Motorola RAZR XT910, Κοφτερό μαχαίρι vs. Kevlar

Κακοκαιρία έχουμε έξω και ο georgethess75, φίλος του Techblog φαίνεται ότι κλεισμένος στο σπίτι αποφάσισε να ασχοληθεί λίγο πιο “έντονα” με το νέο του κινητό Motorola RAZR. Το πρωί σήμερα, ανήμερα Χριστουγέννων μου έστειλε ένα email αναφέροντας “τελικά το Kevlar του RAZR δεν είναι και τόσο ανθεκτικό”, του ζήτησα να μου εξηγήσει τι εννοούσε και μου απάντησε με ντοκουμέντα!

“Ορίστε… λοιπόν έπαθε ζημιά αρκετή αλλά του το έκανα με όλη μου τη δύναμη και ένα τεράστιο κοφτερό μαχαίρι!! Η οθονη ΔΕΝ παθαινει οντως τιποτα, δοκιμασα με τα παντα εκτος φυσικα να την σπασω διοτι ενταξει 599ευρώ εδωσα και μαλιστα cash 🙂 Κατα τα αλλα ειναι το καλυτερο μηχανακι που ειχα ποτε, οπως ξερεις εχω αγορασει ολα τα κορυφαια, εκτος Nexus PRIME.”

, Motorola RAZR XT910, Κοφτερό μαχαίρι vs. Kevlar

, Motorola RAZR XT910, Κοφτερό μαχαίρι vs. Kevlar

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

78 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik0s

μαλιστα……

Teo

To kevlar αν δεν κανω λαθος φημιζεται για την ανθεκτικοτητα του. Αυτο σημαινει οτι δεν θα ραγισει ή οτι δεν θα σπασει. Εαν θα γινουν σημαδια απο τις αποπειρες να το σπασεις ή απο ατυχηματα νομιζω δεν εχει να κανει με την ανθεκτικοτητα του. Ανθεκτικο δεν σημαινει αχαρακτο….

Κυριάκος

Δεν την πάλευε, καθόλου όμως, ο τύπος!
Μάλλον δεν του είπε κανείς ότι η ουσία στο κέβλαρ δεν είναι η αντιχαρακτική του ιδιότητα αλλά η αντοχή του! Ειδικά δε όταν έρχεται αντιμέτωπο με μαχαίρι που το χτυπάς πάνω του με όλη σου την δύναμη.

dimpep

Ε ρε λόξες….

Κυριάκος

Κώστα αυτό πια είναι ημιμάθεια και κάτι “άλλο”, δεν το λες περιπέτεια.
Περιπέτεια θα ήταν καθώς, εάν έκανε π.χ. αναρρίχηση, έπεφτε και το κινητό που το είχε σε κάποια τσέπη τον γλύτωνε από ένα πολύ κοφτερό βράχο!!!
(φοβερή διαφήμιση θα ήταν αυτή :-D)

Πέρα από αυτά, Καλές γιορτές σε όλους σας, καλά Χριστούγεννα και εις άλλα με υγεία πάνω από όλα!

killbill

ΤΟ kevlar ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ αλεξιθραυστη προστασια απο θραυσματα και αλλα πολλα που χρησιμοποιουμε στον στρατο.Η motorola ειναι μια εταιρεια απο τον χορο αυτον.
Αφου ειχε το παλικαρι τα @@@@@ να το κανει μπραβο…

ntebis

Κωστα δεν ξερω αν το ειδες αυτο https://www.youtube.com/watch?v=F92CvRflk18

pilotsd

Το Kevlar σαν υλικό έχει την ιδιότητα να απορροφά δονήσεις και να παραμορφώνεται για να Μέιν περνά σφαίρες η κάτι διεισδυτικό. Επίσης το Kevlar αν είσαι κατασκευαστής μπορείς να αποφασίσεις πόσο σκληρό η μαλακό θα είναι και επειδή είναι και πανάκριβο προφανώς δεν διάλεξαν και το πιο ακριβό-σκληρό Kevlar .

bec

Το κράτησα προχθές σε ένα κατάστημα wind, ελαφρύ και ποιοτικό κινητό αλλά με χαλάει ο flash player του browser του,gs2 roulez. Αντέχει και στην υγρασία αν δεν κάνω μέσω νανοτεχνολογιας

Β βασιλης

Εμένα με χαλάει, το τρελό sar που έχει..

enzo

απλα εφυγε λιγο η ρητινη…

venisk

Άλλοι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν ότι μπορούν να αγοράσουν μέρες γιορτινές έστω για την πάρτυ τους ένα ακριβό κινητό κ άλλοι κάνουν χαβαλέ…μάλιστα…καλές γιορτές να χουμε…

Antonis

@Giorgos V

Ειναι αληθεια οτι εχει τοσο χαλια καμερα ?

Antonis

Ευχαριστω πολυ φιλε, καλες γιορτες να εχεις.

Tony Cool

Παιδια χρονια πολλα σε ολους και οτι επιθυμειτε,και giorgos v σου ευχομαι με το νεο ετος να βρεις επειγοντως ενα χομπυ!!!πλακιτσα 😉

fred

σωστος.καλα του εκανες…!!!!!

