LG G2, Το επίσημο όνομα του next flagship

Από τη Σεούλ η LG Electronics ανακοίνωσε το νέο όνομα της σειράς G series που συνοδεύει από το G2 και μετά όλα τα high-end smartphones. Η αρχή θα γίνει σε μερικές εβδομάδες με το LG G2 και όπως καταλαβαίνουμε τα επόμενα μοντέλα θα ονομάζονται G3, G4 και πάει λέγοντας. Επίσης και από τη σειρά Optimus Vu με τα μεγάλα τετράγωνα smartphones θα “φύγει” η λέξη Optimus η οποία θα παραμείνει σε όλα τα υπόλοιπα Android smartphones της εταιρείας.

Το LG G2 αναμένεται να έχει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800.

LG G2, LG G2, Το επίσημο όνομα του next flagship

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

LG G2!!!!! Πόσο σκέφτηκαν για να το ονομάσουν έτσι??

dialteo

Gingerbread θα έχει? Α ρε LG…πάντα μπροστά σε specs και τεράστια βήματα στο design αλλά πάντα πίσω σε έκδοση android. Αλλά και από θέμα αναβαθμίσεων δεν με έχει πείσει ακόμα

Rostropol

Με καθυστέρηση κάποιων ετών η LG θέλει να βαδίσει στα χνάρια της επιτυχίας που έχει η Sammy με τα Galaxy S,S2,S3,S4…..υπάρχει και εδώ το repeating pattern, στην θέση του Note 2 ας πούμε έχει το G Pro,αρχικά δεν φαινόταν αλλά τώρα με την σωστή υπόδειξη του Κωστα Βλαχάκη υπάρχει σίγουρα μια αρχή για την επανάληψη του success story από έναν πιο άξιο κατασκευαστή(κατα την άποψη μου πάντα-ειδικά στο software κομμάτι) με λίγο πιο λογική τιμολόγηση των συσκευών επίσης.

Johntsia84

Παιδιά ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.