήσει 2 εκδόσεις, μια με 4.7 ιντσών οθόνη και μια στις 5.5 ίντσες που θα είναι το λεγόμενο iPhone Air.

Θα εναρμονιστεί δηλαδή με τον ανταγωνισμό που επιτάσσει μεγάλες οθόνες, αν και από πολλούς είναι αμφιλεγόμενο το πόσο βολικές είναι οι μεγάλες οθόνες στο κράτημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της New York Times λόγω τη μεγάλης οθόνης πλέον η Apple φαίνεται ότι θα “δανειστεί” ένα feature από τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της, την Samsung.

Αυτό είναι το single-hand usage (χρήση με το ένα χέρι) ή αλλιώς one handed mode που υπάρχει στην σειρά Galaxy Note. Αυτή η επιλογή θα έχει ως σκοπό την ευκολότερη χρήση του κινητού με το ένα χέρι, για παράδειγμα όταν γράφεις ένα μήνυμα.

Επιπλέον από την New York Times, φαίνεται ότι έχουμε μια επιβεβαίωση ότι το μοντέλο των 5.5 ιντσών θα είναι πιο ακριβό από το 4.7 ιντσών, καθώς και ότι τα νέα iPhone σχεδιαστικά θα μοιάζουν αρκετά με τα iPad mini. Δηλαδή θα έχουν πιο στρογγυλεμένες άκρες σε σχέση με το σχέδιο του iPhone 5 και 5S.

Τέλος προηγούμενες φήμες αναφέρουν ότι το νέο iPhone 6 θα έχει NFC το οποίο θα στοχεύει στην χρήση του σε πληρωμές. Η Apple έχει έρθει σε συμφωνία με την American Express, Visa και την MasterCard ώστε να δημιουργήσουν ένα iPhone-powered σύστημα πληρωμών. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπαθεί να ξεκινήσει ένα σύστημα mobile πληρωμών, καθώς το είχε προσπαθήσει και η Google με το Nexus S, αλλά ποτέ δεν είχε ευρεία αποδοχή από το κοινό.

iphone 6, iPhone 6, πληροφορίες για One-Handed Mode όπως στα Galaxy Note
Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NEGIEMU

SHOW

kwstascifi

Δηλαδή θα αντιγράψει ένα χαρακτηριστικό που στο Android έχουμε εδώ και χρόνια? Αυτό βρήκε ως λύση του “αντίχειρα που φτάνει από εδώ ως εδώ?”

Georgos

Πλέον η Apple αντιγράφει σε όλα την Samsung , είναι καιρός η δεύτερη να ξεκινήσει τις αγωγές.lol

Mars

μισο να παρω τα pop-corn γιατι εχει να γινει μεγαλος χαμος!!! and let the show begin…

Μιχάλης

Τουλάχιστον ας μην μας πλασάρουν το NFC σαν καινοτομία γιατί θα γελάσουμε πολύ
mobile payments μπορούν να γίνουν απλά με το paypal που συνεργάζεται με όλες και όχι μόνο αυτές τις εταιρίες τίποτα καινούργιο

kioses

@Mars
Χαχαχχαχαχα πολλα like!πιασε και ενα πακετο για μενα! Φερνω μπυρες!

Γιάννης

Οι επόμενες μεγάλες καινοτομίες της Apple , αποσπώμενη μπαταρία και SD card , θα έλεγα και Dual Sim αλλά είναι πολύ προχωρημένο για την Apple και μπορεί να κάνουμε χρόνια να το δούμε.

Giorgos

Μονο zer phone dual sim φιλεεεεε μουυυ..

Ιωάννης

Και επόμενες αλλαγές στο iOS θα είναι live tiles και δυνατότητα αλλαγής των default apps… 🙂

ΥΓ: ξέρω πως αν κάνεις jailbreak μπορείς να έχεις τέτοιες δυνατότητες αλλά αυτό να γίνεται επίσημα…

Tom

Επειδη συνεχεια ακουω ο ενας αντιγραφει τον αλλον κλπ. Λοιπον για να τελειωνουμε ΟΛΟΙ αντιγραφουν τον κυριο που ανακαλυψε την μπαταρια. Ολα τα αλλα ειναι μικροτερες αντιγραφες απο αυτην αρα τσαμπα σκατε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.