O gadgetakias

https://www.youtube.com/watch?v=F92CvRflk18&feature=player_embedded
Του εκανες και τετοια?
(Αυτος μαλλον ειχε νευρα)

Yannis

Φιλε μου Γιωργο ωραιο το τεστακι αλλα επειδη το εχω δουλεψει μου φανηκε αργο και laggy στο ιντερνετ και τρωει κολληματακια γενικως οταν δουλευει σωστα ειναι σχεδον το ιδιο γρηγορο με το gs2 αλλα ποτε γρηγοροτερο η συνολικη αισθηση που μου αφησε ειναι καλο hardware κακο software σχεδον παραδοση στα motorola

mafiasx

το ατού του είναι ότι είναι επικαλυμμένο με μια ουσία πω απωθεί το νερό .. και το καθιστά σχεδόν “αδιάβροχο”…

Yannis

Το Razr το κρατησα 2 μερες φιλε μου το GS2 το εχω απο το καλοκαιρι stock με το τελευταιο του update εχει κολησει δυο φορες μεσα σε 5 μηνες κι αυτο στις αρχες πριν παρει update και γενικα απο οποιον γνωστο μου το εχει δεν ακουω παραπονα ενω για το motorola ξερω πολυ κοσμο που το εχει μετανιωσει απο την πρωτη εβδομαδα. Οπως ειπα και πριν το hardware υποσχεται πολλα αλλα τελικα δεν τα πραγματοποιει οσο για την ταχυτητα υπαρχουν βιντεακια στο youtube που τα δειχνουν διπλα διπλα και φαινονται πολλα εκει Φιλικα

Yannis

Φιλε Γιωργο δες ποσο πιο γρηγορα bootαρει ποσο γρηγοροτερα ανοιγει τις πιο πολλες σελιδες και ποσο πιο smooth ειναι στο scroll και στο zoom το S2 επρεπε να το κανεις ενα update πριν το αλλαξεις ;-)))))
https://youtu.be/ds_8Ejjb6EA

jimmy1992

@Giorgos V: Κατ’ αρχάς καλορίζικο! Θέλω να σε ρωτήσω άν η συσκευή απευθύνεται σε hardcore χρήστες γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία συσκευή η οποία να μην τρώει το παραμικρό σκάλωμα!

pilotsd

Giorgos
Το κινητό το gs2 το έχει ο αδελφός μου και σε πληροφορώ το παρακολουθώ κάθε μέρα δεν έχει πάθη τίποτα ούτε κώλυμα .

Και δεύτερον μην συγκρίνουμε το gs2 είναι κορυφή και πιστεψεμε το razr λόγο επαγγέλματος πέρασε πολλαίς φορές από τα χέρια μου.

pilotsd

Α φυσικά να το χαίρεσαι με για πολύ ωραίο είναι 🙂

Jimacos C.

Αφού είχες το κουράγιο και το έκανες για να δεις αν αντέχει,μπράβο σου….. εγώ δεν το έκανα με την καμία….!!!

ddr2

Καλώς τον και από εδώ !! Ήμουν σίγουρος ότι εσύ είσαι ο “ένοχος”.
Λοιπόν, καταρχήν παιδιά η συσκευή έχει χαμηλό σάρ, δεν ξέρω που βρήκατε αντίθετες πληροφορίες, αλλά στο site της μοτορόλα αναφέρται σαρ 0.56 για το κεφάλι και 0.36 για το σώμα (αν δεν κάνω λάθος).

Δεύτερον η συσκευή έχει πολύ καλή ποιότητα, έχει design και έχει στύλ. Μην κάνετε συγκρίσεις με sgs2, γιατί το μοτορόλα έχει τελείως άλλο (Premium και avangarde) χαρακτήρα.

Τρίτον, το sw του sgs2 λογικό είναι να έχει ωριμάσει περισσότερο, ύστερα από τόσους μήνες στην αγορά. Όμως παράπονα για υπερθέρμανση, ρόζ φωτογραφιες και αν-ομοιόμορφο φωτισμό (σακιές) στην οθόνη υπήρχαν , ίσως υπάρχουν ακόμη.

2-3 εφαρμογές της μοτορόλα δεν είναι καλές και πρέπει να αντικατασταθούν παό αντίστοιχες στο μάρκετ, κατά τα άλλα η συσκευή είναι πολύ δυνατή και λειτουργεί ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Yannis

Και η Καμερα πηρε update προσφατα μεσω του samsung apps δυστυχως δεν ειμαι θεσ/νικη να σου εδειχνα ποσο εχει βελτιωθει το sgs2 και ποσο ανωτερο ειναι απο τον ανταγωνισμο

ddr2

Και το καινουριο νεξους ειναι κινηταρα. Αλλα εχει 2-3 ενοχλητικα, οπως ελλειψη καρτας μνημης και καμερα στα 5 ( μονο) mpxls.
Επισης ακολουθει την κατασκευαστικη λογικη του sgs…πλαστικο κλπ.

Προσωπικα δεν μου αρεσει, εσωτερικα ομως ειναι κορυφαιο.

Yannis

Βασικα το θεματακι με το ΜΟΤΟ ειναι η μπαταρια που δεν βγαινει η microSIM το κακο πιασιμο ο παλιος πια GPU VR540 ιδιος με το SGS1 το 3g στα 14.4 mbps σε αντιθεση με τα 21 του GS2 ο κατωτερος επεξεργαστης και το οχι και τοσο καλο σε σχεση με το GS2 touch sensitivity λογω της δουλειας μου εχω αλλαξει αμετρητες συσκευες και πεφτουν στα χερια μου πολλες ακομη και οι συγκρισεις που κανω ειναι αμεσες σαφως και υπερεχει σε απτη ποιοτητα το ΜΟΤΟ αλλα ως εκει η εμπειρια χρησης ειναι κατωτερη και απο Sensation που εχει πολλα θεματα με stock rom .

