Meizu MX3, Με οθόνη 5.1 ιντσών Full HD και μέταλλο;

Η Meizu είναι μια από τις τρεις high-end κινέζικες εταιρείες κατασκευής smartphones μαζί με τις OPPO και Xiaomi. Εντάξει Huawei και ZTE κινέζικες είναι και αυτές, αναφέρομαι σε πιο hardcore πράγματα. Με ένα μοντέλο κάθε χρόνο, η Meizu κρατάει ψηλά τον πήχη και δεν κρύβω ότι το MX2 Dream (4.4″ HD) είναι το smartphone που χρησιμοποιώ όταν δεν έχω κάτι άλλο ενδιαφέρον για δοκιμή στο Techblog.

Το επόμενο μοντέλο – όπως λέει η λογική – θα είναι το Meizu MX3 και αναμένεται να έχει οθόνη αφής 5.1 ιντσών ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels και 2GB μνήμη RAM. Ο επεξεργαστής έχει ακουστεί παλαιότερα ότι θα είναι ο οκταπύρηνος Exynos αλλά αν κρίνουμε από την περιορισμένη διαθεσιμότητά του αυτό δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με κάποιες φωτογραφίες render που έκαναν την εμφάνισή τους μέσα από ένα νέο λογιαριασμό στο Twitter με leaks τον @srcleaks, το Meizu MX3 δείχνει μεταλλικό(;).

Meizu MX3, Meizu MX3, Με οθόνη 5.1 ιντσών Full HD και μέταλλο;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios GR

παιζει και να μην ειναι μεταλλικο το περιβλημα, μιας που θα επρεπε να εχει εστω ενα κομματακι πλαστικου απο πισω, για τις κεραιες.. ομως και παλι ειναι αρκετα ομορφο, ειδικα απο μπροστα….κριμα που δεν ερχονται, επισημα στην ευρωπη, συσκευες σαν αυτη….

Dami

Απλα πανεμορφο και ακουγεται δυνατο.Κραταει καλυτερη σχεδιαστικη γραμμη η Meizu απο την Samsung….μωρε μπραβο

Xρήστος Στάμος

Πολύ θα ήθελα όλα αυτά τα νέα μοντέλα που βγαίνουν να έχουν πάντοτε “mini” εκδόσεις, χωρίς εκπτώσεις στο hardware πέρα από μικρότερο/συμμαζεμένο μέγεθος (αναγκαστικά και οθόνη).

Οι εταιρείες φαίνεται να έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα όλο και μεγαλύτερης διαγωνίου οθόνης, αλλά κάπου φτάνουμε σε διαστάσεις μικρού τάμπλετ, δύσχρηστες για τηλέφωνο.

Προσωπική μου άποψη, αλλά πολύ περισσότερο θα με ενθουσίαζε ο “αγώνας δρόμου” να πάρει τελείως διαφορετική τροπή : όλο και μεγαλύτερες μπαταρίες, κι ας κάνουμε μερικές θυσίες στο πάχος της συσκευής. Οι υπόλοιποι τί νομίζετε?

Darth

@Xρήστος Στάμος αυτό που θέλεις τώρα είναι αδύνατο και εξηγώ πες ότι βγάλανε ενα κινητό με 2 gb ram snapdragon 800 η κατι παρομιο 3000 mha μπαταρία full hd οθόνη

και βγάζουν το ίδιο κινητό σε mini 4 inches
snapdarogn 800 για να μείνει δεν παιζει δεν θα έχει που να να φύγει η θερμότητα
3000 mha μπαταρία μπαταρία ξεχνά 1500 max (μπαταρίες σε τεχνολογια ειναι πίσω για τιν ώρα μεγάλη μπαταρία μόνο σε μεγάλο σε μέγεθος κινητό
οθόνη ούτε hd σε 4 inches καθώς ναι μεν υπαρχή μια τέτοια οθόνη άλλα είναι πανάκριβη ετσι δεν θα μπει
ετσι δεν μπορείς να έχει αυτό που θέλεις για τεχνικούς λόγους………..

Xρήστος Στάμος

Darth, όμως υπάρχουν κινητά με δυνατούς τετραπύρηνους επεξεργαστές και μεγάλες μπαταρίες, πχ το Xiaomi 2 έχει Snapdragon 600άρη (στα 1,5 και στα 1,7GHz, αναλογα με την έκδοση), οθόνη 4,3 ίντσες και έκδοση με 3100 mAh μπαταρία…

Darth

από ότι διαβάζω το κινητό είναι αρκετά χοντρό και βαρύ (λόγο μεγάλης μπαταρίας) και ζεσταίνεται πάρα πολύ (λίγος χώρος να φύγει η θερμότητα) + έχει τεράστια περιθώρια πάνω κάτω δεξιά αριστερά ώστε να χωρέσουν όλα αυτά (μοιάζει σαν κινητό 4,6 ιντσών) ναι οθονη ειναι 4,3 ολα τα άλλα είναι μεγάλα όμως
+ άλλο 4,3 και αλλού 4…………………..4,3 σε αυτές της διαστάσεις μόνο mini δεν το λες

για MI2S μιλαμε ετσι?

Tasos

Η lenovo δεν ειναι στις High end κινεζικες εταιριες??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.