Apple: Ο μέσος χρήστης ξεκλειδώνει το iPhone 80 φορές την ημέρα

Εσείς γνωρίζετε πόσες φορές την ημέρα ξεκλειδώνετε το κινητό σας; Η Apple γνωρίζει ότι ο μέσος κάτοχος iPhone ξεκλειδώνει το κινητό του περίπου 80 φορές την ημέρα. Οι πληροφορίες έρχονται από τον αναλυτή Ben Bajarin, που συμμετείχε σε μια σύσκεψη για την ασφάλεια στα γραφεία της Apple.

Δεδομένης μιας 12ωρης χρήσης του iPhone κατά τη διάρκεια του 24ωρου, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες iPhone ελέγχουν το κινητό τους 6 με 7 φορές την ώρα, ή κάθε 10 λεπτά.

Προηγούμενη έρευνα για τους κατόχους Android είχε δείξει ότι οι χρήστες ξεκλειδώνουν το κινητό τους 110 φορές την ημέρα.

Σκοπός της Apple με τους παραπάνω αριθμούς δεν είναι να δείξει πόσο εθισμένοι είμαστε με τα κινητά μας, αλλά θέλησε να δώσει έμφαση στο πόσο πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιούμε τον αισθητήρα TouchID αντί για κωδικούς, προκειμένου να ξεκλειδώσει το κινητό.

Η ίδια έχει αναγάγει την ασφάλεια του iPhone σε πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό και θέλει αυτό να συνάδει με την καλή εμπειρία χρήσης. Όπως αναφέρει ο Bajarin, φανταστείτε να ξεκλειδώναμε το κινητό μας 80 φορές την ημέρα και να χρειαζόταν να βάζουμε έναν 8ψήφιο κωδικό κάθε φορά. Το TouchID δεν κρατά απλά ασφαλή τα δεδομένα των χρηστών, αλλά βοηθά και στην εξοικονόμηση χρόνου.

iphone user unlock 80 times, Apple: Ο μέσος χρήστης ξεκλειδώνει το iPhone 80 φορές την ημέρα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Το ανησυχητικό είναι ότι η Apple ξέρει μέχρι και πότε ξεκλειδωνουν οιι χρήστες το IPhone τους

One

Αν ξεκλειδώνει καποιος το τηλεφωνο 80 και 110 φορες τη μερα τοτε κινδυνεύει ζωη τη δικη του και των αλλων. Στην Αμερική εχουν γινει πολλα ατυχήματα εξ’ αιτιας του κινητού (ακομα και από πεζούς) και οι αρχες βαζουν γερα πρόστιμα για να το περιορίσουν. Κατι ανάλογο πρεπει να κάνουν και στην Ελλάδα.

NΙΚΟΣ

Εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει κάτι να παρουσιάσει η apple και βγάζει τέτοιες μαλακιούλες για να μένει στο προσκήνιο. Marketing και ντόρος .Μια με το κινητό του τρομοκράτη ,μια με παπαριές και ροζουλί χρώματα σε κάτι macbook θηρία των 1,1 gh . Λογικό βέβαια γιατί και το 6s και το special edition 5s δε τσουλάνε.Αν τσούλαγαν σε πωλήσεις θα είχαμε βομβαρδισμό από funboys και καθοδηγητές (πχ theverge). Αλήθεια αυτοί πως & δεν βαθμολόγησαν το 5se με 18/10 . Κρίση συνείδησης έπαθαν ή απλά δε μπορούν να ξεφτιλιστούν τόσο?

viel

δεν τσουλαει το 6s το ακουσαμε και αυτο…

ΝΙΚΟΣ

Κάθε μήνα η Foxcon μειώνει την παραγωγή του κατά 40 % .Δε θα στο διαφημίσουν. Για αυτό πήγε για relans η apple ,βάζοντας τα σωθικά του σε μικρότερη συσκευή και καλύτερη τιμή φυσικά. Ούτε αυτό πιάνει. Το 6 ξεσκίστηκε να πουλά γιατί όλοι οι πιστοί ήθελαν (και καλά έκαναν φυσικά) μεγάλη οθόνη και ας την έβριζαν εδώ στην Ελλάδα , όπως συνηθίζει ο Μέσος Μαλάκας Έλληνας να κάνει με ότι ζηλεύει.
Αν είσαι funboy σε λυπάμαι @viel. Αν δε ξέρεις , no problem . Όταν δε ξέρεις κάτι, ακούς,ψάχνεις και ρωτάς. Δε το παίζεις έξυπνος. Αν είσαι μέτοχος τότε σε καταλαβαίνω.
Καλά να περνάς

Mary

Προφανώς και μείωσαν την παραγωγή αφού το 6s έχει ήδη πουλήσει όσο όλες οι άλλες φετινές ναυαρχίδες μαζί. Κάθε φορά προς το τέλος της χρονιάς μειώνεται η παραγωγή γιατι πλησιάζει το επόμενο μοντέλο.

Εσύ θα μας πεις σε λίγο ότι θα κλείσει κι ολας. Ότι να ναι

ΝΙΚΟΣ

@Mary αυτό έγινε από την αρχή. Ποιό τέλος παραγωγής? Ούτε τα βασικά δε καταλαβαίνεις και λυπάμαι.
Σε 6 μήνες εμφανίζεται το νέο μοντέλο όχι σε 6 ημέρες.ότι να ΄ναι είσαι εσυ !
Δεν θυμάμαι να ανέφερα συγκριτικά με νούμερα για android ,wp ναυαρχίδες. Με ετεροπροσδιορισμό επιχείρημα τώρα? Δλδ αφού και πάλι πούλησε πάνω από το Ζ5 πχ σημαίνει πως πήγε καλά? Αλήθεια το S6 το πέρασε ? Το κρίσιμο είναι: Πούλησε σαν το 6? ή το 5 ,5s?
OXI!! Πολύ πολύ παρακάτω. Είδες πόσο απλό είναι? Αν θες βέβαια.