Yannis

Φιλε Giorgo δεν σου παω κοντρα ουτε προσπαθω να σε πεισω να αλλαξεις τηλεφωνο απλα επειδη δεν ειναι εμπορικο σαν τηλεφωνο και δεν υπαρχουν πολλες προσωπικες αποψεις χρηστων γραφω την δικη μου εμπειρια για να βοηθησω καποιους οι οποιοι ψαχνουν να το αγορασουν στο forum θα δεις μερικους που σκοτωθηκαν να το πουλησουν ακομη δεν το πηραν και ζητουν ανταλλαγη με GS2 τυχαιο? Δεν νομιζω

GiAN7

Πιστεύω ότι το SE XPERIA ACTIVE είναι ότι πρέπει για να ξεσπασεις 😉

Yannis

Με update στην τελευταια ΚΙ3 η μπαταρια κραταει 2,5 .μερες με τρελη χρηση και δεν σκαλωνει πουθενα σε αντιθεση με το battery drain και τα κολληματα του ΜΟΤΟ που ταλαιπωρουν τους χρηστες του διαβασε στο xda forum και θα δεις.

ddr2

Το razr ειναι 4g, ας ξεκιμησουμε απο εκει. Το sgs2 ειναι 3g. Μονο.

Η micro sim γιατι ειναι θεμα? δεν καταλαβαινω.
Το πιασιμο του κινητου επισης, ποιο ειναι το θεμα? ναι ειναι πολυ πλατυ. Αλλα μηπως το sgs2 ειναι μινιατουρα?

Για την ευαισθησια της οθονης, δεν εχω να πω τιποτα το αρνητικο. Ως πρωην χρηστης iphone4 δεν βλεπω καμια διαφορα.

Τα υπολοιπα ειναι ψυλοι στα αχυρα… οι επιδοσεις κρυβονται στο λογισμικο και οχι στην 540 cpu ή στον 4430.

Το λογισμικο του razr ειναι ακομη στην πρωτη του εκδοση. Πως το συγκρινεις με το sgs2;
Τουλαχιστον το μοτο δεν εχει τα προβληματα που ειχε το sgs2 στις πρωτες του εκδοσεις λογισμικου.

Λοιπον, και απο τα δικα μου χερια εχουν περασει πολλα και διαφορα και απο τα χερια του Γιωργου. Ο καθενας κρινει οπως νομιζει….

Yannis

Φιλε μου ειναι φυσικο δεν καθεται σε ολους το ιδιο

Yannis

Η microSIM δημιουργει μια ασυμβατοτητα σε μια κατασταση αναγκης χρησης σε αλλη συσκευη οσο για το πιασιμο απλα ειναι πολυ πλατυ για το παχος του με εντονες ακμες και ειναι μεγαλυτερο απο το GS2 δεν εχει κακο touch απλα το 10point του GS2 εχει αλλη ευαισθησια και ακριβεια και οσο για το hardware φυσικα και παιζει τεραστιο ρολο σε συνδυασμο με το software οσο για τη συγκριση δεν την ξεκινησα εγω αλλωστε το GS2 ειναι σημειο αναφορας στα Android smartphone και θεωρειτε κορυφαιο ανεξαρτητως λογισμικου και θα συνεχισει ετσι εως την παρουσιαση του GS3

Yannis

Ελαχιστα δεν μπορω να εκφερω αποψη το μονο που με ξενισε ηταν οι διαφορες στο λογισμικο οι οποιες ειναι θεμα συνηθειας εχει θεμα με τη μπαταρια που θα λυθει με update κατα τα αλλα δεν ξερω δεν δοκιμασα καμερες κτλ

holy_alien

ΘΕΟΣ!
ΘΕΟΣ!
ΚΑΙ Μ @ΡΧΙΔΙ@!!
η αλήθεια είναι ότι τρελάθηκα όταν το είδα,αλλά ομολογώ πως πέθανα και στα γέλια!
απο επιδόσεις δεν ξέρω πόσο γ@μάτο είναι,αλλά απο ποιότητα κατασκευής (αν κρίνω απο όλα τα high end της moto) πρέπει να είναι κορυφη!
tip: ο επόμενος που θα κάνει κάτι παρόμοιο,να δοκιμάσει και λίγο C4 :p
χαχαχα
καλές γιορτές!

Tony Cool

Επειδη αναφερθηκαν στα σχολια τα 3 κορυφαια κινητα της αγορας κατα τη γνωμη μου (sgs2,razr,nexus) δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση καποιου που θελει αμεσα ενα απο τα 3!πολυ δυσκολη επιλογη,ολα εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.αν καποιος μπορει να περιμενει μερξκους μηνες να βγει μια συσκευη με ολα τα θετικα τους (super amoled hd με rgb matrix,8 mp cam,ποιοτητα υλικων/κατασκευης,sd card slot κλπ κλπ)και κανενα απο τα αρνητικα τους,θα κανει την καλυτερη κινηση.απο την αλλη βεβαια οποιο και να παρει απο τα 3 παλι κατα τη γνωμη μου τα λεφτα του δεν θα τα κλαψει,ειναι super ολα.

Wolf

Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές. Έχω και εγώ γαλαξία s2 και σκέφτομαι να κάνω τη κίνηση για το razr αλλά δεν ξέρω… Κάτι μέσα μου μου λέει ότι θα το μετανιώσω. Από τη μια μου αρέσει πολύ το razr λόγο κατασκευής και ποιότητας υλικών τα οποία λείπουν από το ςamsung, από την άλλη έχω διαβάσει κακές κρητικές σε περιοδικά για την κάμερα τού και τα βίντεο που είδα στο youtube δεν με πολύ πεισανε..! Επίσης το motorola λίγο που το δούλεψα μου φάνηκε αν και πιο λεπτό αισθητά μεγαλύτερο στην παλάμη και δεν ξετρελαθηκα κιόλας με το μενού και την ανταπόκριση τής οθόνης τού..! Ευτυχώς έχω την πολυτέλεια να το πάρω για τεστ drive πριν το αγοράσω…. Εκεί θα δούμε..! Πέρα από αυτό κάτι σχόλια που διάβασα πιο πάνω όπως «το προβληματικό galaxy s2»είναι αστεία…!!! Το galaxy είναι κορυφαία συσκευή παρόλο που έχει κυκλοφορήσει τόσο καιρό πιο πριν…!!! Εγώ σκέφτομαι να το αλλάξω απλά και μόνο για τη διαφορετικότητα τού razr(τα υλικά κατασκευής τού είναι κόλαση) και γιατί είμαι άρρωστος με τα smartphones,για αυτό αλλάζω συχνά συσκευή..!

Λουκάς

Παιδιά συγνώμη για το οφ τοπικ αλλά θέλω μια βοήθεια θέλω να ακούσω wed radio όχι τους ερτζιανους τους σταθμούς που είναι μόνο στο ίντερνετ αλλά δεν μπορώ υπάρχει κάποιος τρόπος? Συγνώμη και πάλι για το οφ τοπικ

ΓΙΩΡΓΟΣ

Φιλε Γιωργο εχω και εγω το razr και μολις εδωσα ενα galaxys2. Μετα απο χρηση 5 ημερων πιστευω οτι ειναι καλητερο απο το s2.Οσο για την ποιοτητα κατασκευης ειναι μακραν το καλητερο.Παντος εγω τετοιο τεστ δεν κανω.Καλη χρονια σε ολους.

Παναγιώτης

Χρωνια πολλα..μια ερωτιση να κανω…πες οτι το κηνιτο ειναι ανθεκτικο γιατι να το δοκιμασισ απο μονος σου να το σακατεψεις προσεχετο και οταν σου πεσει θα δεις την ανθεκτικοτιτα του

Λαμπρος

Παιδια εχω διαβασει οτι η μπαταρια του ειναι μεγαλη απατη!!!
Βλεπω οτι πεφτει τρελο κραξιμο για τη διαρκεια της!!!

Λαμπρος

Ο/Η Giorgos Vairamidis λέει:
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011 στις 17:36
Λαμπρος : Στο 50% μου γραφει 19 ωρες !! Δηλαδη θα μας τρελανεις ;;;
Αν βγαλει το GS 2 19 Ωρες με 50% ….Δυσκολα !!
Χωρις να εχετε ιδεα γραφετε οτι να ναι !
Σορρυ κιολας . Στειλε μου φωτο να δω μεγαλυτερη αυτονομια του GS 2.

???Ρε τι επαθες;Χαλαρωσε…Εγω ειπα τι παιζει…Αν κανεις μια βολτα στα blogs θα καταλαβεις γιατι το ανεφερα.Αλλωστε ψηνομαι να το παρω και ψαχνω να βρω τι γινεται!!
Ποσο σου κραταει εσενα η μπαταρια φιλε μου;

ddr2

Η δικη μου εμπειρια λεει 20 ωρες με αρκετη χρηση σε 3g. Σε 2g βγαζει λιγες ωρες παραπανω (26-27 ωρες).
Νομιζω ειναι αρκετα καλα, δεν εχω παραπονο. και το iphone4 τοσο μου κρατουσε, ισως και λιγο λιγοτερο.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Λοιπον παιδια απο τη δικη μου εμπειρια με το razr να πω τα βρα εξης:δουλευωντας το κινητο βραδυ και σε συνθηκες σκοτους χωρις να χαμηλωσω την φωτεινοτητα της οθονης δεν ενοχλει ενω το s2 σε στραβωνει.Οσες μερες το εχω δεν κόλλησε ουτε μια φορα ενω το s2 κανα ψηλοκολημα το εκανε.Τωρα να πω και το αλλο οτι οταν το κραταω στο χερι με φτιαχνει με την αισθηση που δινει ενω το s2 πολυ πλαστικοψυρα ρε παιδια.Αυτα τα λιγα που πιστευω εγω…..

bec

Γθα μενα παλι ειναι απλα.Το razr ειναι ανθεκτικο ενω το s2 εχει πιο καλο software γιατι…Βαλτε 1080p flash videos στο youtube και θα δειτε οτι το s2 δε καταλαβαινει μια,ενω το razr φτανει μεχρι τα 720p.Αυτο δειχνει οτι με ενα bluetooth mouse και keyboard που υποστιριζει το s2 στην 2.3.4 και ισως το razr υποθετω ναι οπως το atrix,σε μια οθονη το galaxy γινεται πιο πρακτικο και smooth pc εμπειρια για browsing.Ειδικα τα μοτο μου αρεσουν πολυ αλλα το optimization software hardware εινσι πολυ σημαντικο,δειτε τα iphones ;-).(Η δοκιμη του razr εγινε σε καταστημα wind)

ddr2

Το μοτορολα παιζει ΜΕ ΑΝΕΣΗ βιντεο 1080p απο το youtube.
το εχω κανει πολλες φορες!
Που τα βρισκετε και τα λετε, δεν μπορω να καταλαβω!!!!

bec

καλα και στο 2χ μου ειπανε τα ιδια αλλα τελικα δε παιζει πανω απο 480p,το δικο σου εχει αναβαθμηστει η εχει καμια custom rom γιατι οτι ειδα στη wind σου λεω.

ddr2

Οχι φιλε μου, ουτε καποια αναβαθμιση εχω, ουτε custom rom. Ουτε ρουτ δεν εχω κανει.