Υ.Γ Ποιός είπε ότι θα κλείσει? Όχι βέβαια. Αλλά ποιός είπε πως θα συνεχίσει να μεγαλώνει? Μόνο κάτι χαζούλια.

azriel84

Ελά τώρα Mary μην γίνεσαι fungirl (btw είναι fanboy και fangirl τουλάχιστον κάντε σωστό hate/flame).

Είναι ντροπή η Apple να πουλάει κινητό επταμήνου σε διπλάσιες ποσότητες από πρόσφατες Android ναυαρχίδες, νομίζω και εγώ θα πέσει λουκέτο στο Cupertino, Apple is doomed κτλ κτλ. Αλλά ντάξει, haters gonna hate δεν αλλάζει αυτό.

Chris_BMW

ΝΙΚΟΣ@ Μην τρελενεσαι φίλε.. Το 6s πούλησε λίγο πιο κάτω από το 6 το οποίο για τους λόγους που εσυ προανέφερες κ για έναν ακόμα που θα προσθέσω εγώ οτι είχε ένα εντελώς φρέσκο τέλειος διαφορετικό ντιζάιν έσπασε κάθε ρεκόρ.. Λογικό είναι κανένα νέο I phone να μην μπορει να πιάσει το ρεκόρ του.. Να σε ενημερώσω όμως οτι οι πωλήσεις του είναι πανω από ολα τα υπόλοιπα I phone .. Κ πολυ πανω από όλες τις υπόλοιπες ναυαρχίδες.. Αλήθεια το s7 τι πωλήσεις να κάνει άραγε θα μας πει ποτε η Samsung;; Αλλα ξέχασα όλοι οι υπόλοιποι έχουν να παρουσιάσουν καινοτομίες βλ.καινουργιο rose gold s7 κ δεν προλαβαίνουν …

Chris_BMW

ΝΙΚΟΣ@ Α .. Κ κάτι τελευταίο ..Αν θυμάμαι καλα από το δημοτικό το Σεπτέμβριο παρουσιάστηκε το 6s τωρα έχουμε τέλος Απρίλη αν αφαιρέσουμε μας κάνει 8 μήνες .. Άρα σε 4 μήνες θα παρουσιαστεί το καινουργιο I phone κ όχι σε 6… Ξερω ξερω στους δυο μήνες κόλλησα …..

ΝΙΚΟΣ

Αλλού για αλλού @azriel84 όταν λέω ( και ισχύει ) πως το 6άρι πούλησε πάρα πολύ , Όπως και το 5,5s δεν είμαι hater , είμαι αντικειμενικός. Βγάλτε παρωπίδες και μη βλέπετε εχθρούς και Haters εκεί που δεν υπάρχουν.

viel

@ΝΙΚΟΣ στειλε μου τις αποδηξεις οτι καθε μηνα μειωνει την παραγωγη κατα 40%.

azriel84

@ΝΙΚΟΣ

Φίλε όταν ένα κινητό πούλησε το οικονομικό τρίμηνο Q1/2016 74,8 εκατομμύρια κομάτια (ρεκόρ οικονομικού τριμήνου για την Apple) δεν πετάς διαμάντια του στυλ “δεν τσουλάει”. Γελάει ο κόσμος απλά. Προς ενημέρωσή σου η LG και η Xiaomi πούλησαν τόσα τηλέφωνα όλο το 2015 από τα πιο φθηνά κινητά μέχρι τις ναυαρχίδες τους. Όταν η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αποτελέσματα Q2/2016 για να δούμε τις πωλήσεις σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, δεν είσαι αντικειμενικός όταν λες ότι δεν πουλάει, υποκειμενική εικασία είναι αυτή. Ο αντικειμενικός θα περίμενε επίσημες ανακοινώσεις και θα έκανε συγκρίσεις με αντίστοιχα περσινά οικονομικά τρίμηνα καθώς και με πωλήσεις ανταγωνιστικών συσκευών (για όσους κατασκευαστές έχουν τα @@ να ανακοινώνουν επίσημα νούμερα και ο νοών νοείτω) για να βγάλει ένα ολοκληρωμένο συμπέρασμα αντί να λέει “δεν τσουλάει”. Ελπίζω να είμαι αρκετά ενημερωμένος για σένα. Καλο σου απόγευμα.

azriel84

Και κάτι τελευταίο. Hating είναι να γράφεις για υποθετικές πωλήσεις iPhone σε ένα άσχετο με τις πωλήσεις θέμα. Το άρθρο λέει για την ταχύτητα και χρησιμότητα του TouchID που δεν αμφισβητείται πλέον σε κανένα smartphone iPhone ή Android (που κάποια μοντέλα είναι και πιο γρήγορα από το TouchID) και εσύ άρχισες να γράφεις για πωλήσεις, marketing άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Stick to the point.

Λ

Παιδιά, κάθε φορά που κάποιος ενεργοποιεί για πρώτη φορά ένα iphone, η Apple τον ρωτάει αν θέλει να της στέλνει δεδομένα που οδηγούν στη βελτιστοποίηση του λογισμικού της. Από κει και πέρα ο χρήστης αποφασίζει αν θέλει ή όχι να επιτρέψει την αποστολή δεδομένων στην εταιρία! Έτσι προκύπτουν τα αποτελέσματα διάφορων ερευνών σαν και αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.