Το μονο, αν σε βοηθαω οτι χρησιμοποιω τον mobile opera για πλοηγο. Μεσω αυτου βλεπω τα βθντεο στο youtube.
Αλλα, οταν σου λεω με ανεση, το εννοω.
κανεις ζουμ, σκρολαρεις και αυτο παιζει 1080….

bec

Ειπα για τον native browser και στο razr και στο s2 που ανοικει στο συνολικο optmization βαση του hardware.Και η samsung το κατεχει το θεμα μιας και αντιγραφει καλα την apple αφου και το galaxy R με τον προβληματικο tegra 2 εχει πολυ πιο stable και smooth browser απο αλα οπως το 2χ μου ή το atrix που εχει τα ιδια specs.Και εγω στο 2x τον opera εχω αναγκαστικα αλλα ριχνει την ποιοτητα του flash και των εικονων για να ειναι smooth και γρηγορος.
Το razr με 2-3 δοκιμες τα 720p επαιζαν τελεια και τα 1080p παντα κολουσαν,οπως και το zoo.gr κολουσε.Κατα τα αλλα το razr αξιζει για την ανθεκτικοτητα και οθονη του.

ddr2

Φιλε μου, παντα χρησιμοποιω τον οπερα.
Τον native ουτε που να τον ……
Θα το δοκιμασω παντως και με αλλους, αν και αφου παιζρι μια χαρα με τον οπερα, δεν εχει νοημα για εμενα….

bec

ναι Vairamidis και εσυ πουν δε καταλαβενεις δυο πραγματα γιατι εισαι “αρωστος” με το μοτορολα ειδα πως του φερθηκες,παλι καλα που δεν ειχες και μπαλτα lol

Φουντος Ιωαννης

Μάγκες, η γνώμη μου είναι ότι τα κινητά αυτά της Motorola (Atrix, Razr κλπ ) τα παίρνει κανείς άμα θέλει WebTop (το οποίο χρησιμοποιώ και είναι τέλειο – έχω το Photon 4G),
Αλλιώς πάει σε Samsung

bec

το κινητο ειναι ολα τα λευτα γιατι τα κανει ολα και δε φοβασε μη και σου πεσει.γλυτώνεις και απο θηκες κοιταω ομως το επομενο μου να με καλυπτει 100% οπως με hdmi out οχι οτι εχω τρελαθει και τοσο με τη samsung…

giannis1304

εγώ ήθελα να ρωτήσω εάν στο razr το ξυπνητήρι λειτουργεί και με κλειστή συσκευή! Κάπου διάβασα ότι στο galaxy S II δεν λειτουργεί, εάν η συσκευή είναι κλειστή.

γιατί είναι μειονέκτημα για μερικούς ότι η μπαταρία του razr που δεν βγαίνει; Αν μπορούσε να βγει τι θα κερδίζαμε δηλαδή; Δεν με προβληματίζει καθόλου αυτό το γεγονός 🙂

είχα στο μυαλό μου την αγορά του S2 αλλά με προβλημάτιζε η ποιότητα των υλικών του εξωτερικά. Το θεωρούσα …μεγάλο, σε σχέση με αυτό που έχω συνηθίσει(nokia Ε72) και παρατηρώ ότι το Razr είναι λίγο μεγαλύτερο! 🙂 Με κερδίζει σε απτή ποιότητα το Motorola, ταιριάζειπερισσότερο στα θέλω μου. Η μετάβαση από το Ε72 στο razr ή το S2 θα έχει τα καλά και τα κακά του(φορτίζω το Ε72 καθε 5-6 μέρες… θα μου κακοφανεί η φόρτιση κινητού κάθε 1-2 μέρες!

θα περιμένω λίγο ακόμη να διαβάσω περισσότερα για το razr και βλέπουμε…

bec

ναι ενω το s2 θελει ανταπτωρα αλλα ειπαμε για το FULL HD τοση ωρα

Γιώργος Μ.

To ειπα και το ξαναλεω αυτο στο cover ειναι fake, aυτοκολητακι carbon look…

ddr2

Για το φίλο που συζητούσαμε για τα 1080p video, έπαιξα κανονικά και με τον onboard browser χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως.
Δεν έχω όλα τα βίντεο την επιλογή για 1080p , γιατί δεν έιναι όλα 1080p
Βρήκα όμως μερικά και τα έπαιξε με άνεση, χωρίς κολλήματα και ενώ στο μεταξύ εγώ πηγαινοερχόμουν πάνω-κάτω στη σελίδα και έκανα ζουμ ιν και out..

Νο problem και αυτό έλειπε δηλαδή με διπύρηνο στα 1,2 και 1γίγα ράμ!!

bec

Ε τοτε respect!Θα το εχω υποψην μου για αγορα και σιγουρα ξαναδοκιμη με καλυτερη συνδεση γιατι τα εχει ολα τελικα!

sosimple

Το μονο πλεονέκτημα του razr, είναι η ανθεκτικότερη κατασκευή. Αυτό είναι δεδομένο. Απορώ με ορισμένους που είχαν κιόλας 2 φορές το sgs2 και γραφούν για κολλήματα κλπ.. Η σταθερότητα, smoothnes ,ταχυτητα ,κάρτα γραφικών και cpu του sgs2 δεν αμφισβητούνται απο κανέναν που ξερει τι γραφει. Οποίος τα αμφισβητεί αυτά, γραφει παπαριες, δεν πα να αλλάζει smartphone κάθε μερα, ή να αγοραζει 5 φορές το sgs2.
Καθένας με τα γουστα του. Και εγώ σημερα αν επαιρνα κινητό, θα κοιταγα και το razr, λόγω μεταλικου σασι. Αν και μάλλον πάλι το sgs2 θα επαιρνα. Ειδικά με custom, εκεί που έχει φτάσει η εξέλιξή/υποστήριξή του sgs2, δεν υπάρχει Κ Α Μ Ι Α σύγκρισή. Ελα φιλέ γιώργο με το razr, να το συγκρίνουμε με το sgs2 custom rom όπως το εχω τώρα. Αν δεν είναι καλυτερο σε: σταθερότητα, ταχύτητα, 3d, smooth,αυτονομια, κάθε μετροπρογραμμα κλπ χανω ότι θες. Να στο δώσω ένα μηνά και αν κανει το παραμικρό restart στο χαριζω. Με 500 εφαρμογές μέσα. Και η αναλυση, σιγα την τεραστία διάφορα.. Διπλα διπλα τα εχω, με το ματι δε φαίνεται.. Ειπαμε να γράφουμε αλλα διαβασουν και καποιοι που ασχολούνται…

ddr2

Αφου εσυ τα ξερεις ολα και οι αλλοι λενε χαζομάρες, δεν υπαρχει λογος να κανουμε συζητηση. Σωστα?
Παντως, αφου τα εχεις διπλα διπλα και συγκρινεις τις οθονες τους, θα επρεπε να ξερεις οι το RAZR δεν εχει μεταλλικο περιβλημα………
Ασε, καταλαβαμε…..

sosimple

Αν απο όλα οσα εγραφα παραπάνω αυτό βρήκες να σχολιασεις, τα λέει όλα. Για σχολιασε και τα υπολοιπα. Στο kevlar που έχει πίσω αναφέρουν, αλλα και σε μια αίσθηση ποιο στηβαρης κατασκευής. Αν και εσι πας να με διαψεύσεις άθελά σου και σε αυτό, και μπορεί να έχεις και δίκιο… 🙂 Συζήτησή κάνουμε, αλλα αμα δεν μπορούμε να παραδεχθούμε ούτε τα δεδομένα, και γραφει ο καθένας ότι θα ήθελε… Παραπάνω κάποιος γραφει ότι το software λέει παίζει ρολο και όχι το hardware, όταν αλλος του έχει γραψει ότι το sgs2 (κινητό 1 χρόνου ) έχει καλύτερή κάρτα γραφικών. Για χτύπα το στο google να δεις ποιο είναι γρηγορότερο.. Και στο cpu είναι καλύτερό. Στο δε software που αναφέρεστε, σημερα το sgs2 είναι πολυ ωριμότερο. Ταυτόχρονα είναι πολυ φθηνότερο. Αν σε ένα χρονο απο τώρα βγει κινητό παρόμοιο με το razr, και στα περισσότερα χειρότερό, θα δουμε τι θα γραφεις. Ο Γιώργος παραπάνω που έχει παρει 2 φορές το sgs2 και το βρηκε όπως γραφει προβληματικοτατο, προφανώς οφείλονταν σε αρχηκη rom. Είχε όντως υπερθερμανσεις, και διάφορα προβληματακια. Προφανώς παροτι αλλάζει τα κινητά σαν τα πουκάμισά, δεν είναι παρα εντελώς απλος χρήστης. Δεν αλλαξε ούτε μια ρομ να δει τι διαφορα. Προτιμησε… Συνέχεια »

ddr2

Δεν θελω ουτε να σε διαψευσω, ουτε να σε επιβεβαιωσω.
Αν ηθελα να παρω το sgs2 θα το επαιρνα και θα κρατουσα και τα ρεστα.
Απο εκει και περα, ποιο ειναι καλυτερο και ποιο χειροτερο ειναι και θεμα προσωπικων προτεραιοτητων. Για εμενα και μονο η κατασκευη του ραζρ ειναι το βασικο κριτηριο.

Μονο σε παρακαλω, οι συγκρισεις να γινονται με στοκ κινητα, οχι με καστομιες κλπ γιατι αυτα δεν ενδιαφερουν το μεσο χρηστη.

Tony Cool

Συμφωνω με τον so simple.Ειχα ολη την καλη θεληση να ακουσω τα σχολια του Γιωργου για το razr μιας και το θεωρω πανεμορφο τηλεφωνο και πολυ καλη προταση.Ομως κατι ακροτητες του στυλ ‘το galaxy κολλαει καθε 2 λεπτα’ και ‘με την αναλυση της οθονης του galaxy πονεσανε τα ματακια μας (θεος!!!)’ μου δειχνουν παντελη ελλειψη αντικειμενικοτητας.Και να πω για τα κολληματα οκ,ετυχε.Αλλα για την οθονη που ακομα και χειροτερη να ειναι απο του razr,δεν το αμφισβητω(αν και ολα τα μεγαλα site του εξωτερικου που διαβασα βγαζουν του galaxy καλυτερη λογω panel και φωτεινοτητας)δεν παυει να παραμενει top…τελος παντων,δικαιολογειται λογω ερωτα με το τηλεφωνακι,δεν τον αδικω,ειναι κουκλι!

sosimple

Το κακο είναι, ότι και την τελευταία stock rom ρομ να βαλεις και στα 2, πάλι τα ιδία ισχύουνε.. Δεκτή η παρατήρηση για stock συγκρίσεις, αλλα παρα πολοι ενδιαφέρονται και για custom rom. Ο power users, ενδιαφέρεται πως θα αξιοποιήσει το 100% του hardware, και αυτό σημερα μπορεί να το κανει αν θέλει, μονο στο sgs2. Ασε που δεν ειναι τοσο δυσκολο. Αργα ή γρηγορα ολοι το κανουν. Και παντως αμα ρωτήσεις τους 1000αδες που το έχουν παρει (ποιο επιτυχημένη συσκευή παγκοσμίως ψηφίστηκε φετος, αφήνοντάς στην άκρη και το 4s), κανεις δε θα σου αναφέρει ούτε κοληματα ούτε τίποτα. Απο εκεί και περα καθένας δινει βαρύτητά σε διαφορετικά πράγματά. Για οποίον η ποιο ανθεκτικη κατασκευή είναι σημαντική καλα κανει και το παίρνει. Όταν ειδα το razr, το πρώτο που είπα είναι τι συσκευαρα είναι αυτή. Ψάχνοντας το όμως, βλέπεις ότι σε τίποτα δεν είναι εντελώς καλυτερο. Παντού κανει ένα βήμα εμπρος και μισο πίσω. Πχ βλέπεις την οθόνη, και λες οκ, την εξέλιξαν λίγο. Αύξησαν την αναλυση έστω λίγο. Το ψάχνεις λίγο παραπέρα και βλέπεις ότι η τεχνολογία κατασκευής θεωρηται χειρότερη της οθόνης του sgs2, και τα σιτε είναι μοιρασμένα ως προς το ποια είναι τελικά καλητερη, παρα την ελάχιστα… Συνέχεια »

bec

σορι παιδες αλλα αυτο
https://www.youtube.com/watch?v=Khl1PZXXraU
μου λεει οτι για να τα εχω ολα οπως θελω(οθoνη και αποδοση) με 500+ ευρω καλυτερα να περιμενω για το gs3 σε τρεις μηνες,γιατι δε θελω ή μπορώ να αλλαζω κινητο καθε εξι μηνες 😉

ddr2

Στο pc σου χρησιμοποιείς υποχρεωτικά internet explorer?
Στο κινητό γιατί πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείς τον ενσωματωμένο browser?
Ο opera έχει φοβερή απόκριση και smoothness στο razr (και στο sgs2 φαντάζομαι).

Η υλοποίηση του ενσωματωμένου browser στο razr δεν είναι και η καλύτερη, σίγουρα όχι τόσο καλή, όσο στο γαλαξία. Με άλλο πρόγραμμα όμως, οι διαφορές εξαλείφονται.
Αυτό εννοούσα πιο πάνω όταν έγραφα ότι για τις επιδόσεις παίζει ρόλο κυρίος το software, όχι το hardware.
Και ποιός σου είπε ότι στο sgs3 ο ενσωματωμένος πλοηγός θα είναι τόσο καλός όσο στο sgs2?
Κοίτα λίγο την ταμπλέτα της σάμσουγκ ( 10.1) Πόσο χάλια είναι ο ενσωματωμένος πλοηγός! Κοίτα ακόμη και το Note Επίσης δεν είναι καλός. Στα περισσότερα android δεν είναι καλός ο ενσωματωμένος πλοηγός. Τώρα, δεν ξέρω τι έχουν κάνει στο sgs2 και βγήκε τόσο καλός, όμως βλέπω ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Οι συσκευές που βγήκαν πρίν, παράλληλα και μετά το γαλαξία2 δεν έχουν καλούς ενσωματωμένους πλοηγούς.
(Τα ίδια ισχύουν και για htc, lg κλπ).. Το razr δεν είναι εξαίρεση.

Σου λέω όμως ότι η λύση είναι η χρήση ενός άλλου, καλύτερου προγράμματος από αυτό που ενσωματώνουν οι περισσότερες συσκευές.

sosimple

Στο sgs2, αξιοποιεί την κάρτα γραφικών ο browser, ενώ το razor οχι. Νομίζω εκεί οφείλεται αυτό που βλέπετε στο βίντεο. Αυτό απο μονο του δε λέει τίποτα. Δεν ξέρω πως παει στο dolphin hd. Εκεί θα μπορούσες να κανείς να κανεις αντικειμενικό τεστ.
Παντως για την κάρτα γραφικών που έλεγα, το razor έχει ακριβώς την ιδία με το galaxy 1. Περίπου 2 φορές ποιο αργη, στα περισσότερα, απο τη μεταγενέστερα mali 400 του sgs2. Για να λεμε τα πράγματά με το όνομά τους με στοιχεία. Και ας βγάλει καθένας τα συμπεράσματά του. Με αφορμή αυτά που διαβάζω εδω, τα ξανα έβαλα διπλα διπλα σημερα. Σε νορμάλ φωτισμο όντως και εγώ προτιμω ελαφρώς την οθόνη του razr. Τα pixel δεν φαίνονται καθόλου, ενώ στο sgs2 , με λίγη προσοχή κάτι βλέπεις.

Γεωργιος

Για ποιότητα απεικόνισης οποίος θέλει ,μόνο iPhone.- δεν παίζετε ότι και να λέμε η retina είναι κορυφή ,σε smoothness επίσης iPhone , σε εφαρμογές επίσης iPhone,σε όλα τα αλλά android .Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας .razr sgsii τεράστιες οθόνες με φοβερή ποιότητα απεικόνισης όχι όμως και ανάλυσης. κάρτες γραφικών τελειες ,όχι όμως πλήρως αξιοποιήσιμες από το software android ίσως με το ics και βλέπουμε ,περί ορέξεως ,σχεδιασμός κτλ γούστο του καθένα.

Γεωργιος

Browser πληκτρολογιο πάντως μάλλον προς htc κλεινω προσωπικά ,και τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ.

Γεωργιος

Η google εχει γραψει το τελειο λειτουργικο συστημα το android , δεν εχει πετυχει ομως το τελειο ταιριασμα του με το hardware καθως δεν εχει γραψει τους καταλληλους drivers για αυτοι(εκει ειναι και η μεγαλη επιτυχια της apple ελεγχος και software και hardware) ,αφου το κοματι αυτο του software το εχει αναλαβει η καθε εταιρεια παραγωγης συσκευων με την σχετικη επιτυχια ή αποτυχια ,Το sgsii εχει ενα προβαδισμα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.Με την εξαγορα της motorola η google φαινετε να προσπαθει να καλυψει και αυτο το κομματι και να θελει να ελεγξει τον ανταγωνισμο θετωντας τα ορια στο hardware με κανονες ανταγωνισμου και οχι με fragmentation, αφου θελει να βαλει στην κορυφει το hardware που αυτη θα επιλεγει αναγκαζοντας τους αλλους να ακολουθουν. Το razr σιγουρα ειναι παρα πολυ καλο αλλα δεν ειναι το παραδειγμα και ουτε η αρχη αυτης της προσπαθειας , ειναι παντως μια πολυ καλη επιλογη για να κρατηθει ψηλα η εταιρεια , οχι ομως και η κορυφαια προταση .Εν αναμονη για το επομενο απο motorola εκει πιστευω οτι τεθουν τα ορια και οι γραμμες .Συγνωμη αν σας κουρασα με την αποψη μου .Δεν ειμαι fanboy και ειμαι υπερ της επερχομενης δημοκρατικης κυριαρχιας του android που… Συνέχεια »

sosimple

Αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω για τέλειο ταίριασμα hardware με software, δε θα το κανει ποτε καμία εταιρία στο android. Όταν βγάζεις 10 συσκευες το χρονο, δεν μπορεις να τις υποστηρίξεις σε τέτοιο επιπεδο. Θέλει πολυ χρονο, λεφτά και υπάλληλους. Αυτό το κάνουν οι developers του xda,για τα πολυ εμπορικά κινητά, γι αυτό οσα λεφτά και να δωσεις ,ποτε δε θα έχεις το impementation μιας καλής custom.

Γεωργιος

Έτσι είναι.Το android είναι άριστο ,όχι όμως και οι συσκευές που το φέρουν,γι αυτό και δεν κέρδισε τον πόλεμο με την apple,το ios της οποίας εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του hardware το οποίο δεν είναι το κορυφαίο αλλα ο συνδυασμός τα φέρνει στην κορυφή.

παναγιωτης

Παιδια φτανει..ελεος…
Κανενα κινητο δεν ειναι αθραυστο!!Ο ενας φιλος με το LG τωρα με το MOTOROLA….
Διαβαζω για μαχαιρια κλπ……Η-ΜΑ-ΡΤΟΝ………………………….
Σε λιγο θα μπω στο σιτε και θα δω…
<Φιλος πυροβολησε με καλαζνικοφ το νεο υπερκινητο …το οποιο διαλυθηκε! Πως το εξηγειτε? Μηπως δεν ειναι και τοσο ανθεκτικο?>
…………….Ε ΛΕ ΟΣ…………….

Iraklis

OMG comment of the year!
You made my day Παναγιώτη!

Σε λιγο θα μπω στο σιτε και θα δω…

…………….Ε ΛΕ ΟΣ…………….

Marinos

Το RAZOR XT910 κάνει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ γρατζουνιές απο πίσω.. το είδα με τα μάτια μου σε μία συσκευή απο κατάστημα οπου το πουλούσαν. Μάλιστα όχι μόνο εύκολα… γελοία εύκολα… ακόμα και απο τα νύχια …

Τί να το κάνω το kevlar αν απο πίσω γίνεται πανηγύρι απο γρατζουνιές?… έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να το πατήσω με το αυτοκίνητο…

Απο την άλλη είναι ΠΟΛΥ μεγάλο.. το πλαίσιο γύρω απο την οθόνη είναι επιοικώς απαράδεκτο… Ακολουθεί την αμερικάνικη γραμμή “the bigger the better” κάτι που σιχαίνομαι..

είχα μπριζωθεί πολύ άσχημα να το αγοράσω (πριν το δώ απο κοντά)…Τώρα ούτε να το κοιτάξω δεν θέλω ειλικρινά.. Όσο για τον φίλο που το τέσταρε, αφού έχει τα φράγκα να το κάνει μαγκιά του… απλά είναι λίγο προκλητικό να το βλέπουν αυτό παιδιά που δεν έχουν πολλά χρήματα ειδικά τις μέρες αυτές, εν μέσω οικονομικής δυσχέρειας… (γνώμη μου πάντα και φιλικά έτσι?)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.